Se alle lokale frisører - 5690 Tommerup, Fyn

Herunder ser man samlingen af alle de lokale frisører i området omkring 5690, Tommerup. Se adresserne, prisoversigter, deres kontaktoplysninger, domæne og langt mere. Samlet ét sted, så du nemmere får overblik over alle mulighederne.

Tommerup på Fyn, 5690

Byen Tommerup er kendetegnet for at være høre under Fyn som har post nr. 5690. Området omkring Tommerup er som andre af danske byer kendetegnet for det hyggelige byliv med de små & søde stræder fyldt med æstetisk dansk arkitekttegnede bygninger.

I Tommerup kan man finde nogle monumenter samt tøjbutikker og madsteder, som man gør i dit område.

Det er måske ikke alle som kender alt fra Tommerup, men nu er det nok ved at være tid. Hvad end du er på udkig efter de mange valgmuligheder for wellness, tatovører, frisører, kosmetologer, grønthandlere, slikbutikker, kiosker, slagtere, optikere eller rideklubber, så hjælper vi dig til at finde én omkring dig.

Find din lokale frisør tæt på dig

Hos frisøroversigt.dk kan man få overblikket af de lokale frisører i dit lokalområde så du nemt kan ringe til den frisør i 5690 Tommerup, Fyn. Der er nok ikke meget mere trættende end at læse om frisører i alle danske områder, når du kun har interesse for at overskue en frisør i Tommerup. Og præcis derfor har vi samlet alle de absolut mest relevante frisører i 5690 Tommerup - så du undgår at lede yderligere.

Valg af frisør

Hvis dit hår har brug for at blive trimmet, er tiden inde til en tur forbi din frisør, men det er langt fra din første argument til at vælge at få dit hår trimmet. En stor del af os udnytter også bookingen i stolen som et frikvarter i hverdagen, hvor der kan tankes op og kun koble af.

Et smut forbi frisøren bliver alt fra en hverdagsting for de få, til selvomsorg i en hektisk hverdag. Lige meget om man er en dame, herre, eller et barn, kan man søge en salon, som kan efterkomme dine ønsker og drømme om den perfekte frisure til alle lejligheder.

Sådan vælger man den rette frisør

Når man ønsker at vælge den optimale frisør til at tæmme dine lokker, er det meget vigtigt, at man ikke blot leder efter den første, der dukker op, når du anvender telefonen. Der findes virkelig mange forskellige frisører at vælge fra så for at du kan være fuldstændig sikker på, at man afslutter med et resultat man kan være tilfreds med, fordrer det, at du bruger en del tid på at tjekke mulighederne og fremfinde en frisørsalon, som specialiserer sig indenom akkurat det du drømmer om. Til at begynde med kan man overveje, hvilke af de herunder nævnte du kigger efter:

  • Damefrisørsalon
  • Herrefrisørsalon
  • Børnefrisør

Bagefter kan du starte med at søge noget mere specifikt.

Damefrisør

Det er ikke ofte, at vi kalder den en damefrisør, for langt de fleste saloner tager imod både kvinder og drenge, samtidig med få ydermere kan klippe børns hår. Ved en damefrisør i berørte kategori findes der jævnligt rigtig rig mulighed for at opleve forkælelse. I mange tilfælde starter en tur til salonen med en lækker kop the eller kaffe og en samtale om, hvad man ønsker at han, får ud af frisuren.

I en del tilfælde er det muligt at lave din personlige kur med for eksempel klip og farve, men også eventuel hårkur og massage af hovedbunden, hvis dette er nogle behandlinger man kunne ønske under besøg hos frisøren. I mange tilfælde er frisøren, som skal klippe dig formidabel til at guide dig med at finde de klipninger, som vil være bedst til netop dine ønsker og din økonomi.

Herrefrisør

Nu er det ikke blot de helt almindelige herrefrisører, der kan findes her, for rigtig mange mænd vil plejes og have det perfekte ud af tiden på samme vis som damer. Hvilket er grunden til, at der er dukket et antal moderne herrefrisører op, som tilbyder mere specificerede kure end den almindelige herrefrisør.

Her taler vi naturligvis om de nyere barbershops, der laver professionel klipning af både hår og skæg sammen med en vifte alternative kure til mænd, der kan lide at blive nusset lidt udover det sædvanlige.

Saloner, der tilbyder børneklip

Børnene skal selvfølgelig også forkæles indimellem og det er langt fra alle, som kan klare et barn, der ikke formår at sidde stille. Derfor er der specielle frisører, som især er dygtige til at klippe hurtigt og præcist med de små, der helt sikkert ikke har tålmodighed som de voksne.

Børnefrisører har i de fleste tilfælde lang erfaring med særligt at kommunikere med en pusling og derfor kan det ende ud som en skøn oplevelse for puslingerne, der til hverdag ikke gider at blive studset og skulle sidde stille i lang tid ad gangen.

Sådan finder du den rigtige frisør med de rigtige produkter

Når du skal vælge en frisørforretning, er det desuden en ideel ide at veje op, om der søges nogle specifikke plejeprodukter, der gør sig særlig godt på dine lokker i forhold til nogle andre. Når du beslutter dig for en frisørsalon, vælger du endvidere en række af pleje, der anvendes i dine lokker. En stor del af os investerer også i et udvalg af de produkter, der anvendes i manken ved frisørsalonen, så vi kan ordne manken selv og netop derfor kan du med god grund tjekke, hvilke produkter præcis frisøren du påtænker at kontakte tilbyder.

Der er et stort udvalg af forskellige plejeprodukter samt brands og ofte bliver det præcis hårprodukter, som kan være medvirkende til at pleje den behandling du vil få udført, når håret er klippet. Er du ikke blot forelsket i det færdige resultat, men endvidere, hvordan det bør vedligeholdes, så findes der desuden en stor del økologiske frisørsaloner, der bruger produkter, der er ikke bare bedre for miljøet og for dig. På samme måde er der endvidere en række frisørforretning, der tilbyder veganske behandlinger og produkter, der må vælges af dem, der ikke har lyst til at nøjes.

Priser

Der er kæmpe udsving i, hvad du kan ende med at skulle slippe for et besøg hos frisøren og der findes i de fleste tilfælde sammenfald mellem den pris du betaler og det resultat du får hos din frisørforretning

Du kan derfor sagtens blive klippet og få stylet dit hår hos en frisør og slippe et hundrede kroner, men vil du hellere forkæles bedre og være sikker på, at frisørforretningen har styr på den nyeste mode, de reneste farver og de fineste produkter, så bør du forvente at skulle at en højere pris. I den dyre ende af prisskalaen ligger prisen for en klipning på i omegnen af ettusind kroner og femtenhundrede kroner og desuden bør du beregne behandlinger, farvning og ekstra plejeprodukter oveni.