Samling af lokale frisører - 4370 Store Merløse, Sjælland

Herunder ser du et overblik af alle lokale frisører ved 4370, Store Merløse. Se adresserne, prisoversigter, kontaktoplysninger, domæne & langt mere. Altsammen samlet ét sted, så du meget nemt kan få et overblik over alle mulighederne.

Store Merløse på Sjælland, 4370

Området omkring Store Merløse kender du for at være en del af Sjælland Regionen der har postnummer 4370. Store Merløse er som mange andre af danske byer også kendetegnet for det idylliske byliv med små og pæne stræder omgivet med smuk danske arkitekttegnede bygninger.

I Store Merløse finder du flere turistattraktioner og monumenter, samt butikker og spisesteder, som du også kan gøre i området omkring dig.

Det er måske ikke ligefrem alle personer der genkender lige meget ved Store Merløse & Sjælland, men nu er det nok ved at være tid. Uanset om du leder efter mulighederne for optikere, rideklubber, wellness, tatovører, frisører, kosmetologer, grønthandlere, slikbutikker, kiosker eller slagtere, så kan vi assistere med at finde alle dem i nærheden af dig.

Lokalisér en lokal frisør tæt på dig

Her frisøroversigt.dk kan man få overblikket af alle frisører i dit lokalområde - så du hurtigt kan kontakte lige netop den frisør i Store Merløse, Sjælland. Der er nok ikke noget værre end at læse om frisører i alverdens danske Regioner hvis man udelukkende interesserer dig for at se en frisør i Store Merløse. Og netop derfor har vi lokaliseret de absolut mest populære frisører i Store Merløse, så man slipper for at lede længere.

Valg af frisør

Hvis dit hår har brug for at blive trimmet, er tiden inde til et stop hos en frisør, men det er slet ikke din bedste grund til at få håret klippet. Utallige af os udnytter ligeledes tiden i stolen som et frikvarter i arbejdsdagen, hvor man kan tanke op og bare koble af.

En tur til en frisør bliver alt fra en hverdagsting for de priviligerede, til selvomsorg i en hektisk hverdag. Hvad end du er dame, mand, eller et barn, kan man besøge en frisørsalon, som kan efterkomme dine drømme og ønsker om den optimale frisure til alt.

Find den rette frisør

Hvis man ønsker at vælge den rigtige frisørsalon til at tæmme dit hår, er det rigtig vigtigt, at du ikke bare søger efter den første, som viser sig, når man bruger telefonen. Der er rigtig mange forskellige frisørsaloner at vælge fra så for at man kan være helt sikker på, at man ender med det udkom du bliver glad for, kræver det, at man bruger noget tid med at undersøge mulighederne og fremfinde en frisør, der specialiserer sig indenom lige den behandling du drømmer om. Til at begynde med kan du reflektere over, hvilke af de følgende man er på udkig efter:

  • Damefrisørsalon
  • Herrefrisør
  • Børnefrisør

Herefter kan man lægge ud med at søge noget mere personligt.

Damefrisør

Det er ikke tit, at man kalder det en damefrisørsalon, for de fleste saloner ordner hår på både damer og mænd, mens en del herudover kan ordne hår på børn. Hos en frisørsalon i anførte kategori findes der jævnligt meget stor chance for at opleve forkælelse. I de fleste fald begynder en tur hos en salon med en velbrygget kop te eller kaffe og en snak om, hvad man ønsker at frisøren, gør ved lokkerne.

I flere frisører er det muligt at sammensætte din egen kur med f.eks. klip og farvning, eller kur til håret samt massage af hovedbunden, ifald det er behandlinger man ønsker under besøg hos frisøren. Tit er frisøren, som skal klippe dig uddannet til at guide dig med at vælge de frisurer, som er optimale til netop dine ønsker og din økonomi.

Barbershop

I Disse dage er det ikke længere kun de klassiske herrefrisører, som er at finde her, for rigtig mange mænd vil gerne nusses om og få det bedste ud af klipningen ligesom kvinder. Derfor er der dukket en række friske herresaloner op, som laver flere kure end den almindelige mandefrisørsalon.

Nu taler vi selvfølgelig om de mere moderne barberer, der har specialiseret sig i professionel trimning af både skæg og hår ud over et væld alternative kure til herrer, der holder af at blive nusset lidt ekstra.

Børnefrisør

De små skal naturligvis også forkæles engang imellem og det er ikke alle, der kan svinge saksen over tumlingerne, som ikke kan sidde stille. Derfor er der specielle frisører, som især er specialiserede i at arbejde snapt og præcist med en pusling, der helt sikkert mangler den samme tålmodighed som en voksen.

Frisører, der klipper børn har i mange tilfælde bred erfaring med netop at trimme puslingerne og derfor kan det sagtens ende ud som en dejlig oplevelse for de mindste, som normalt ikke kan lide at blive trimmet og måtte sidde roligt i længere tid på en gang.

Valg af frisør og produkter

Når du skal finde en frisør, er det endvidere en fantastisk ide at veje op, om der er nogle specifikke plejeprodukter, der fungerer bedre i din manke end nogle andre. Når du finder en frisørsalon, får du endvidere en linje af produkter, der bruges i manken. En stor del af forretningens kunder køber herudover et udvalg af de produkter, der bruges til dit hår ved frisørsalonen, så vi kan sætte og style manken selv og derfor kan du fordelagtigt undersøge, hvilke produktserier præcis den frisørforretning du overvejer at booke tid hos bruger.

Der kan findes en lang række forskellige hårprodukter og mærker og i mange tilfælde er det præcis hårprodukterne, der vil være med til at skabe den style du har fået udført, når dine lokker er færdig. Er du ikke bare interesseret i det endelige resultat, men herudover, hvordan det skal vedligeholdes, så findes der desuden en masse bæredygtige frisørforretninger, der anvender produkter, som er ikke bare mere skånsom for miljøet og dig. På samme måde findes der endvidere en række salon, som laver veganske behandlinger og produkter, som må anvendes af dem, der ikke vil gå på kompromis.

Hvad er prisen for en klipning?

Der er enorm udsving i, hvad du kan ende med at skulle betale for en tur til salonen og der findes i de fleste tilfælde sammenfald mellem prisen og den service du får hos frisøren din frisør

Du kan altså sagtens blive studset og få stylet dit hår i en salon og give en hundredmand, men vil du gerne nusses lidt og være sikker på, at salonen har forståelse for den nyeste stil, de lækreste farver samt de højst roste varer, så kan du forvente at ende med at skulle slippe en højere pris. I den dyre ende af skalaen ligger en klipning på i omegnen af ettusind og femtenhundrede kroner og så bør du regne med pleje, farve og yderlige produkter oveni.