Se alle lokale frisører - 5200 Odense V, Fyn

Her kan man se en samling over alle de lokale frisører tæt på 5200, Odense V - Fyn. Find adressen, priser på behandlinger, deres kontaktoplysninger, URL og langt mere. Samlet ét enkelt sted, så du meget nemt får overblik over mulighederne.

5200 Odense V

Den fynske by kan bryste sig af titlen; Den grønneste storby i DK. Den lille by på Fyn er ydermere Danmarks 3. største og var hjemsted for en af vores største forfattere, H.C. Andersen, dengang han var levende og udtænkte sine kendte fantastiske historier.

Med indbyggertal på omkring ethundredefirstusind er Odense en større bebyggelse centralt i DK. Odense er bebyggelse med en lang historie, der nemt kan synes i bymidten, hvor en række af bebyggelserne er som for omkring 200 år siden og danner rammer om en speciel historisk følelse. Man kan f.eks besøge H. C. Andersens hjem og følge hans spor gennem byen, som den så ud, da han havde adresse der.

Den er ikke udelukkende kendt for den vedligeholdte del af byen, men herudover for mange områder med græs og træer, som danner rammer for små pauser i hverdagen. Herudover findes byens havn, der for nyligt blev sat i stand og udvidet, så der nu findes plads til både havnebad, restauranter og madpakker med udsigt til havet.

I gågadekvarteret findes der rig mulighed for at shoppe, imens man går rundt i byens hyggelige gader belagt med brosten og originale facader. Der findes de mest populære shops i forbindelse med flere lokale billedkunstnere, der faldbyder varer til både turister og beboere på besøg.

Mere end at være en smuk by, så byder den endvidere på mange muligheder for job, uddannelser og lækre hjem for hele familien. Der er alt spændende fra de store muremestervillaer i forstæderne, over de ældre boliger i byen til helt nye komplekser ved havnefronten, der alle har hver sin charme og sine fordele.

Det ligger som en perle, perfekt placeret imellem Jylland og Sjælland, med mulig transport til begge sider, der giver muligheden for at komme let og hurtigt frem, hvis du har arbejde udenfor byen. Der er god mulighed for såvel familier, ældre og unge, som har ønske om at slå sig ned i en storby, men samtidig gerne vil leve tættere på naturen i Danmark.

Vælg den rette frisør

Hvis håret har brug for at blive trimmet, er tiden til en tur forbi din frisør, men det er ikke din bedste grund til at vælge at få frisuren rettet til. Mange af os bruger ligeledes bookingen hos frisøren som et frikvarter i en travl arbejdsdag, hvor der kan tankes op og blot koble af.

Et smut forbi frisøren bliver alt fra en hverdagsting for de få, til selvforkælelse i en travl hverdag. Om end man er en pige, dreng, eller barn, kan du besøge en salon, som opfylder dine ønsker og drømme om den optimale klipning til alle lejligheder.

Vælg den rigtige frisør

Idet man forsøger at finde den bedste frisør til at behandle dine lokker, er det rigtig vigtigt, at du ikke kun vælger den første, der viser sig, når du søger på nettet. Der findes mange forskellige saloner at vælge blandt så for at man kan være fuldstændig forvisset om, at du slutter med det udfald du bliver tilfreds med, fordrer det, at du tilbringer en del tid med at gennemse mulighederne og hitte en frisørsalon, som specialiserer sig indenfor præcis den stil man drømmer om. Som en begyndelse kan man reflektere over, hvilken af disse du er på udkig efter:

  • Dameklip
  • Herreklip
  • Salon, der tilbyder børneklip

Efterfølgende kan man starte med at lede lidt mere personligt.

Damefrisørsalon

Det er sjældent, at man kalder det en damefrisør, fordi langt de fleste saloner tager imod både kvinder og herrer, mens få ydermere tilbyder at ordne børns hår. Hos en frisørsalon i berørte kategori findes der jævnligt rigtig stor chance for at opleve forkælelse. I flere tilfælde starter et besøg hos damefrisøren med en velbrygget kop te eller kaffe og en samtale om, hvad du gerne vil have hun, gør ved din frisure.

I en række saloner er det muligt at kreere din egen behandling med f.eks. farvning og klip, men også hårkur samt massage af hovedbunden, ifald disse er behandlinger du ønsker som en del af dit besøg. Ofte er frisøren, som skal ordne dit hår uddannet til at guide dig med at finde de frisurer, som vil være bedst til netop dit hår og din økonomi.

Herreklip

Nu er det ikke bare de helt almindelige frisører for herrer, som er at finde herhjemme, for de fleste herrer vil gerne forkæles og få det bedste ud af klipningen på samme vis som kvinderne. Derfor er der poppet et antal avancerede mandefrisører op, der tilbyder et større udvalg af kure end den traditionelle herrefrisør.

Nu taler vi selvfølgelig om de moderne barberer, der har specialiseret sig indenfor professionel klipning af både hår og skæg samt en række andre kure for herrer, som kan lide at blive forkælet lidt mere.

Frisør til børn

Børnene skal naturligvis også forkæles med jævne mellemrum og det er de færreste, som kan klare de mindste, der ikke helt formår at sidde i ro. Derfor er der specielle frisører, der især er specialiserede i at trimme præcist og hurtigt på et barn, som stensikkert ikke har den samme tålmodighed som de voksne.

Frisører, der klipper børn har i de fleste tilfælde kæmpe erfaring med præcis at trimme de små og derfor kan det ofte blive en skøn oplevelse for et barn, som i hverdagen ikke bryder sig om at blive studset og være nødt til at sidde stille i en rum tid på en gang.

Valg af produkter og frisør

Når du skal finde en frisørsalon, er det herudover en brandgod ide at overveje, om der findes nogle særlige produkter, der gør sig godt på din manke end nogle andre. Når du vælger en frisør, vælger du ydermere en linje af produkter, som puttes i frisuren. En stor del af forretningens kunder køber herudover et udvalg af de produkter, der anvendes i dine lokker ved frisørforretningen, så vi kan style og sætte lokkerne selv og netop derfor kan du med god grund tjekke op på, hvilke produktserier netop den frisørforretning du påtænker at kontakte har på hylderne.

Der udbydes en bred vifte af forskellige hårprodukter samt brands og tit er det netop disse plejeprodukter, der kan være med til at holde styr på den klipning du har fået skabt, når dit hår er stylet. Er du ikke alene interesseret i det færdige resultat, men herudover, hvordan man opnår det, så kan du også finde en lang række bæredygtige frisørsaloner, som bruger produkter, som er ikke bare mere skånsom for dig og for miljøet. Som er der endvidere en del frisørsalon, som tilbyder veganske behandlinger og produkter, der må anvendes af dem, der ikke vil nøjes.

Det koster en klipning

Der er kæmpe udsving i, hvad du kan ende med at betale for en tur til frisøren og der findes i mange tilfælde en sammenhæng imellem prisen og det resultat du opnår hos din frisørforretning

Du kan med disse ord helt sikkert blive studset og få sat dit hår i en salon og kun betale en hundredmand, men vil du gerne nusses lidt og være helt sikker på, at din frisørforretning kan følge de nye moder, de mest holdbare farver samt de fineste varer, så bør du forvente at ende med at skulle af med flere penge. I den dyrere ende af prisskalaen ligger en klipning på omkring ettusind og femtenhundrede kr og desuden bør du tillægge pleje, farvning og ekstra ydelser oveni.