Samling af frisører - Fyn, 5771 Stenstrup

På siden her finder man en oversigt over alle de lokale frisører i området omkring 5771 Stenstrup - Fyn. Se adressen, prisoversigter, kontaktinformation, website & meget mere. Altsammen samlet et enkelt sted, så du nemmere får et overblik af mulighederne.

5771 Stenstrup på Fyn

Stenstrup er kendetegnet ved at være høre under Fyn Regionen med postnummer 5771. Byen Stenstrup er som flere andre af danske byer berømt for det idylliske danske byliv med mindre og hyggelige gader fyldt smuk dansk arkitekttegnede bygninger.

I området omkring Stenstrup finder man flere turistattraktioner & monumenter, samt shoppingmuligheder & restauranter, som du også gør i dit lokalområde.

Måske er det ikke alle danskere som genkender lige meget fra Stenstrup, men nu er det nok ved at være tid. Hvad end du undersøger valgmulighederne for optikere, rideklubber, wellness, tatovører, frisører, kosmetologer, grønthandlere, slikbutikker, kiosker eller slagtere så assisterer vi til at finde én omkring dig.

Find din frisør nær dig

Her frisøroversigt.dk kan du finde en oversigt af alle frisører i dit nærområde, så man nemmere kan ringe til den helt rigtige frisør i 5771 Stenstrup, Fyn. Der er ikke meget værre end at se frisører i alverdens danske områder, når man udelukkende har interesse for at finde en frisør i 5771 Stenstrup. Og netop derfor har vi fundet alle allermest benyttede frisører i din by så man undgår at lede længere.

Frisører

Når dit hår trænger til at blive rettet til, er tiden til en tid hos frisøren, men det er overhovedet ikke vores første argument til at vælge at få frisuren rettet til. Mange af os bruger ligeledes timerne hos frisøren som et break i hverdagen, hvor det er muligt at tanke op og bare slappe af.

Et smut forbi frisøren bliver alt mellem en hverdagsoplevelse for de heldige, til afslapning i en travl hverdag. Lige meget om man er en kvinde, mand, eller et barn, kan man finde en salon, som kan efterkomme dine drømme og ønsker om den helt perfekte klipning til alt.

Sådan finder man den rette frisør

Når du vil finde den rette frisør til at tage sig af dine lokker, er det virkelig vitalt, at du ikke alene leder efter den første, som viser sig, når du anvender computeren. Der findes et utal forskellige saloner at vælge fra og for at blive totalt sikker på, at du ender med det udkom man kan være glad for, kræver det, at man spenderer lidt tid på at afsøge mulighederne og hitte en salon, som specialiserer sig omkring lige præcis den frisure du drømmer om. Til at starte med kan man tænke på, hvilke af disse du kigger efter:

  • Damefrisørsalon
  • Herreklip
  • Børneklip

Efterfølgende kan du bevæge dig videre til at søge lidt mere personligt.

Damefrisør

Det er sjældent, at folk kalder den en damefrisør, fordi langt de fleste saloner ordner hår på både piger og mænd, samtidig med en del endvidere tilbyder at ordne børnenes hår. Hos en salon i bemeldte kategori findes der jævnligt rigtig rig chance for at opleve forkælelse. I flere fald begynder et besøg ved en damefrisør med en lækker kop te eller kaffe og en samtale om, hvad man forventer at hun, gør ved manken.

I mange frisører kan man sammensætte din egen klipning som indeholder f.eks. farve og klipning, eller kur til håret samt massage af hovedbunden, om disse kan være nogle behandlinger du ønsker at tilføje dit besøg hos frisøren. Ofte er frisøren dygtig til at vejlede dig med at finde de behandlinger, som vil være optimale til præcis din manke og din økonomi.

Barbershop

I Disse dage er det ikke blot de helt almindelige herrefrisører, der er at finde her i landet, for mange herrer ønsker at nusses om og have det bedste ud af deres besøg på samme måde som kvinder. Derfor er der vokset en række moderne herresaloner op, der kan tilbyde anderledes klipninger end den traditionelle herrefrisør.

Nu taler vi selvsagt om de nye barbersaloner, der har specialiseret sig i professionel behandling af både skæg og hår i sammenspil med en vifte alternative kure til herrer, som nyder at blive behandlet lidt mere.

Børnefrisør

De mindste skal naturligvis også trimmes med jævne mellemrum og det er langt fra alle, som kan trimme tumlingerne, som ikke formår at sidde i ro. Derfor er der specielle frisører, der netop er uddannede til at klippe præcist og snapt med børnene, som muligvis ikke ejer tålmodighed som voksne.

Børnefrisører besidder i de fleste tilfælde bred erfaring med særligt at kommunikere med tumlingerne og derfor kan det ofte ende med at blive en dejlig oplevelse for børnene, der til hverdag ikke gider at blive trimmet og skulle sidde roligt i længere tid på en gang.

Valg af frisør og produkter

Når du skal finde en salon, er det herudover en god ide at overveje, om der søges nogle særlige plejeprodukter, der fungerer særlig godt på din manke i forhold til andre. Når du vælger en salon, vælger du også en vifte af varer, som anvendes i dit hår. Mange af forretningens kunder køber herudover en del af de produkter, som bruges i din frisure ved frisørforretningen, så vi kan sætte manken selv og af den grund kan du med god grund undersøge, hvilken produktserie præcis frisørforretningen du påtænker at bestille tid hos bruger.

Der er et stort udvalg af forskellige hårprodukter samt producenter og ofte bliver det præcis hårprodukterne, som er med til at holde styr på den frisure du får lavet, når din frisure er klippet. Er du ikke alene forelsket i det endelige resultat, men herudover, hvordan det kan skabes, så findes der også en række bæredygtige frisørsaloner, der bruger plejeprodukter, som er både bedre for miljøet og for dig. På samme måde er der også en række salon, der foretager veganske behandlinger og produkter, som kan anvendes af dem, som ikke ønsker at nøjes.

Hvad er prisen for en klipning?

Der er enorm udsving i, hvad du kan komme til at betale for en tur til frisøren og her findes sikkert sammenfald mellem det du betaler og servicen du oplever hos din frisørforretning

Du kan med disse ord helt sikkert blive trimmet og få sat dit hår hos en frisør og slippe 100 kroner, men vil du hellere forkæles bedre og være helt sikker på, at salonen forstår den nyeste mode, de mest holdbare farver og de mest effektive produkter, så bør du regne med at komme til at betale mere. I mere dyre ende af skalaen ligger prisen for en klipning på et sted mellem tusind kroner og 1500 kroner og herudover skal du regne med ekstra behandlinger, farve samt ekstra pleje oveni.