Samling af frisører - Sjælland, 4130 Viby Sjælland

Herunder kan man se en oversigt over alle de lokale frisører ved 4130, Viby Sjælland - Sjælland. Se hvor de bor, prisoversigter, kontaktinformation, website samt langt mere. Altsammen samlet 1 enkelt sted, så du nemt får et overblik over de mange muligheder.

4130 Viby Sjælland på Sjælland

Byen Viby Sjælland er kendetegnet for at være høre under Sjælland Regionen med postnummer 4130. Området Viby Sjælland er som flere andre af danske byer kendt for hyggeligt byliv med de små hyggelige alléer omgivet med smuk dansk arkitekttegnede bygninger.

I området Viby Sjælland finder du et par turistattraktioner & monumenter, samt detailbutikker og madsteder, ligesom du også kan gøre i området nær dig.

Det er måske ikke ligefrem alle danskere som kender lige meget fra Viby Sjælland & Sjælland, men nu er det nok ved at være tid. Uanset om man undersøger mulighederne for en rideklub, wellness, tatovør, frisør, kosmetolog, grønthandler, slikbutik, kiosk, slagter eller optiker, så hjælper vi dig til at finde alle dem i dit nærområde.

Find frisører tæt på dig

Her frisøroversigt.dk får du oversigten over lokale frisører i nærheden af dig - så man langt nemmere kan skrive til den bedste frisør i 4130 Viby Sjælland. Der er nok ikke noget mere belastende end at finde frisører i alverdens danske Regioner, når du kun interesserer dig for at se en frisør i Viby Sjælland. Og netop derfor har frisøroversigt.dk fundet alle allermest besøgte frisører i dit lokalområde - så man ikke skal undersøge mere.

Valg af frisør

Når din frisure trænger til at blive trimmet, er det tid til et stop hos din frisør, men det er langt fra din eneste grund til at nyde at få din frisure rettet til. Utallige af os bruger også tiden i frisørstolen som et frikvarter i arbejdsdagen, hvor vi kan tanke op og bare koble af.

En tur til frisøren er alt mellem en hverdagsting for de priviligerede, til selvomsorg i en travl hverdag. Lige meget om der er tale om en kvinde, dreng, eller barn, kan du finde en frisørsalon, som opfylder dine drømme og ønsker om den helt perfekte klipning til enhver lejlighed.

Sådan vælger du den rigtige frisør

Når man vil vælge den helt rigtige frisørsalon til at tæmme dinfrisure, er det virkelig vigtigt, at man ikke blot søger efter den første, som dukker frem, hvis man bruger nettet. Der er utallige forskellige frisørsaloner at vælge blandt så for at være totalt forvisset om, at man ender med et resultat man bliver tilfreds med, fordrer det, at du bruger en del tid på at undersøge mulighederne og fremfinde en frisør, som specialiserer sig omkring lige akkurat den frisure man forestiller sig. Som en begyndelse kan man tænke på, hvilken af de følgende du kigger efter:

  • Dameklip
  • Herrefrisørsalon
  • Børneklip

Så kan du begynde at kikke lidt mere smalt.

Damefrisørsalon

Det er ikke ofte, at man kalder det en damefrisør, for langt de fleste saloner tager imod både kvinder og herrer, samtidig med en del ydermere kan trimme børnenes hår. Hos en frisørsalon i denne kategori er der jævnligt rigtig stor mulighed for at blive forkælet. I de fleste tilfælde starter en tur hos en frisør med en lækker kop the eller espresso og en ide om, hvad du ønsker at han, får ud af håret.

I flere frisørsaloner kan du sammensætte din egen kur med f.eks. klipning og farve, men også eventuel hårkur samt hovedbundsmassage, ifald dette kan være noget du måtte ønske under besøg. I mange tilfælde er frisøren, der skal klippe dig god til at vejlede dig med at finde de klipninger, der er de optimale til netop dine lokker og din økonomi.

Herreklip

I dag er det ikke længere bare de klassiske frisører for herrer, der kan findes herhjemme, for flere mænd vil gerne nusses om og have det perfekte ud af besøget på samme vis som kvinder. Hvorfor der er vokset et antal mere moderne frisørsaloner for herrer op, der kan tilbyde et større udvalg af klipninger end den klassiske frisør for mænd.

Her taler vi selvskreven om de nyere barbershops, som har specialiseret sig i professionel trimning af både hår og skæg i sammenspil med en bunke alternative forkælelser til mænd, der holder af at blive nusset lidt ekstra.

Saloner, der tilbyder børneklip

Puslingerne skal selvfølgelig også forkæles med jævne mellemrum og det er mindstedelen, der kan klippe de små, der ikke helt kan sidde i ro. Hvorfor der er specielle frisører, der præcis er dygtige til at klippe hurtigt og præcist med de mindste, der helt sikkert ikke er i besiddelse af det samme tålmod som voksne.

Børnefrisører besidder i mange tilfælde lang erfaring med præcis at klippe tumlingerne og netop derfor kan det også blive en hyggelig oplevelse for en pusling, der normalt ikke bryder sig om at blive studset og skulle sidde stille i lang tid på en gang.

Valg af frisør og produkter

Når du finder frisørforretning, er det også en brandgod ide at tænke over, om der søges nogle specielle produkter, der gør sig specifikt godt i din manke i forhold til nogle andre. Når du vælger en frisørsalon, får du oveni en linje af pleje, der puttes i dit hår. Rigtig mange af os køber en del af de produkter, som bruges i din manke hos salonen, så vi kan ordne manken selv og af den grund kan du med stor fordel tjekke, hvilke produkter præcis den frisør du tænker på at kontakte anvender.

Der kan købes en lang række forskellige produkter samt brands og tit bliver det præcis hårkure, der kan være medvirkende til at pleje den frisure du vil få skabt, når håret er færdig. Er du ikke kun glad for det endelige resultat, men herudover, hvordan man skaber det, så findes der også en del økologiske frisører, som bruger hårprodukter, som er både bedre for dig og for miljøet. Som findes der også en række frisørsalon, som foretager veganske behandlinger og hårprodukter, der må bruges af dem, der ikke har lyst til at nøjes.

Priser

Der er meget stor forskel på, hvad du kan komme til at betale for en tur til frisørsalonen og der er sikkert sammenfald mellem det du betaler og det resultat du opnår hos frisørsalonen

Du kan altså uden problemer blive studset og få stylet dit hår i en frisørforretning og et hundrede kroner, men vil du gerne forkæles lidt og være sikker på, at frisøren har forståelse for de nye moder, de lækreste farver samt de bedste varer, så bør du forvente at komme til at skulle slippe mere. I den dyre ende af skalaen er prisen for en klipning omkring ettusind og 1500 kroner og desuden skal du beregne ekstra behandlinger, farvning og yderlige pleje oveni.