Se alle frisører - 5700 Svendborg, Fyn

På denne side kan du finde et overblik af alle frisører i området omkring 5700, Svendborg - Fyn. Find adresserne, priser på behandlinger, deres kontaktoplysninger, URL samt langt mere. Alt sammen samlet ét enkelt sted, så du meget nemt kan få et overblik over mulighederne.

Svendborg

Denne fantastiske plads ved kanten af det sydlige Fyns landskab gør byen den rette til omtalen som ’Porten til det fynske øhav’. Det er ligeledes præcis den beliggenhed, som igennem årene har medvirket i at profilere Svendborg og endnu er en del af egnens kendetegn og profil i vore dage.

Vandsport er nogle tingene, som tiltrækker rigtig omkring ømrådet og der er også god mulighed for at besigtige egen fra vandet. Eksempelvis er havkajak, havsvømning og dykning en del af aktiviteterne, der dyrkes meget i vandet ud for byen. Desuden ses yachter ligeledes meget i vandet, hvor her også ligger færger til de fleste af de utallige øer ud for byen.

Svendborgs centrum giver en oplevelse helt selv. Den hyggelige kerne i byen udgøres af en lang række sammenflettede gader flankeret af forretninger og flot vedligeholdt bygningsværker, som i samspil giver en speciel følelse, når man bevæger dig der. Forretningerne i Svendborg blomstrer og man kan se næsten tohundrede spændende shops der forhandler beklædning, kunst og specialiteter.

Erhvervslivet og det kulturelle i byen har ligeledes igennem årene været samlet omkring havnen og værfter. Det stoppede dog i 1980erne, hvilket gjorde at byen var nødt til at omlægge sit image og i stedet finde på en anden måde at vækste og tiltrække gæster, noget, som viste sig så virksomt, at den endnu er gældende nu til dags.

Ligeledes uddannelsesmulighederne på egnen viser Svendborgs placering i nærheden af havet. Du har eksempelvis Navigationsuddannelsen samt en lang række linjer i det område ud over pædagog- og sygeplejerskeuddannelser.

Også kulturelt set er byen centrum for flere sjove samt forskellige oplevelser og laver rammer for kulturelle begivenheder for Sydfyn. Der kan ses både koncerter, teaterforestillinger og filmvisning af forskellig art i Svendborg gennem hele året, men der hersker ikke tvivl om at sommerhalvåret er det mere levende i Svendborg og omegn.

Find den rette frisør

Hvis håret trænger til at blive rettet til, er tiden inde til en tur forbi din frisør, men det er ikke din bedste grund til at vælge at få frisuren rettet til. Rigtig mange af os nyder ligeledes timerne hos frisøren som et frikvarter i arbejdsdagen, hvor man kan tanke op og kun slappe af.

En tur til frisøren kan være alt mellem en hverdagsting for de priviligerede, til selvomsorg i en travl arbejdsdag. Lige meget om du er pige, dreng, eller barn, kan du besøge en salon, som kan opfylde dine ønsker og drømme om den helt perfekte klipning til alt.

Vælg den rigtige frisør

Hvis du forsøger at vælge den optimale frisør til at behandle dinfrisure, er det meget vigtigt, at du ikke alene leder efter den første, der kommer frem, hvis man anvender computeren. Der findes virkelig mange forskellige saloner at vælge mellem og for at man kan være fuldstændig sikker på, at du afslutter med et slutresultat du bliver tilfreds med, kræver det, at du spenderer en del tid på at afsøge mulighederne og opspore en salon, som specialiserer sig indenom lige præcis den frisure du ønsker dig. Som en start kan du tænke på, hvilke af disse du er på udkig efter:

  • Dameklip
  • Barber
  • Børneklip

Efterfølgende kan man bevæge dig videre til at lede lidt mere smalt.

Dameklip

Det er sjældent, at vi kalder det en damefrisør, for langt de fleste frisører tager imod både kvinder og mænd, samtidig med nogle endvidere kan trimme børns hår. Ved en damefrisør i berørte kategori findes der jævnligt rigtig stor mulighed for at blive forkælet. I de fleste fald begynder et besøg ved damefrisøren med en god kop te eller espresso og en snak om, hvad du forventer at frisøren, gør ved din manke.

I flere frisørsaloner kan man lave din egen behandling med for eksempel klip og farvning, eller eventuel hårkur samt hovedbundsmassage, ifald disse er noget du kunne ønske som en del af dit besøg. I mange tilfælde er frisøren, der skal ordne dit hår formidabel til at vejlede dig med at ende med de løsninger, der kan være bedst til præcis dine ønsker og din pengepung.

Herrefrisørsalon

Nu er det ikke bare de klassiske herrefrisører, der er at finde her i landet, for mange mænd ønsker at nusses om og få det bedste ud af deres besøg ligesom kvinder. Derfor er der vokset en række mere moderne herresaloner op, som foretager en bredere pallette af kure end den klassiske herrefrisørsalon.

Her taler man selvfølgelig om de nye barbershops, som har specialiseret sig indenfor professionel behandling af både hår og skæg ud over et væld alternative behandlinger til herrer, som kan lide at blive nusset lidt udover det sædvanlige.

Saloner med børneklip

De små skal selvfølgelig også klippes engang imellem og det er ikke alle, som kan klare en tumling, der ikke formår at sidde stille. Derfor er der helt specielle frisører, som præcis er specialiserede i at arbejde præcist og hurtigt med en pusling, der stensikkert ikke er i besiddelse af det samme tålmod som de voksne.

Frisører, der klipper børn har i mange tilfælde bred erfaring med særligt at klippe de små og derfor kan det også ende ud som en hyggelig oplevelse for tumlingerne, der til hverdag ikke bryder sig om at blive studset og skulle sidde stille i længere tid ad gangen.

Valg af produkter og frisør

Når du finder en frisørforretning, er det endvidere en brandgod ide at veje op, om der findes nogle originale plejeprodukter, som gør sig særlig godt i dit hår i forhold til andre. Når du beslutter dig for en frisør, vælger du endvidere en vifte af produkter, der anvendes i dit hår. Mange af os køber herudover en del af de produkter, som bruges til manken hos frisørforretningen, så vi kan sætte og style lokkerne selv og af den grund kan du med god grund undersøge, hvilke produkter netop den salon du tænker på at ringe til anvender.

Der kan købes et stort udvalg af forskellige hårprodukter og mærker og i mange tilfælde bliver det præcis hårkure, der kan være medvirkende til at holde den style du har fået lavet, når håret er klippet. Er du ikke bare glad for det færdige resultat, men ligeledes, hvordan man skaber det, så kan man desuden finde en lang række organiske frisørsaloner, der bruger produkter, som er ikke bare sundere for dig og for miljøet. På samme måde findes der endvidere en række frisørsalon, der laver veganske behandlinger og produkter, som må anvendes af dem, der ikke ønsker at nøjes.

Hvad er prisen for en klipning?

Der er meget stor udsving i, hvad du kan komme til at måtte slippe for en tur til frisøren og der findes uden tvivl sammenfald mellem den pris du betaler og servicen du opnår hos salonen

Du kan med andre ord sagtens blive studset og få stylet dit hår i en frisørforretning og kun betale en hundredkroneseddel, men vil du gerne forkæles lidt og være helt sikker på, at frisørforretningen kan skabe den nyeste stil, de klareste farver samt de bedste varer, så bør du regne med at komme til at betale flere penge. I den dyrere ende af prisskalaen er prisen for en klipning på mellem 1000kr og 1500 og så skal du beregne pleje, farvning samt ekstra produkter oveni.