Alle frisører - Sjælland, 3660 Stenløse

På siden her finder man overblikket over alle frisører tæt på 3660, Stenløse. Find deres adresse, priser på behandlinger, deres kontaktoplysninger, domæne og meget mere endnu. Samlet 1 enkelt sted, så du nemmere får overblik af alle mulighederne.

Stenløse på Sjælland, 3660

Området omkring Stenløse kender du for at være høre under Sjælland som har post nr. 3660. Byen Stenløse er som så mange andre af danske byer kendt for det hyggelige danske byliv med de mindre og søde gader omgivet med smuk danske arkitekttegnede bygninger.

I området Stenløse finder du et par turistattraktioner, samt detailbutikker & restauranter, ligesom du gør i området nær dig.

Det er måske ikke ligefrem alle mennesker der genkender ligemeget fra Stenløse, men så er det vidst på tide. Hvad end du leder efter de mange muligheder for en slikbutik, kiosk, slagter, optiker, rideklub, wellness, tatovør, frisør, kosmetolog eller grønthandler så hjælper vi dig med at finde én i dit nærområde.

Lokalisér en frisør i nærheden af dig

Her frisøroversigt.dk finder du oversigten over frisører i dit nærområde så du langt nemmere kan komme i kontakt med den frisør i Stenløse, Sjælland. Der er nok ikke noget mere belastende end at se frisører i alverdens af landets områder når nu du udelukkende har interesse for at finde en frisør i 3660 Stenløse. Så derfor har vi på frisøroversigt.dk samlet alle allermest relevante frisører i området omkring dig, så man ikke skal lede længere.

Frisører

Når håret har brug for at blive trimmet, er tiden inde til en tid hos barberen, men det er ikke din første grund til at nyde at få dit hår rettet. En del af os tager ligeledes timerne hos frisøren som en pause i en travl hverdag, hvor vi kan tanke op og bare koble af.

En tur til din frisør bliver alt mellem en hverdagsting for de heldige, til forkælelse i en hektisk hverdag. Om end der er tale om en pige, mand, eller barn, kan man finde en frisørsalon, som opfylder dine ønsker og drømme om den helt rigtige klipning til enhver lejlighed.

Sådan finder du den rigtige frisør

Idet man vil vælge den bedste frisørsalon til at tæmme dit hår, er det virkelig vigtigt, at man ikke bare søger efter den første, som dukker op, når man anvender telefonen. Der findes rigtig mange forskellige frisører at vælge imellem og for at man kan være helt sikker på, at du afslutter med et resultat du bliver tilfreds med, fordrer det, at du spenderer en rum tid med at afsøge mulighederne og finde en frisør, der specialiserer sig omkring lige præcis den behandling man forestiller sig. Først kan du tænke på, hvilke af disse du kigger efter:

  • Damefrisør
  • Herrefrisør
  • Børnefrisør

Nu kan du starte med at søge noget mere personligt.

Damefrisør

Det er ikke tit, at vi kalder den en damefrisørsalon, fordi de fleste frisører klipper hår på både damer og drenge, mens få også tilbyder at klippe børns hår. Ved en damefrisør i anførte kategori findes der tit meget stor mulighed for at opleve forkælelse. I mange fald begynder et besøg hos en frisør med en velbrygget kop te eller espresso og en ide om, hvad man ønsker at han, får ud af din frisure.

I en del frisørsaloner kan man lave din helt egen kur som indeholder for eksempel farve og klip, eller kur til håret samt hovedbundsmassage, ifald dette kan være noget du måtte ønske som en del af dit besøg hos frisøren. Ofte er frisøren, som skal klippe dig uddannet til at hjælpe dig med at vælge de løsninger, der vil være optimale til præcis dine ønsker og din pengepung.

Barber

I dag er det ikke længere blot de helt klassiske herrefrisører, som findes her i landet, for rigtig mange mænd vil gerne plejes og have det optimale ud af besøget på samme måde som kvinder. Hvilket er grunden til, at der er dukket et antal avancerede frisørsaloner for herrer op, der kan tilbyde et større udvalg af klipninger end den traditionelle herrefrisør.

Nu taler man selvfølgelig om de mere moderne barberer, som har specialiseret sig i professionel behandling af både skæg og hår samt en række andre forkælelser til herrer, der nyder at blive forkælet lidt ekstra.

Saloner, der tilbyder børneklip

Puslingerne skal naturligvis også trimmes med jævne mellemrum og det er de færreste, der kan klippe en pusling, der ikke endnu kan sidde roligt. Hvorfor der er helt specielle frisører, der netop er gode til at klippe snapt og præcist med de mindste, som muligvis ikke er i besiddelse af den samme tålmodighed som en voksen.

Frisører, der klipper børn besidder i de fleste tilfælde stor erfaring med særligt at kommunikere med puslingerne og af den grund kan det blive en behagelig oplevelse for de små, som til hverdag ikke bryder sig om at blive klippet og skulle sidde i ro i længere tid på en gang.

Sådan finder du den rigtige frisør med de rigtige produkter

Når du finder en frisørsalon, er det desuden en ideel ide at overveje, om der søges nogle specifikke plejeprodukter, som egner sig bedre i dit hår i forhold til andre. Når du finder en frisør, vælger du ydermere en linje af plejeprodukter, der puttes i dit hår. Rigtig mange af os investerer i et udvalg af de produkter, der bruges i dit hår hos salonen, for at kunne style håret selv og netop af den grund kan du med stor fordel tjekke op på, hvilke produktserier netop den frisørforretning du tænker på at ringe til anvender.

Der er en lang række forskellige hårprodukter samt brands og tit bliver det netop produkterne, som vil være med til at pleje den klipning du har fået udført, når håret er færdig. Er du ikke blot tilfreds med det færdige resultat, men desuden, hvordan man opnår det, så kan du også finde en lang række organiske frisører, som anvender hårprodukter, der er både mere skånsom for dig og miljøet. Ligesom er der endvidere en del frisørforretning, som tilbyder veganske behandlinger og hårprodukter, der må bruges af dig, der ikke kan nøjes.

Hvad er prisen for en behandling?

Der er enorm udsving i, hvad du kan forvente at betale for et besøg hos salonen og her er i mange tilfælde sammenhæng mellem den pris du betaler og den service du får hos salonen

Du kan med andre ord sagtens blive studset og få sat håret hos en frisør og betale et hundrede kroner, men vil du gerne forkæles bedre og være helt sikker på, at frisørforretningen har styr på de nye trends, de smukkeste farver samt de reneste produkter, så kan du forvente at måtte at betale lidt mere. I den dyre ende af skalaen ligger prisen for en klipning på omkring tusind og 1500 og så skal du beregne ekstra pleje, farvning samt yderlige ydelser oveni.