Oversigt over lokale frisører - Sjælland, 4000 Roskilde

På siden her kan du finde samlingen af alle lokale frisører omkring 4000, Roskilde. Se deres adresse, priser på arbejdet, kontaktoplysninger, URL & meget mere information. Altsammen samlet et enkelt sted, så man nemt kan få overblik over alle mulighederne.

4000 Roskilde by

En mere af de skønne byer, der er placeret ud mod en af landets mange fjorde. Roskilde er en by, som er fyldt med historie, som også følger med tiden og f.eks. danner rammerne omkring en af landet mest kendte, årlige musikfestivaler samt en stor uddannelsesmulighed, der år efter år tiltrækker elever fra hele kloden.

Med i overkanten af 50000 beboere er byen DKs 10. største by, som er opbygget omkring den historiske domkirke, som i klart vejr kan ses fra en stor del af det nordlige Sjælland på grund at dens placering på et af byen Roskildes højt ragende områder i det kuperede område ved Roskilde fjord.

I Roskilde by er desuden stor mulighed for uddannelse. Roskilde danner ramme omkring Roskilde Universitets Center og University College Sjælland, der begge to tilbyder et bredt udvalg af forskellige uddannelser indenfor et udvalg af forskellige emner. Roskildes bybillede er farvet af de mange unge mennesker og er deraf meget aktivt og farverigt.

I Roskilde by kan man endvidere se en række forskellige museer, der vidner om byens fortid sammen med dens historie på forskellige måder. Du kan finde alt fra Vikingetidens levn til Slagteriernes eller rockens historie, hvis man besøger de spændende museer i Roskilde. Slut f.eks. af med en tur mod nogle af de mange flotte kirker og slut turen på toppen ved Roskilde Domkirke.

Med sin plads centralt på Sjælland blev Roskilde by knudepunkt for trafikken mellem København, Fyn og Jylland og på grund af det, spiller byen en stor rolle i den danske infrastruktur. Dette betyder videre, at der findes rig mulighed for at komme til og fra Roskilde, hvis du arbejder andetsteds.

En gang om året boomer byens beboerantal med tæt på 100.000, når den verdenskendte Roskilde festival løber af stablen med en lille uges musikoplevelser fra både danske og internationale kunstnere. Det er vores vildeste festival og spiller en gigantisk rolle i områdets økonomi. I i omegnen af 5 årtier har området lagt plads til denne festival, som bare bliver større og større, for hvert eneste år.

Sådan finder du den rette frisør

Hvis din frisure trænger til at blive trimmet, er det tid til et stop hos frisøren, men det er langt fra vores bedste grund til at vælge at få din frisure klippet. En del af os bruger ligeledes tiden hos frisøren som en pause i hverdagen, hvor det er muligt at tanke op og bare koble af.

Et smut forbi din frisør er alt fra en hverdagsoplevelse for de få, til forkælelse i en travl hverdag. Lige meget om det er en kvinde, mand, eller barn, kan du besøge en frisør, som efterkommer dine drømme og ønsker om den perfekte klipning til alt.

Find den rette frisør

Idet man forsøger at finde den rette salon til at få styr på dinfrisure, er det yderst vitalt, at man ikke alene leder efter den første, som dukker op, hvis man anvender Google. Der er et utal forskellige frisører at vælge fra og for at være totalt sikker på, at man afslutter med et resultat man bliver glad for, kræver det, at man tilbringer nogen tid med at undersøge mulighederne og fremfinde en salon, som har specialiseret sig indenom netop den behandling du ønsker dig. Som en start kan du reflektere over, hvilke af de herunder nævnte man er på udkig efter:

  • Damefrisør
  • Herrefrisør
  • Børneklip

Så kan du bevæge dig videre til at lede noget mere smalt.

Dameklip

Det er ikke tit, at vi kalder det en damefrisørsalon, for langt de fleste frisører ordner hår på både kvinder og herrer, samtidig med en del herudover tilbyder at ordne børnenes hår. Ved en salon i omtalte kategori er der tit utrolig god chance for at blive forkælet. I de fleste tilfælde starter et besøg hos en frisør med en lækker kop te eller espresso og en ide om, hvad du ønsker at han, gør ved lokkerne.

I de fleste saloner kan du kreere din egen behandling med eksempelvis klip og farvning, eller kur til håret og hovedbundsmassage, ifald dette er behandlinger man ønsker som en del af dit besøg hos frisøren. I mange tilfælde er frisøren formidabel til at hjælpe dig med at vælge de behandlinger, der er de bedste til netop dine lokker og din økonomi.

Barber

Nu om stunder er det ikke kun de helt gængse frisører for herrer, som findes her, for flere mænd ønsker at plejes og have det bedste ud af klipningen ligesom kvinderne. Derfor er der dukket et antal mere moderne herresaloner op, som foretager anderledes klipninger end den klassiske frisørforretning for mænd.

Nu taler man selvfølgelig om de mere moderne barbersaloner, som har specialiseret sig i professionel behandling af både skæg og hår sammen med en bunke andre forkælelser for herrer, som kan lide at blive forkælet lidt mere.

Saloner, der tilbyder børneklip

Tumlingerne skal naturligvis også trimmes engang imellem og det er de færreste, som kan trimme et barn, som ikke endnu kan sidde stille. Derfor er der specielle saloner, der netop er gode til at arbejde hurtigt og præcist på en tumling, der muligvis ikke er i besiddelse af den samme tålmodighed som de voksne.

Børnefrisører har i de fleste tilfælde lang erfaring med præcis at klippe tumlingerne og af den grund kan det også ende ud som en mindeværdig oplevelse for de mindste, som ellers ikke bryder sig om at blive trimmet og skulle sidde på numsen i lang tid på en gang.

Sådan finder du den rette frisør og de rette produkter

Når du skal finde en frisør, er det herudover en god ide at veje op, om der er nogle specielle plejeprodukter, der fungerer bedre i dit hår i forhold til andre. Når du vælger en frisørforretning, finder du oveni en række af produkter, der anvendes i håret. Rigtig mange af os køber desuden et udvalg af produkterne, der bruges til håret ved frisøren, så vi kan sætte lokkerne selv og netop af den grund kan du med god grund tjekke, hvilken produktserie netop salonen du overvejer at kontakte har på hylderne.

Der tilbydes et stort udvalg af forskellige hårkure samt brands og i de fleste tilfælde bliver det præcis hårkurene, som er medvirkende til at holde den style du har fået skabt, når dine lokker er lavet. Er du ikke alene interesseret i det færdige resultat, men også, hvordan det bør vedligeholdes, så kan man også finde en række økologiske frisørsaloner, der bruger produkter, som er både mere skånsom for miljøet og for dig. Som findes der desuden en del salon, der foretager veganske behandlinger og plejeprodukter, der kan bruges af dig, som ikke ønsker at gå på kompromis.

Priser

Der er enorm forskel på, hvad du kan komme til at skulle betale for en tur til frisørsalonen og her er sikkert sammenfald mellem prisen og den service du opnår hos din frisørforretning

Du kan derfor helt sikkert blive studset og få sat håret i en frisørsalon og betale 100 kroner, men vil du gerne nusses bedre og være sikker på, at salonen har helt styr på den nyeste stil, de lækreste farver samt de reneste varer, så kan du regne med at komme til at lidt mere. I mindre økonomiske ende af skalaen koster en klipning i omegnen af tusind og femtenhundrede kr og herudover skal du beregne pleje, farvning og yderlige produkter oveni.