Alle frisører - Sjælland, 4480 Store Fuglede

På siden her ser man samlingen af alle de lokale frisører i området omkring 4480 Store Fuglede - Sjælland. Se deres adresse, prisoversigter, kontaktoplysninger, URL og meget mere endnu. Alt sammen samlet ét sted, så man meget nemt kan få overblik over alle mulighederne.

Store Fuglede, 4480, Sjælland

Byen Store Fuglede er kendetegnet for at være tilhøre Regionen Sjælland der har postnummeret 4480. Store Fuglede er som andre af byerne i Danmark også kendetegnet for det idylliske danske byliv med de mindre & søde veje fyldt flot dansk arkitektur.

I byen Store Fuglede finder man nogle monumenter og turistattraktioner og derudover tøjbutikker og spisesteder, ligesom du også kan gøre i området nær dig.

Måske er det ikke ligefrem alle mennesker som kender lige meget fra Store Fuglede, men så er det vidst ved at være tid. Hvad end man leder efter de mange valgmuligheder for frisører, tatovører, grønthandlere, slikbutikker, kiosker, slagtere, optikere, rideklubber eller wellness, så assisterer vi til at finde dem omkring dig.

Find en lokal frisør tæt på dig

På frisøroversigt.dk får du oversigten med lokale frisører i dit nærområde, så man hurtigt kan komme i kontakt med den helt rigtige frisør i Store Fuglede, Sjælland. Der er ikke meget værre end at læse om frisører i alle danske områder hvis man udelukkende har interesse for at se en frisør i Store Fuglede. Og netop derfor har vi samlet alle mest besøgte frisører nær dig så du ikke skal lede længere.

Vælg den rette frisør

Hvis din frisure trænger til at blive trimmet, er tiden til et stop hos frisøren, men det er ikke vores eneste argument til at vælge at få håret klippet. Utallige af os udnytter også bookingen hos frisøren som en pause i en travl hverdag, hvor der kan tankes op og bare slappe af.

En tur til frisøren er alt fra en hverdagsting for de priviligerede, til afslapning i en hektisk arbejdsdag. Lige meget om det er en pige, dreng, eller barn, kan man besøge en frisørsalon, der kan efterkomme dine drømme og ønsker om den perfekte frisure til alle lejligheder.

Find den rigtige frisør

Hvis du forsøger at finde den helt rigtige frisør til at klippe dine lokker, er det meget vitalt, at man ikke blot booker tid hos den første, der kommer op, hvis man anvender Google. Der findes et utal forskellige saloner at vælge mellem og for at du kan vide dig totalt forvisset om, at man ender med et slutresultat man kan være glad for, fordrer det, at du spenderer nogen tid med at gennemlede mulighederne og hitte en salon, som har specialiseret sig i lige akkurat den stil man drømmer om. Som en begyndelse kan man overveje, hvem af de følgende du er på udkig efter:

  • Dameklip
  • Herreklip
  • Salon, der tilbyder børneklip

Nu kan man begynde at kigge en del mere personligt.

Damefrisør

Det er sjældent, at nogen kalder det en damefrisør, for langt de fleste saloner klipper både damer og drenge, mens få ydermere tilbyder at trimme børnehår. Ved en frisør i berørte kategori findes der tit meget rig chance for at blive forkælet. I flere tilfælde begynder et besøg hos en salon med en velbrygget kop the eller espresso og en snak om, hvad du forventer at frisøren, får ud af dine lokker.

I flere frisører er det muligt at sammensætte din helt egen kur som indeholder for eksempel farve og klipning, eller kur til håret samt massage af hovedbunden, hvis det er behandlinger man måtte ønske at tilføje dit besøg. Ofte er frisøren, der skal ordne dit hår god til at hjælpe dig med at finde de behandlinger, som er bedst til netop din manke og din pengepung.

Herrefrisørsalon

I dag er det ikke kun de klassiske herrefrisører, som findes her i landet, for mange herrer vil forkæles og have det perfekte ud af klipningen ligesom damerne. Derfor er der dukket en lang række mere moderne frisørsaloner for herrer op, der kan tilbyde et større udvalg af klipninger end den traditionelle frisørforretning for mænd.

Her taler man selvsagt om de lækre barbershops, der udfører professionel behandling af både hår og skæg ud over en vifte alternative kure til mænd, der nyder at blive behandlet lidt ekstra.

Saloner, der tilbyder børneklip

De mindste skal selvfølgelig også klippes indimellem og det er de færreste, der kan styre lokkerne på de små, som ikke formår at sidde i ro. Derfor er der specielle frisører, som netop er specialiserede i at trimme præcist og hurtigt på puslingerne, der muligvis mangler tålmodighed som voksne.

Frisører der tilbyder børneklip besidder i langt de fleste tilfælde lang erfaring med særligt at trimme de små og derfor kan det sagtens ende ud som en hyggelig oplevelse for puslingerne, som til hverdag ikke har lyst til at blive studset og være nødt til at sidde i ro i længere tid ad gangen.

Valg af produkter og frisør

Når du skal finde en frisør, er det også en brandgod ide at veje op, om der søges nogle unikke produkter, der gør sig særlig godt på dine lokker end andre. Når du beslutter dig for en frisør, finder du også en linje af varer, der anvendes i din manke. Mange af frisørens kunder investerer i en række af produkterne, der anvendes i manken hos frisøren, så vi kan style og sætte lokkerne selv og derfor kan du med stor fordel tjekke op på, hvilken produktserie netop den salon du overvejer at bestille tid hos bruger.

Der produceres en lang række forskellige hårkure og mærker og ofte bliver det netop disse produkter, som er medvirkende til at holde den behandling du har fået udført, når håret er stylet. Er du ikke bare tilfreds med det færdige resultat, men desuden, hvordan det skal vedligeholdes, så findes der desuden en masse økologiske frisører, der anvender hårprodukter, der er både mere skånsom for miljøet og for dig. På samme måde findes der også en del frisørsalon, der udbyder veganske behandlinger og produkter, der kan vælges af dem, der ikke kan gå på kompromis.

Priser

Der er enorm udsving i, hvad du kan ende med at skulle betale for et besøg hos frisøren og her findes i de fleste tilfælde sammenhæng mellem det du betaler og det resultat du opnår hos din frisør

Du kan med andre ord helt sikkert blive studset og få stylet dit hår i en frisørforretning og betale i nærheden af en hundredkroneseddel, men vil du gerne nusses lidt og være helt sikker på, at din frisørforretning forstår den nyeste stil, de klareste farver samt de mest effektive produkter, så kan du regne med at måtte at måtte slippe mere. I mindre økonomiske ende af prisskalaen er prisen for en klipning mellem 1000kr og 1500 og herudover bør du beregne ekstra behandlinger, farvning og ekstra ydelser oveni.