Alle frisører nær dig - Fyn, 5250 Odense SV

Herunder kan du se overblikket af alle de lokale frisører omkring 5250 Odense SV. Find hvor de bor, prisoversigter, kontaktinformation, hjemmeside og meget mere endnu. Alt sammen samlet ét sted, så man nemmere får et overblik over mulighederne.

Odense

Den fynske by kan prale af kælenavnet; Danmarks grønneste storby. Den skønne by på Fyn er endvidere vores tredje største og var hjem for en af vores største forfattere, H.C. Andersen, da han levede og arbejdede på sine elskede fortællinger.

Med et indbyggertal på henved 180.000 er byen en stor bebyggelse i midten af DK. Den er en by med en længere historie, som let kan ses i bymidten, hvor flere af husene findes som for tohundrede år siden og danner rammerne om en speciel historisk stemning. Man kan bl.a. se Hans Christian Andersens barndomshjem og følge hans fodspor gennem gaderne, som den så ud, dengang han havde hjemme der.

Byen er ikke udelukkende kendetegnet ved den renoverede bydel, men herudover for en vifte parker, der danner ramme om små ture i løbet at hverdagen. Endmere er der byens havn, som for nyligt blev genopbygget og gjort større, så der nu er plads til både havnebadet, restauranter og madpakker med udsigt til havet.

I gågadekvarteret findes der vid mulighed for at gå i forretninger, imens man slentrer rundt igennem de skønne gader belagt med brosten og velholdte facader. Her findes de mest kendte forretninger i forbindelse med en række lokale kunstnere, som faldbyder deres varer til såvel indbyggere og turister i byen.

Ud over at være en billedskøn by, så byder byen endvidere på talrige forskellige jobs, uddannelser og forskellige rammer for hele familien. Der findes alt spændende fra de smukke muremestervillaer i forstæderne, over de ældre huse i midtbyen til helt nybyggede komplekser ved vandet, der alle har hver sin charme og egne fordele.

Odense ligger som en diamant, perfekt placeret imellem det jyske og det sjællandske, med mulig transport til begge landsdele, der gør det muligt at pendle let og hurtigt, hvis du arbejder udenfor byen. Der er stor mulighed for såvel familier, unge og ældre, som har drømme om at opleve en storby, men samtidig drømmer om at leve tæt på naturen.

Valg af frisør

Hvis frisuren har brug for at blive trimmet, er tiden inde til en tid hos din frisør, men det er slet ikke vores eneste argument til at få håret rettet. Rigtig mange af os tager også bookingen i stolen som et break i en travl dag, hvor der kan tankes op og bare koble af.

En tur til en frisør kan være alt mellem en hverdagsting for de få, til forkælelse i en travl arbejdsdag. Hvad end der er tale om en dame, dreng, eller barn, kan du finde en salon, der efterkommer dine drømme og ønsker om den helt optimale klipning til alle lejligheder.

Sådan finder man den rette frisør

Idet du skal finde den rette salon til at behandle din manke, er det rigtig væsentligt, at man ikke kun vælger den første, som viser sig, når man bruger internettet. Der er et utal forskellige frisører at vælge fra så for at man kan være helt sikker på, at du slutter med et slutresultat du bliver tilfreds med, kræver det, at du tilbringer noget tid på at gennemse mulighederne og hitte en frisør, der specialiserer sig indenfor lige akkurat den frisure man forestiller sig. Til at begynde med kan man tænke på, hvem af de følgende du er på udkig efter:

  • Damefrisørsalon
  • Herrefrisør
  • Salon, der tilbyder børneklip

kan man starte med at kikke lidt mere personligt.

Damefrisør

Det er ikke tit, at man kalder det en damefrisørsalon, for de fleste frisører klipper både kvinder og herrer, mens få ydermere tilbyder at ordne børns hår. Hos en damefrisør i denne kategori er der tit rigtig god chance for at blive forkælet. I flere fald begynder en tur hos frisøren med en velbrygget kop the eller espresso og en ide om, hvad man gerne vil have hun, gør ved manken.

I de fleste frisørsaloner er det muligt at sammensætte din helt personlige kur indeholdende både klip og farve, men også hårkur og hovedbundsmassage, hvis dette er nogle behandlinger du ønsker at tilføje dit besøg. Ofte er frisøren, der skal ordne dit hår uddannet til at vejlede dig med at komme frem til de frisurer, der er de bedste til netop dit hår og din økonomi.

Herrefrisørsalon

Nu om stunder er det ikke længere bare de helt gængse herrefrisører, som findes herhjemme, for de fleste herrer vil plejes og have det bedste ud af bookingen på samme vis som damer. Hvorfor der er poppet en række moderne herresaloner op, der laver en bredere pallette af kure end den almindelige herrefrisør.

Her taler vi selvskreven om de nye barberer, der laver professionel klipning af både hår og skæg i sammenspil med en vifte alternative kure til herrer, der nyder at blive nusset lidt ekstra.

Saloner, der tilbyder børneklip

Puslingerne skal naturligvis også trimmes indimellem og det er mindstedelen, som kan klare puslingerne, der ikke helt kan sidde i ro. Hvorfor der er specielle frisører, som netop er uddannede til at arbejde præcist og hurtigt på børnene, der måske ikke er i besiddelse af tålmodighed som en voksen.

Børnefrisører har i mange tilfælde kæmpe erfaring med netop at trimme puslingerne og af den grund kan det ende med at blive en behagelig oplevelse for børnene, som til hverdag ikke gider at blive klippet og skulle sidde stille i lang tid på en gang.

Sådan finder du den rette frisør og de rette produkter

Når du skal vælge en frisørforretning, er det desuden en fantastisk ide at veje op, om der er nogle særlige plejeprodukter, der virker bedre på dit hår end andre. Når du booker tid hos en frisør, vælger du endvidere en vifte af pleje, som puttes i dine lokker. En stor del af kunderne investerer desuden i en række af de produkter, der anvendes i din manke ved frisøren, så vi kan style og sætte manken selv og netop af den grund kan du med god grund tjekke, hvilke produkter netop frisørforretningen du tænker på at bestille tid hos har på hylderne.

Der udbydes en bred vifte af forskellige plejeprodukter og brands og tit er det præcis hårprodukter, som er med til at lave den klipning du vil få skabt, når dine lokker er klippet. Er du ikke kun forelsket i det færdige resultat, men herudover, hvordan det vedligeholdes, så findes der desuden en række økologiske saloner, der bruger produkter, der er ikke bare sundere for dig og miljøet. Som er der desuden en række frisørsalon, der udbyder veganske behandlinger og hårprodukter, der må anvendes af dem, som ikke har lyst til at gå på kompromis.

Hvad er prisen for en klipning?

Der er meget stor forskel på, hvad du kan forvente at måtte slippe for en tur til frisørsalonen og der er sikkert sammenhæng mellem prisen og det resultat du oplever hos din frisørsalon

Du kan altså uden problemer blive trimmet og få stylet dit hår hos en frisør og kun betale et hundrede kroner, men vil du gerne forkæles lidt og være sikker på, at frisørforretningen kan skabe de nye trends, de reneste farver og de reneste varer, så må du regne med at komme til at en højere pris. I mere dyre ende af prisskalaen er prisen for en klipning i omegnen af 1000kr og femtenhundrede kr og så må du beregne pleje, farvning samt ekstra pleje oveni.