Samling af frisører - 5540 Ullerslev, Fyn

På denne side finder man overblikket over alle frisører i området omkring 5540, Ullerslev. Se adresserne, prisoversigter, deres kontaktoplysninger, website samt meget mere. Samlet ét sted, så man nemmere kan få et overblik af alle mulighederne.

5540 Ullerslev på Fyn

Byen Ullerslev kender du for at være tilhøre Fyn med post nr. 5540. Området Ullerslev er som andre danske byer kendetegnet ved det hyggelige danske byliv med de mindre søde veje omgivet med nydelig danske arkitekttegnede huse.

I Ullerslev findes der nogle turistattraktioner & monumenter, udover detailbutikker & spisesteder, som man gør i dit område.

Måske er det ikke ligefrem alle mennesker som genkender alt fra Ullerslev & Fyn, men så er det måske ved at være tid. Ligemeget om du er på udkig efter valgmulighederne for en frisør, tatovør, grønthandler, slikbutik, kiosk, slagter, optiker, rideklub eller wellness så kan vi assistere dig til at finde alle dem i dit nærområde.

Lokaliser din lokale frisør nær dig

På frisøroversigt.dk får man en oversigt af alle frisører i dit lokalområde - så du hurtigt kan komme i kontakt med den frisør i 5540 Ullerslev. Der er ikke meget mere trættende end at finde frisører i alverdens danske Regioner hvis nu man udelukkende har interesse for at finde en frisør i 5540 Ullerslev. Og netop derfor har vi lokaliseret alle de mest populære frisører i dit nærområde så man slipper for at undersøge mere.

Sådan finder du den rette frisør

Når dit hår trænger til at blive klippet, er tiden inde til en tid hos din frisør, men det er langt fra vores bedste argument til at få dit hår rettet. En del af os bruger ligeledes timerne i frisørstolen som en pause i en travl dag, hvor det er muligt at tanke op og blot slappe af.

En tur til en frisør er alt mellem en hverdagsoplevelse for de priviligerede, til forkælelse i en travl hverdag. Hvad enten der er tale om en kvinde, dreng, eller et barn, kan man besøge en salon, der efterkommer dine drømme og ønsker om den optimale frisure til alt.

Vælg den rette frisør

Idet man ønsker at finde den bedste salon til at tæmme din manke, er det virkelig vitalt, at du ikke blot kigger efter den første, der dukker op, hvis du søger på internettet. Der findes et utal forskellige saloner at vælge imellem så for at man kan være fuldstændig sikker på, at man ender med et slutresultat man kan være tilfreds med, kræver det, at man spenderer en rum tid med at undersøge mulighederne og fremfinde en salon, der har specialiseret sig indenfor lige det man ønsker sig. Til at begynde med kan du tænke på, hvilke af de følgende du kigger efter:

  • Damefrisør
  • Herreklip
  • Salon, der tilbyder børneklip

Herefter kan du bevæge dig videre til at søge noget mere personligt.

Dameklip

Det er ikke tit, at nogen kalder den en damefrisør, fordi de fleste frisører klipper både piger og drenge, samtidig med nogle ydermere tilbyder at ordne hår på børn. Hos en damefrisør i denne kategori findes der tit utrolig stor chance for at opleve forkælelse. I mange tilfælde begynder en tur til frisøren med en varm kop te eller kaffe og en snak om, hvad du forventer at han, får ud af dit hår.

I mange tilfælde kan du lave din personlige behandling med både farve og klip, eller kur til håret samt hovedbundsmassage, om disse kan være noget man kunne ønske som en del af dit besøg hos frisøren. I mange tilfælde er frisøren, der skal klippe dig god til at vejlede dig med at finde de klipninger, som kan være optimale til præcis dit hår og din økonomi.

Herrefrisørsalon

Nu er det ikke længere blot de helt almindelige herrefrisører, der kan findes herhjemme, for rigtig mange herrer vil forkæles og have det perfekte ud af bookingen ligesom kvinder. Hvilket er grunden til, at der er poppet et antal mere moderne mandefrisører op, der foretager mere specificerede kure end den traditionelle frisør for mænd.

Her taler man selvskreven om de nyere barberer, der har specialiseret sig indenfor professionel trimning af både skæg og hår i sammenspil med en bunke andre forkælelser til mænd, der holder af at blive behandlet lidt ekstra.

Frisør til børn

Tumlingerne skal selvfølgelig også trimmes med jævne mellemrum og det er langt fra alle, som kan trimme en pusling, der ikke formår at sidde i ro. Hvorfor der er specielle frisører, der især er dygtige til at arbejde præcist og snapt med puslingerne, som helt sikkert ikke ejer tålmodighed som de voksne.

Frisører der tilbyder børneklip har i langt de fleste tilfælde kæmpe erfaring med særligt at trimme et barn og netop derfor kan det sagtens blive en skøn oplevelse for børnene, som normalt ikke har lyst til at blive trimmet og måtte sidde i en stol i en rum tid på en gang.

Vælg den rette frisør med de rette produkter

Når du finder frisørsalon, er det desuden en brandgod ide at tænke over, om der findes nogle originale produkter, der gør sig specifikt godt i dit hår i forhold til andre. Når du finder en frisør, finder du oveni en linje af pleje, som puttes i lokkerne. En stor del af os køber også en del af de produkter, der anvendes til håret hos frisørforretningen, for at kunne style og sætte manken selv og derfor kan du med god grund undersøge, hvilken produktserie præcis den frisørforretning du tænker på at ringe til anvender.

Der er et stort udvalg af forskellige plejeprodukter samt mærker og i de fleste tilfælde er det netop produkter, som er medvirkende til at holde styr på den trimning du har fået lavet, når din manke er stylet. Er du ikke bare interesseret i det endelige resultat, men ligeledes, hvordan det kan vedligeholdes, så kan man også finde en række bæredygtige frisører, der anvender produkter, som er både bedre for miljøet og for dig. Som er der desuden en række frisørsalon, der foretager veganske behandlinger og hårprodukter, der kan anvendes af dig, som ikke kan gå på kompromis.

Det koster en frisør

Der er meget stor forskel på, hvad du kan komme til at skulle slippe for en tur til frisøren og her findes i de fleste tilfælde sammenhæng imellem prisen og servicen du får hos salonen

Du kan altså helt sikkert blive klippet og få sat dit hår i en frisørforretning og betale omkring 100 kroner, men vil du gerne forkæles bedre og være sikker på, at frisørforretningen kan skabe den nyeste stil, de klareste farver og de mest effektive varer, så kan du regne med at ende med at måtte af med en højere pris. I mindre økonomiske ende af prisskalaen ligger prisen for en klipning på på mellem ettusind kroner og 1500 kroner og endvidere må du regne med pleje, farvning og eventuelle pleje oveni.