Samling af lokale frisører - 2610 Rødovre, Hovedstaden

Herunder kan du finde oversigten af alle frisører i området omkring 2610 Rødovre - Hovedstaden. Find adresserne, priser på arbejdet, kontaktoplysninger, URL og meget mere endnu. Samlet 1 sted, så du meget nemt får et overblik over mulighederne.

Rødovre, 2610, Hovedstaden

Rødovre kender man for at være en del af Hovedstaden med post nr. 2610. Området omkring Rødovre er som så mange andre af byerne i Danmark kendetegnet for idyllisk byliv med mindre & fine stræder omgivet af æstetisk dansk arkitektur.

I byen Rødovre findes der mange monumenter, samt detailbutikker & restauranter, ligesom man også gør i området omkring dig.

Det er måske ikke alle som kender lige meget ved Rødovre & Hovedstaden, men så er det nok ved at være tid. Uanset om du leder efter de mange muligheder for en optiker, rideklub, wellness, tatovør, frisør, kosmetolog, grønthandler, slikbutik, kiosk eller slagter, så hjælper vi til at lokalisere dem i dit nærområde.

Lokalisér frisører nær dig

Her hos frisøroversigt.dk får du oversigten af frisører i dit nærområde, så du nemt kan ringe til den helt rigtige frisør i 2610 Rødovre. Der er ikke meget mere irriterende end at læse om frisører i alle danske byer, hvis nu du udelukkende er interesseret i at overskue en frisør i 2610 Rødovre. Så derfor har vi på frisøroversigt.dk lokaliseret alle mest relevante frisører i dit nærområde, så man undgår at lede mere.

Frisører

Når håret har brug for at blive trimmet, er tiden inde til en tur forbi en frisør, men det er slet ikke din bedste argument til at nyde at få frisuren trimmet. Rigtig mange af os bruger også tiden hos frisøren som et frikvarter i en travl arbejdsdag, hvor der kan tankes op og kun slappe af.

En tur til din frisør bliver alt fra en hverdagsting for de heldige, til selvomsorg i en hektisk hverdag. Hvad enten der er tale om en pige, dreng, eller barn, kan du søge en salon, som kan efterkomme dine drømme og ønsker om den helt perfekte frisure til enhver lejlighed.

Sådan finder man den rette frisør

Idet man skal vælge den helt rigtige frisørsalon til at klippe dinfrisure, er det virkelig vitalt, at man ikke blot søger efter den første, der kommer frem, hvis du bruger Google. Der er utallige forskellige frisørsaloner at vælge blandt så for at du kan blive helt sikker på, at du slutter med det resultat du bliver tilfreds med, fordrer det, at man spenderer lidt tid på at endevende mulighederne og opspore en frisør, som specialiserer sig indenom lige netop den stil du ønsker dig. Som en start kan du overveje, hvilken af disse du er på udkig efter:

  • Damefrisør
  • Barber
  • Salon, der tilbyder børneklip

Nu kan man starte med at kigge lidt mere personligt.

Damefrisør

Det er sjældent, at vi kalder det en damefrisørsalon, fordi de fleste frisører tager imod både damer og mænd, samtidig med en del endvidere kan klippe børnenes hår. Ved en damefrisør i bemeldte kategori er der jævnligt utrolig god chance for at opleve forkælelse. I mange tilfælde starter et besøg ved frisørsalonen med en god kop the eller kaffe og en ide om, hvad du gerne vil have frisøren, får ud af håret.

I en række tilfælde har du muligheden for at sammensætte din egen behandling som indeholder f.eks. klipning og farve, men også eventuel hårkur samt massage af hovedbunden, hvis dette er noget man ønsker som en del af dit besøg. Ofte er frisøren god til at hjælpe dig med at komme frem til de frisurer, der vil være de optimale til præcis dine ønsker og din pengepung.

Herrefrisørsalon

I dag er det ikke længere alene de helt klassiske frisører for herrer, som kan findes herhjemme, for mange herrer ønsker at forkæles og få det optimale ud af tiden på samme vis som damer. Derfor er der vokset en lang række anderledes frisørsaloner for herrer op, der kan tilbyde anderledes behandlinger end den almindelige mandefrisør.

Nu taler man naturligvis om de luksuriøse barbershops, der laver professionel behandling af både hår og skæg i tilgift med en række andre kure for herrer, der nyder at blive behandlet lidt mere.

Saloner, der tilbyder børneklip

Puslingerne skal selvfølgelig også klippes engang imellem og det er langt fra alle, der kan klare puslingerne, der ikke formår at sidde stille. Derfor er der specielle frisører, som især er gode til at klippe præcist og hurtigt med de mindste, som helt sikkert ikke er i besiddelse af den samme tålmodighed som en voksen.

Frisører der tilbyder børneklip har i de fleste tilfælde stor erfaring med særligt at klippe en tumling og netop derfor kan det blive en skøn oplevelse for en tumling, der normalt ikke kan lide at blive klippet og skulle sidde på numsen i længere tid ad gangen.

Valg af produkter og frisør

Når du finder en frisørforretning, er det desuden en god ide at veje op, om der findes nogle originale produkter, der fungerer specifikt godt i dine lokker end andre. Når du vælger en salon, får du oveni en række af varer, som anvendes i din manke. En stor del af os køber også en del af de produkter, der bruges i dine lokker hos frisørforretningen, så vi kan style og sætte det nye hår selv og af den grund kan du fordelagtigt tjekke, hvilke produkter præcis frisøren du overvejer at booke tid hos har på hylderne.

Der kan købes en bred vifte af forskellige produkter samt producenter og i de fleste tilfælde bliver det præcis plejeprodukterne, der kan være medvirkende til at pleje den klipning du får skabt, når frisuren er lavet. Er du ikke bare tilfreds med det færdige resultat, men herudover, hvordan det vedligeholdes, så findes der desuden en række økologiske frisører, der anvender hårprodukter, som er både sundere for miljøet og for dig. Som findes der desuden en del salon, som tilbyder veganske behandlinger og hårprodukter, der må anvendes af dig, som ikke vil gå på kompromis.

Det koster en behandling

Der er enorm forskel på, hvad du kan ende med at betale for et besøg hos frisøren og der findes helt sikkert sammenfald mellem prisen og servicen du finde hos din frisør

Du kan altså sagtens blive trimmet og få stylet dit hår i en salon og kun give et hundrede kroner, men vil du hellere forkæles lidt og være sikker på, at din frisør har kendskab til de nye trends, de lækreste farver og de bedste varer, så kan du regne med at skulle at mere. I den dyrere ende af skalaen er prisen for en klipning omkring ettusind kroner og 1500kr og desuden må du regne med pleje, farve samt eventuelle plejeprodukter oveni.