Alle lokale frisører - 7100 Vejle, Sønderjylland

På denne side kan du finde samlingen af alle lokale frisører tæt på 7100 Vejle - Sønderjylland. Find hvor de bor, prisoversigter, kontaktinformation, URL & meget mere endnu. Altsammen samlet 1 sted, så du meget nemt kan få overblik af de mange muligheder.

7100 Vejle by

Dette er meget mere end Landets niende største by. Det er en blanding af skøn natur, spektakulær arkitektur, lang historie og farverig kultur – alt sammen ikke mere end en lille times transport fra Århus C. Den er kendt for sin smukke placering ved fjorden i et område skabt af istiden.

Den er sikkert kendt for de smukke omgivelser og vidtstrakte natur. Det bølgende terræn, der ligger omkring byen og skaber ramme for hele kommunen er noget, der ikke ses ret mange andre steder i vores land og lægger op til et utal af skønne oplevelser i det grønne for store og små.

Op gennem årene har erhverv i Vejle udmærket sig indenfor flere nicher. I tidligere tid har bomuldsspinderierne været de mest fremtrædende, hvorimod det i dag er IT-området, der står frem her med det administrative arbejde indenfor kommunen. Netop IT-industrien er desuden grunden til at Vejle by af folk bliver kaldt ’Danmarks Silicone Valley’.

Kulturelt set er Vejle by ligeledes en diamant, som giver kæmpe mulighed for gode oplevelser både for ganen og øjnene. Tag familien med på en rundtur i Givskud Zoo, besøg Jellingestenen, gå på opdagelse i det grønne, eller inviter din mand på et velsmagende måltid på en af de talrige fantastiske spisesteder.

Også, når det kommer til arkitektur er Vejle en meget alsidig by, som med meget held har formået at samle de moderne byggerier med de gamle, velholdte bygningsværker tilbage fra 1200-tallet og fremad. Både den nyligt renoverede havnefront, Bølgen, spinderihallerne og Fjordhuset passer ubesværet ind i byen og balancere hinanden sublimt.

Overvejer du at skabe et liv i Vejle by, er det den fulde pakkeløsning, som både indeholder frodig natur, sprudlende kultur og en stolt historie, der viser sig gennem Vejle bys velpassede monumenter og bygninger. Man ser både de helt nybyggede komplekser med udsyn over vandet og klassiske, velbevarede boliger med større haver ved nyopførte rækkehuse og familieboliger.

Vælg den rette frisør

Når håret har brug for at blive klippet, er tiden inde til en tur forbi barberen, men det er slet ikke din eneste argument til at nyde at få frisuren rettet til. Mange af os udnytter ligeledes bookingen i stolen som en pause i en travl arbejdsdag, hvor det er muligt at tanke op og blot koble af.

Et smut forbi en frisør er alt mellem en hverdagsting for de priviligerede, til selvforkælelse i en travl hverdag. Hvad end man er en dame, mand, eller et barn, kan du besøge en frisør, der kan opfylde dine ønsker og drømme om den helt perfekte klipning til enhver lejlighed.

Sådan vælger man den rette frisør

Hvis du forsøger at vælge den helt rigtige frisørsalon til at tæmme dinfrisure, er det yderst væsentligt, at du ikke blot vælger den første, der dukker frem, hvis du søger på computeren. Der er mange forskellige saloner at vælge imellem så for at blive fuldstændig sikker på, at du slutter med det slutresultat man kan være tilfreds med, kræver det, at du tilbringer lidt tid på at undersøge mulighederne og opspore en frisørsalon, der har specialiseret sig i lige den behandling man ønsker sig. Først kan du reflektere over, hvilken af de følgende du kigger efter:

  • Dameklip
  • Herrefrisørsalon
  • Salon, der tilbyder børneklip

Nu kan du starte med at kikke lidt mere smalt.

Dameklip

Det er sjældent, at nogen kalder den en damefrisørsalon, fordi de fleste frisører klipper hår på både piger og drenge, mens få ydermere kan ordne børnenes hår. Hos en frisør i bemeldte kategori findes der ofte rigtig god mulighed for at opleve forkælelse. I de fleste fald starter en tur hos en damefrisør med en god kop te eller espresso og en samtale om, hvad du ønsker at hun, får ud af din frisure.

I mange tilfælde kan du lave din helt personlige behandling som indeholder eksempelvis klip og farve, eller kur til håret og massage af hovedbunden, ifald disse er behandlinger man måtte ønske under besøg. Tit er frisøren, der skal klippe dig god til at guide dig med at ende med de behandlinger, som vil være de optimale til præcis dine ønsker og din økonomi.

Barber

Nu om stunder er det ikke længere blot de almindelige frisører for herrer, der kan findes her i landet, for mange mænd vil gerne nusses om og få det perfekte ud af bookingen på samme måde som kvinder. Derfor er der dukket en række mere moderne mandefrisører op, der laver et større udvalg af kure end den klassiske frisør for herrer.

Nu taler vi selvskreven om de mere moderne barberer, der tilbyder professionel trimning af både hår og skæg i sammenspil med en række andre kure til herrer, der holder af at blive nusset lidt ekstra.

Frisør til børn

Puslingerne skal naturligvis også klippes indimellem og det er ikke alle, der kan svinge saksen over de mindste, som ikke formår at sidde i ro. Derfor er der helt specielle saloner, der netop er gode til at trimme præcist og snapt med en tumling, der stensikkert mangler tålmodighed som voksne.

Børnefrisører har i langt de fleste tilfælde kæmpe erfaring med netop at trimme tumlingerne og netop derfor kan det også ende ud som en skøn oplevelse for puslingerne, der i hverdagen ikke gider at blive studset og skulle sidde i en stol i længere tid på en gang.

Sådan finder du den rette frisør og de rette produkter

Når du finder frisørforretning, er det endvidere en brandgod ide at overveje, om der søges nogle unikke plejeprodukter, der egner sig særlig godt i dit hår end andre. Når du beslutter dig for en frisør, får du også en vifte af produkter, som anvendes i dit hår. Rigtig mange af os investerer i en del af produkterne, som anvendes til lokkerne ved salonen, så de kan ordne den nye frisurede nye lokker selv og netop af den grund kan du med god grund tjekke op på, hvilken produktserie præcis den frisørforretning du overvejer at ringe til bruger.

Der kan købes en bred vifte af forskellige hårprodukter samt producenter og tit er det netop hårprodukterne, der vil være en del af at holde styr på den klipning du har fået udført, når dit hår er lavet. Er du ikke blot tilfreds med det færdige resultat, men også, hvordan man skaber det, så kan du også finde en række økologiske frisørsaloner, som anvender hårkure, som er både mere skånsom for miljøet og dig. Ligesom findes der også en del frisørsalon, som foretager veganske behandlinger og hårprodukter, der kan anvendes af dem, der ikke vil nøjes.

Hvad er prisen for en behandling?

Der er kæmpe forskel på, hvad du kan ende med at måtte betale for et besøg hos frisørsalonen og der er helt sikkert sammenfald mellem det du betaler og den service du får hos din frisørsalon

Du kan altså uden problemer blive studset og få sat dit hår i en frisørsalon og skulle slippe hundrede kroner, men vil du hellere passes bedre og være helt sikker på, at din frisørforretning forstår den nyeste mode, de lækreste farver og de højst roste produkter, så bør du regne med at måtte at betale mere. I mere dyre ende af skalaen ligger prisen for en klipning på et sted mellem ettusind og 1500kr og herudover skal du regne med ekstra pleje, farve og ekstra plejeprodukter oveni.