Samling af frisører nær dig - Fyn, 5260 Odense S

Her ser man overblikket over alle frisører tæt på 5260 Odense S. Se adresserne, priser på behandlinger, kontaktinformation, URL samt meget mere endnu. Alt sammen samlet ét enkelt sted, så man nemt får et overblik af mulighederne.

5260 Odense

Odense kan prale af betegnelsen; Den grønneste storby i DK. Den lille by på Fyn er endvidere Dks 3. største og var hjemsted for en af vores største forfattere, Hans Christian Andersen, mens han var i live og udtænkte sine verdensberømte historier.

Med et indbyggertal på lige nær 180.000 er den en større bebyggelse centralt i Danmark. Det er et område med en lang historie, som tydeligt kan synes i midt i byen, hvor mange af bebyggelserne fremstår som for ca. 200 år siden og skaber en hel speciel historisk følelse. Man kan bl.a. se H. C. Andersens barndomshjem og følge hans spor gennem den gamle bydel, som den var, da han havde hjemme der.

Byen er ikke bare kendetegnet ved den vedligeholdte bydel, men desuden for nogle områder med græs og træer, der kan bruges til små ture i løbet at hverdagen. Desuden findes der Odenses havn, der er blevet etableret og bygget ud, så der i dag er pladser til både havnebadet, restauranter og madpakker med udsigt til havet.

I gågaden er der rig mulighed for at gå i forretninger, imens man bevæger sig rundt gennem Odenses hyggelige toppede brostensgader og velholdte facader. Der findes de mest velkendte butikker side om side med mange lokale forretninger med brugskunst, som sælger deres produkter til både turister og indbyggere i byen.

Mere end at være en billedskøn by, så byder den ydermere på mange jobmuligheder, videregående- og grunduddannelser og mange rammer for familier. Der findes alt spændende fra de klassiske villaer i udkanten af byen, over de gamle boliger i byen til helt nybyggede lejligheder ved havnefronten, der alle har hver sin charme og egne fordele.

Det ligger som en diamant, skønt placeret mellem det sjællandske og det jyske, med trafik til begge landsdele, som giver muligheden for at komme let og hurtigt frem og tilbage, hvis du har arbejde i en anden by. Der findes stor mulighed for både ældre, unge og familier, som gerne vil leve i en stor by, men også gerne vil være tæt på naturen i Danmark.

Frisører

Når håret trænger til at blive rettet til, er tiden inde til en tid hos frisøren, men det er langt fra vores første argument til at vælge at få frisuren rettet til. Utallige af os bruger ligeledes tiden hos frisøren som et frikvarter i en travl hverdag, hvor vi kan tanke op og bare koble af.

Et smut forbi din frisør bliver alt fra en hverdagsting for de heldige, til afslapning i en hektisk arbejdsdag. Om end man er en pige, dreng, eller barn, kan du finde en frisør, der kan efterkomme dine ønsker og drømme om den helt perfekte klipning til alle lejligheder.

Find den rigtige frisør

Idet man vil finde den rigtige frisør til at tage sig af dinfrisure, er det virkelig væsentligt, at man ikke alene booker tid hos den første, der viser sig, når du søger på computeren. Der er rigtig mange forskellige frisørsaloner at vælge blandt og for at du kan blive fuldstændig sikker på, at man slutter med et udfald du kan være glad for, fordrer det, at man bruger lidt tid med at gennemse mulighederne og finde en frisørsalon, som specialiserer sig indenom netop den frisure man forestiller sig. Til at begynde med kan man overveje, hvem af disse man kigger efter:

  • Dameklip
  • Herrefrisør
  • Børneklip

Nu kan du starte med at kikke lidt mere personligt.

Damefrisørsalon

Det er sjældent, at nogen kalder det en damefrisør, fordi de fleste saloner tager imod både kvinder og drenge, samtidig med en del herudover tilbyder at ordne børnenes hår. Hos en salon i berørte kategori er der jævnligt utrolig rig mulighed for at opleve forkælelse. I mange fald starter en tur hos frisøren med en velbrygget kop te eller kaffe og en samtale om, hvad du gerne vil have frisøren, får ud af frisuren.

I mange frisørsaloner kan du forme din egen behandling indeholdende for eksempel klip og farve, eller kur til håret samt massage af hovedbunden, hvis disse er noget du ønsker som en del af dit besøg hos frisøren. Tit er frisøren dygtig til at hjælpe dig med at vælge de løsninger, som er de optimale til præcis din manke og din pengepung.

Herrefrisørsalon

I Disse dage er det ikke længere kun de helt klassiske herrefrisører, der kan findes herhjemme, for rigtig mange herrer ønsker at forkæles og have det optimale ud af besøget på samme vis som damer. Hvorfor der er poppet en lang række anderledes herrefrisører op, der tilbyder en bredere pallette af kure end den almindelige mandefrisørsalon.

Nu taler man naturligvis om de luksuriøse barberer, der udfører professionel klipning af både skæg og hår ud over en bunke andre forkælelser for mænd, der nyder at blive nusset lidt ekstra.

Børnefrisør

Tumlingerne skal naturligvis også forkæles med jævne mellemrum og det er langt fra alle, som kan svinge saksen over en tumling, der ikke formår at sidde roligt. Hvorfor der er helt specielle frisører, der præcis er uddannede til at trimme snapt og præcist med børnene, der måske ikke er i besiddelse af tålmodighed som voksne.

Frisører der tilbyder børneklip besidder i de fleste tilfælde kæmpe erfaring med netop at kommunikere med en tumling og af den grund kan det sagtens ende med at blive en skøn oplevelse for tumlingerne, der normalt ikke bryder sig om at blive trimmet og måtte sidde i en stol i lang tid på en gang.

Vælg den rette frisør med de rette produkter

Når du skal finde en frisørforretning, er det også en fantastisk ide at veje op, om der søges nogle specielle produkter, der egner sig specifikt godt på dit hår i forhold til nogle andre. Når du vælger en frisørforretning, vælger du oveni en række af produkter, der puttes i håret. Mange af forretningens kunder investerer i en række af produkterne, som anvendes i frisuren hos frisørforretningen, for at kunne sætte og style manken selv og derfor kan du fordelagtigt undersøge, hvilken produktserie præcis salonen du påtænker at ringe til anvender.

Der produceres en bred vifte af forskellige hårprodukter og producenter og tit er det netop hårprodukter, der vil være medvirkende til at skabe den style du vil få skabt, når frisuren er stylet. Er du ikke blot forelsket i det færdige resultat, men også, hvordan det kan vedligeholdes, så findes der også en masse organiske saloner, som anvender hårkure, som er både bedre for dig og for miljøet. Som er der endvidere en del frisørsalon, der foretager veganske behandlinger og produkter, der må anvendes af dem, som ikke kan gå på kompromis.

Det koster en klipning

Der er enorm udsving i, hvad du kan forvente at skulle slippe for en tur til frisørsalonen og der findes helt sikkert sammenhæng mellem det du betaler og resultatet du finde hos din frisørforretning

Du kan med disse ord uden problemer blive klippet og få sat dit hår hos en frisør og skulle slippe hundrede kroner, men vil du hellere passes bedre og være sikker på, at frisøren har forståelse for den nyeste mode, de lækreste farver og de reneste varer, så kan du forvente at komme til at måtte betale flere penge. I mindre økonomiske ende af skalaen koster en klipning i omegnen af tusind kroner og 1500 og herudover bør du regne med behandlinger, farvning samt ekstra produkter oveni.