Alle frisører nær dig - Sjælland, 4295 Stenlille

På denne side finder du overblikket af alle frisører tæt på 4295 Stenlille. Se adressen, priser på arbejdet, kontaktoplysninger, domæne og langt mere. Altsammen samlet ét sted, så du meget nemt får overblik over mulighederne.

Stenlille, 4295, Sjælland

Området omkring Stenlille er kendetegnet for at være høre under Sjælland med postnummeret 4295. Området omkring Stenlille er som så mange andre byer i det danske land kendetegnet ved idyllisk byliv med de mindre & hyggelige stræder med flot arkitektur.

I Stenlille finder du et par monumenter, udover butikker og restauranter, som man gør i området nær dig.

Det er måske ikke alle personer som kender ligemeget ved Stenlille & Sjælland, men nu er det vidst på tide. Ligemeget om man leder efter de mange valgmuligheder for en frisør, tatovør, grønthandler, slikbutik, kiosk, slagter, optiker, rideklub eller wellness så kan vi assistere dig med at lokalisere dem nær dig.

Lokaliser din lokale frisør nær dig

Hos frisøroversigt.dk får man oversigten med lokale frisører i dit lokalområde så du hurtigere kan ringe til lige netop den frisør i Stenlille. Der er nok ikke noget mere belastende end at se frisører i alle af landets Regioner, hvis du udelukkende har interesse for at finde en frisør i Stenlille. Netop derfor har vi på frisøroversigt.dk fundet de absolut mest besøgte frisører i dit lokalområde så du undgår at lede længere.

Frisører

Hvis din frisure har brug for at blive trimmet, er det tid til en tid hos barberen, men det er ikke vores bedste grund til at vælge at få dit hår klippet. En hel del af os tager ligeledes tiden i stolen som en pause i en travl dag, hvor det er muligt at tanke op og blot slappe af.

En tur til frisøren er alt mellem en hverdagsoplevelse for de priviligerede, til selvomsorg i en travl hverdag. Hvad end du er dame, mand, eller barn, kan du finde en frisørsalon, der kan efterkomme dine drømme og ønsker om den helt rigtige klipning til alt.

Sådan finder du den rigtige frisør

Når man vil finde den optimale salon til at behandle din manke, er det yderst vitalt, at du ikke bare søger efter den første, som dukker op, når du bruger telefonen. Der er rigtig mange forskellige frisørsaloner at vælge imellem så for at du kan blive totalt forvisset om, at man ender med et resultat du bliver tilfreds med, påkræver det, at man spenderer en rum tid på at gennemlede mulighederne og fremfinde en salon, der har specialiseret sig i lige netop den frisure du forestiller dig. Som en begyndelse kan man overveje, hvilken af disse man kigger efter:

  • Dameklip
  • Barber
  • Salon, der tilbyder børneklip

Så kan du bevæge dig videre til at lede noget mere specifikt.

Damefrisør

Det er sjældent, at nogen kalder den en damefrisør, for langt de fleste saloner klipper hår på både piger og drenge, mens få herudover tilbyder at trimme børnehår. Ved en damefrisør i omtalte kategori er der ofte meget rig mulighed for at opleve forkælelse. I de fleste fald begynder et besøg hos en frisør med en lækker kop the eller espresso og en snak om, hvad du gerne vil have han, får ud af din frisure.

I en række tilfælde kan du forme din personlige klipning som indeholder eksempelvis klipning og farve, eller hårkur og massage af hovedbunden, om det er nogle behandlinger du ønsker at tilføje dit besøg. Ofte er frisøren uddannet til at hjælpe dig med at finde de frisurer, der kan være de optimale til præcis dine ønsker og din økonomi.

Herreklip

I disse tider er det ikke bare de gængse frisører for herrer, der er at finde herhjemme, for de fleste mænd ønsker at forkæles og få det perfekte ud af besøget ligesom damerne. Hvorfor der er poppet en lang række anderledes frisørsaloner for herrer op, som laver et større udvalg af klipninger end den klassiske herrefrisørsalon.

Nu taler vi selvfølgelig om de lækre barbersaloner, som har specialiseret sig i professionel trimning af både skæg og hår i sammenspil med en bunke andre forkælelser til mænd, som holder af at blive behandlet lidt mere.

Børnefrisør

Børnene skal naturligvis også trimmes i ny og næ og det er de færreste, som kan klippe de små, som ikke kan sidde stille. Hvorfor der er specielle saloner, som især er dygtige til at trimme præcist og hurtigt på en pusling, som muligvis ikke har det samme tålmod som de voksne.

Frisører, der klipper børn besidder i langt de fleste tilfælde lang erfaring med særligt at klippe et barn og derfor kan det også blive en mindeværdig oplevelse for et barn, der til hverdag ikke gider at blive studset og skulle sidde på numsen i lang tid på en gang.

Valg af frisør og produkter

Når du vælger frisør, er det endvidere en brandgod ide at tænke over, om der findes nogle særlige produkter, som gør sig særlig godt i dit hår end nogle andre. Når du booker tid hos en frisørsalon, finder du endvidere en linje af varer, der puttes i din frisure. Rigtig mange af forretningens kunder køber også en række af de produkter, der bruges i din manke hos salonen, så vi kan style og sætte håret selv og af den grund kan du fordelagtigt tjekke op på, hvilke produkter netop den frisørforretning du påtænker at tage kontakt til anvender.

Der produceres en bred vifte af forskellige hårprodukter samt brands og tit bliver det netop hårkure, der er med til at holde styr på den style du får lavet, når lokkerne er lavet. Er du ikke bare glad for det endelige resultat, men endvidere, hvordan man skaber det, så kan du også finde en masse organiske saloner, som bruger produkter, som er ikke bare bedre for miljøet og dig. På samme måde findes der desuden en del salon, der foretager veganske behandlinger og produkter, som må anvendes af dig, der ikke vil gå på kompromis.

Hvad er prisen for en klipning?

Der er kæmpe udsving i, hvad du kan forvente at måtte betale for et besøg hos frisørsalonen og der er i de fleste tilfælde sammenhæng imellem den pris du betaler og resultatet du får hos frisøren din frisør

Du kan med andre ord sagtens blive studset og få stylet håret i en salon og betale et hundrede kroner, men vil du gerne forkæles lidt og være sikker på, at salonen har kendskab til de nye moder, de mest skinnende farver og de fineste varer, så bør du regne med at måtte at måtte slippe en højere pris. I den dyre ende af skalaen er prisen for en klipning i omegnen af tusind kroner og 1500 og desuden skal du regne med pleje, farve og yderlige produkter oveni.