Samling af lokale frisører - Sjælland, 4520 Svinninge

På denne side kan man finde en samling over alle frisører tæt på 4520, Svinninge - Sjælland. Se deres adresse, priser på arbejdet, kontaktinformation, website samt meget mere. Alt sammen samlet ét enkelt sted, så man nemmere får et overblik over alle mulighederne.

Svinninge på Sjælland, 4520

Svinninge kendes for at være tilhøre Sjælland Regionen med post nr. 4520. Svinninge er som mange andre af danske byer også kendetegnet for det hyggelige byliv med de mindre & hyggelige alléer fyldt nydelig danske arkitekttegnede bygninger.

I byen Svinninge finder man et par turistattraktioner og monumenter udover detailbutikker samt restauranter, som man gør i dit område.

Måske er det ikke ligefrem alle som kender ligemeget fra Svinninge & Sjælland, men nu er det nok ved at være tid. Lige meget om man undersøger valgmulighederne for en rideklub, wellness, tatovør, frisør, kosmetolog, grønthandler, slikbutik, kiosk, slagter eller optiker, så hjælper vi dig til at lokalisere dem i dit nærområde.

Lokalisér en lokal frisør i nærheden af dig

Her på frisøroversigt.dk får man oversigten med lokale frisører nær dig så man langt hurtigere kan kontakte lige netop den frisør i Svinninge, Sjælland. Der er ikke meget mere belastende end at finde frisører i alverdens danske byer hvis du udelukkende har interesse for at se en frisør i Svinninge. Og præcis derfor har vi på frisøroversigt.dk samlet alle de absolut mest relevante frisører i området omkring dig så du ikke skal undersøge yderligere.

Find den rette frisør

Hvis frisuren trænger til at blive klippet, er tiden til en tid hos din frisør, men det er overhovedet ikke din bedste grund til at nyde at få frisuren rettet til. Flere af os udnytter også timerne i stolen som et frikvarter i hverdagen, hvor der kan tankes op og blot slappe af.

Et smut forbi din frisør kan være alt mellem en hverdagsoplevelse for de priviligerede, til afslapning i en travl arbejdsdag. Om end du er kvinde, mand, eller barn, kan du besøge en frisør, der opfylder dine drømme og ønsker om den helt optimale frisure til alle lejligheder.

Vælg den rigtige frisør

Når du forsøger at vælge den helt rigtige frisør til at klippe dine lokker, er det virkelig væsentligt, at man ikke kun søger efter den første, som dukker frem, når man bruger telefonen. Der findes virkelig mange forskellige saloner at vælge mellem og for at man kan være fuldstændig sikker på, at man slutter med det slutresultat du bliver glad for, fordrer det, at du tilbringer en del tid med at afsøge mulighederne og fremfinde en salon, som specialiserer sig indenom nøjagtigt den behandling du drømmer om. Som en begyndelse kan du overveje, hvem af disse du kigger efter:

  • Damefrisør
  • Herrefrisørsalon
  • Børnefrisør

Herefter kan du starte med at lede noget mere specifikt.

Damefrisørsalon

Det er efterhånden usædvanligt, at vi kalder det en damefrisør, fordi de fleste frisører tager imod både piger og mænd, mens en del endvidere tilbyder at trimme børnehår. Ved en frisør i bemeldte kategori findes der ofte utrolig stor mulighed for at opleve forkælelse. I mange tilfælde begynder et besøg ved en salon med en god kop te eller espresso og en snak om, hvad du forventer at frisøren, gør ved din frisure.

I de fleste saloner kan man sammensætte din helt personlige behandling indeholdende eksempelvis farve og klip, eller kur til håret og hovedbundsmassage, om disse kan være nogle behandlinger du kunne ønske at tilføje dit besøg hos frisøren. Ofte er frisøren, som skal ordne dit hår dygtig til at guide dig med at vælge de frisurer, som vil være bedst til netop din manke og din økonomi.

Herrefrisørsalon

I Disse dage er det ikke blot de helt klassiske frisører for herrer, der findes her i landet, for mange mænd ønsker at forkæles og have det optimale ud af besøget på samme vis som kvinderne. Hvilket er grunden til, at der er dukket et antal avancerede herrefrisører op, som laver en bredere pallette af behandlinger end den almindelige frisør for herrer.

Her taler man naturligvis om de luksuriøse barbershops, der har specialiseret sig indenfor professionel trimning af både hår og skæg ud over en række alternative kure til herrer, som kan lide at blive forkælet lidt mere.

Frisør til børn

Børnene skal selvfølgelig også forkæles med jævne mellemrum og det er langt fra alle, som kan klippe en tumling, som ikke helt formår at sidde stille. Hvorfor der er helt specielle frisører, som netop er uddannede til at arbejde hurtigt og præcist med puslingerne, der måske ikke har det samme tålmod som en voksen.

Frisører der tilbyder børneklip har i mange tilfælde lang erfaring med særligt at klippe et barn og af den grund kan det også ende med at blive en behagelig oplevelse for puslingerne, som normalt ikke kan lide at blive studset og være nødt til at sidde i ro i lang tid på en gang.

Valg af frisør og produkter

Når du skal vælge en salon, er det desuden en god ide at tænke over, om der søges nogle særlige plejeprodukter, der fungerer særlig godt i dit hår end andre. Når du vælger en frisør, finder du oveni en linje af varer, som bruges i manken. En stor del af forretningens kunder investerer også i en række af de produkter, der bruges i håret ved frisørsalonen, så vi kan ordne håret selv og netop derfor kan du med god grund tjekke op på, hvilken produktserie netop frisørforretningen du påtænker at booke tid hos bruger.

Der er en bred vifte af forskellige plejeprodukter og producenter og ofte bliver det præcis hårkurene, der er en del af at skabe den trimning du får lavet, når håret er klippet. Er du ikke blot tilfreds med det endelige resultat, men også, hvordan det bør vedligeholdes, så findes der også en stor del økologiske frisørsaloner, der anvender produkter, der er både mere skånsom for dig og for miljøet. Ligesom er der desuden en del frisører, som udbyder veganske behandlinger og plejeprodukter, der må bruges af dem, der ikke har lyst til at nøjes.

Hvad er prisen for en behandling?

Der er kæmpe forskel på, hvad du kan ende med at måtte betale for en tur til salonen og her findes sikkert sammenfald imellem det du betaler og resultatet du får hos frisøren din frisør

Du kan med andre ord sagtens blive klippet og få stylet dit hår i en salon og give 100 kroner, men vil du hellere passes bedre og være sikker på, at din frisørforretning har forståelse for den nyeste mode, de reneste farver samt de mest effektive varer, så bør du forvente at skulle at måtte slippe mere. I den dyre ende af skalaen ligger prisen for en klipning på omkring 1000 og femtenhundrede kroner og herudover skal du tillægge ekstra behandlinger, farvning samt eventuelle ydelser oveni.