Se alle lokale frisører - 5220 Odense SØ, Fyn

På denne side finder du et overblik over alle lokale frisører tæt på 5220, Odense SØ. Se adresserne, priser på arbejdet, kontaktoplysninger, hjemmeside & meget mere endnu. Alt sammen samlet et enkelt sted, så man nemt får et overblik af alle mulighederne.

5220 Odense

Den fynske hovedstad kan prale af navnet; Den grønneste storby i DK. Den idylliske by på Fyn er ydermere DKs 3. største og er kendt som hjem for Danmarks største forfatter, H.C. Andersen, da han var levende og udtænkte sine populære historier.

Med indbyggertal på nær ethundredefirstusind er Odense en stor by midt i dk. Odense er bebyggelse med en længere historie, der tydeligt kan følges i bymidten, hvor en håndfuld af bebyggelserne fremstår som for ca. 200 år siden og danner en speciel historisk stemning. Du kan f.eks besøge Hans Christian Andersens hjem og gå i hans fodspor gennem gaderne, som den så ud, i tiden han havde adresse der.

Den er ikke kun kendetegnet ved den klassiske del af byen, men ydermere for en mængde grønne arealer, som danner rammer for små pauser i løbet af dagen. Herudover findes Odenses havn, som for nyligt er sat i stand og udbygget, så der findes pladser til både havnebadet, spisesteder og medbragt mad med udsyn over vandet.

I Odenses gågade er der rig mulighed for at gå på shopping, imens man slentrer rundt igennem de hyggelige brostensbelagte gader og originale facader. Her er de mest velkendte shops i forening med mange lokale billedkunstnere og kunsthåndværkere, der sælger deres varer til både turister og beboere i byen.

Mere end at være en velbevaret by, så byder den desuden på mange jobs, uddannelser samt utallige rammer for familien. Der findes alt fra de klassiske muremestervillaer i forstæderne, over de ældre huse i midtbyen til nybyggede højhuse ved havnefronten, som alle har sin egen charme og sine fordele.

Odense ligger som en diamant, præcist placeret mellem det jyske og det sjællandske, med transportmuligheder til begge landsdele, som gør det muligt at pendle let og hurtigt, hvis du har job et andet sted. Der findes god mulighed for både unge, ældre og familier, der ønsker at leve i en stor by, men også har ønske om at være tæt på naturen i Danmark.

Frisører

Når dit hår har brug for at blive trimmet, er tiden inde til et stop hos din frisør, men det er overhovedet ikke vores første argument til at vælge at få frisuren rettet. Flere af os udnytter også timerne i frisørstolen som en pause i hverdagen, hvor vi kan tanke op og kun koble af.

Et smut forbi din frisør er alt fra en hverdagsoplevelse for de heldige, til afslapning i en hektisk arbejdsdag. Hvad end du er pige, herre, eller barn, kan man besøge en frisør, som opfylder dine ønsker og drømme om den helt perfekte frisure til alt.

Vælg den rette frisør

Når man ønsker at vælge den rette frisørsalon til at få styr på din manke, er det rigtig vitalt, at du ikke alene leder efter den første, der kommer op, hvis du søger på computeren. Der findes mange forskellige saloner at vælge imellem så for at blive totalt sikker på, at man slutter med det resultat man kan være glad for, påkræver det, at du bruger en del tid på at gennemlede mulighederne og opspore en frisørsalon, som specialiserer sig indenom lige den behandling du forestiller dig. Som en start kan du tænke på, hvem af de herunder nævnte man er på udkig efter:

  • Damefrisør
  • Barbershop
  • Børneklip

kan du lægge ud med at søge en del mere specifikt.

Damefrisørsalon

Det er ikke ofte, at folk kalder den en damefrisørsalon, fordi de fleste frisører klipper både damer og herrer, mens få ydermere tilbyder at klippe børnehår. Hos en damefrisør i berørte kategori er der ofte meget god chance for at blive forkælet. I flere fald begynder et besøg ved en salon med en velbrygget kop the eller kaffe og en ide om, hvad man gerne vil have frisøren, får ud af manken.

I en række frisørsaloner kan du kreere din personlige behandling med eksempelvis farve og klipning, men også hårkur og massage af hovedbunden, om det kan være nogle behandlinger man måtte ønske at tilføje dit besøg. Tit er frisøren god til at guide dig med at komme frem til de behandlinger, som kan være de optimale til netop dine lokker og din økonomi.

Herrefrisørsalon

I disse tider er det ikke længere alene de helt gængse frisører for herrer, der er at finde herhjemme, for de fleste herrer vil gerne forkæles og få det bedste ud af besøget på samme vis som kvinderne. Hvilket er grunden til, at der er poppet en lang række friske mandefrisører op, som tilbyder et større udvalg af klipninger end den klassiske frisør for mænd.

Nu taler vi naturligvis om de mere moderne barberer, som har specialiseret sig indenfor professionel behandling af både skæg og hår ud over en vifte alternative behandlinger til mænd, som holder af at blive nusset lidt ekstra.

Børnefrisør

Tumlingerne skal naturligvis også klippes i ny og næ og det er langt fra alle, der kan styre lokkerne på en pusling, som ikke helt kan sidde roligt. Derfor er der helt specielle saloner, som netop er specialiserede i at trimme præcist og snapt på tumlingerne, der med garanti ikke er i besiddelse af det samme tålmod som voksne.

Børnefrisører besidder i de fleste tilfælde lang erfaring med særligt at klippe de mindste og af den grund kan det blive en mindeværdig oplevelse for de små, som til hverdag ikke kan lide at blive studset og skulle sidde stille i lang tid på en gang.

Valg af frisør og produkter

Når du skal finde en frisør, er det herudover en fantastisk ide at veje op, om der findes nogle originale plejeprodukter, som gør sig godt i dine lokker end nogle andre. Når du finder en frisør, får du også en række af pleje, som anvendes i dine lokker. Rigtig mange af frisørens kunder køber desuden en række af produkterne, der bruges i manken hos frisørforretningen, for at kunne style og sætte manken selv og netop derfor kan du med stor fordel tjekke op på, hvilken produktserie netop den frisør du tænker på at booke tid hos tilbyder.

Der tilbydes et stort udvalg af forskellige hårprodukter og producenter og ofte er det præcis hårkure, som kan være medvirkende til at skabe den frisure du får udført, når din frisure er færdig. Er du ikke alene glad for det færdige resultat, men desuden, hvordan det kan opnås, så findes der desuden en stor del organiske frisørforretninger, der bruger produkter, som er både mere skånsom for miljøet og for dig. På samme måde findes der desuden en række frisørsalon, som laver veganske behandlinger og produkter, som kan bruges af dig, som ikke kan gå på kompromis.

Det koster en klipning

Der er kæmpe udsving i, hvad du kan ende med at måtte betale for en tur til salonen og her findes uden tvivl sammenfald imellem den pris du betaler og det resultat du oplever hos frisøren din frisør

Du kan altså uden problemer blive klippet og få stylet dit hår hos en frisør og betale 100kr, men vil du hellere nusses bedre og være sikker på, at din frisør har styr på den nyeste mode, de mest skinnende farver samt de reneste varer, så bør du forvente at ende med at skulle slippe lidt mere. I mere dyre ende af skalaen ligger en klipning på i omegnen af ettusind kroner og 1500kr og desuden skal du regne med behandlinger, farvning og yderlige produkter oveni.