Oversigt over frisører nær dig - Fyn, 5210 Odense NV

Her kan man se et overblik af alle de lokale frisører i området omkring 5210, Odense NV. Se hvor de bor, priser på arbejdet, kontaktinformation, URL og langt mere. Altsammen samlet et enkelt sted, så du nemt kan få et overblik af de mange muligheder.

Odense

Odense kan prale af titlen; DKs grønneste storby. Den skønne stad på Fyn er ydermere landets tredje største og var hjemsted for en af vores største forfattere, H.C. Andersen, da han levede og arbejdede på sine elskede eventyr.

Med indbyggertal på lige i nærheden af hundredefirstusind er Odense en større bebyggelse i midten af Danmark. Den er et sted med længere historie, som let kan følges i centrum af byen, hvor mange af bebyggelserne er som for tohundrede år siden og danner rammer om en helt fantastisk historisk stemning. Man kan f.eks opleve H. C. Andersens tidlige hjem og følge hans fodspor gennem den gamle bydel, som den så ud, dengang han havde hjemme her.

Byen er ikke blot alene kendetegnet ved den ældre bydel, men også for en mængde områder med græs og træer, som danner ramme for små pauser i hverdagene. Endmere findes havnen, der for nyligt er renoveret og udbygget, så der nu findes pladser til både havnebadet, restauranter og madpakker med udsigt over vandet.

I Odenses gågadekvarter er der bred mulighed for at shoppe, samtidig med at man går rundt gennem Odenses skønne toppede brostensgader og velholdte facader. Her ligger de mest velkendte shops i forbindelse med mange lokale brugskunstforretninger, der faldbyder deres varer til både turister og indbyggere i byen.

Mere end at være en smuk by, så byder den ydermere på mange muligheder for job, uddannelser samt lækre boliger for forskellige familier. Der er alt fra de smukke muremestervillaer i forstæderne, over de ældre huse i byen til helt nyopførte højhuse ved havnefronten, som alle har hver sin charme og sine fordele.

Byen ligger som en perle, lækkert placeret mellem det sjællandske og det jyske, med transport til begge landsdele, som giver muligheden for at komme let og hurtigt frem og tilbage, hvis du har job i en anden by. Der findes god mulighed for såvel ældre, familier og unge, der vil bo i en større by, men samtidig vil leve tættere på den danske natur.

Vælg den rette frisør

Hvis håret trænger til at blive trimmet, er tiden til en tur forbi din frisør, men det er slet ikke din første argument til at få håret rettet til. En stor del af os tager ligeledes tiden i frisørstolen som et break i arbejdsdagen, hvor det er muligt at tanke op og blot slappe af.

En tur til din frisør er alt mellem en hverdagsting for de priviligerede, til forkælelse i en hektisk arbejdsdag. Lige meget om det er en dame, herre, eller barn, kan man søge en frisørsalon, som kan opfylde dine ønsker og drømme om den helt rigtige klipning til enhver lejlighed.

Sådan vælger du den rigtige frisør

Hvis man vil finde den bedste salon til at behandle din manke, er det meget væsentligt, at man ikke alene vælger den første, der kommer op, hvis man anvender nettet. Der er utroligt mange forskellige frisører at vælge fra så for at du kan blive fuldstændig sikker på, at man ender med det slutresultat du kan være glad for, fordrer det, at man tilbringer lidt tid på at gennemse mulighederne og finde en frisør, som specialiserer sig i lige netop den behandling man ønsker sig. Til at starte med kan man tænke på, hvilke af disse du er på udkig efter:

  • Damefrisørsalon
  • Herrefrisørsalon
  • Salon, der tilbyder børneklip

Så kan man starte med at lede lidt mere smalt.

Dameklip

Det er sjældent, at nogen kalder det en damefrisør, fordi langt de fleste frisører ordner hår på både damer og mænd, mens en del herudover kan ordne børns hår. Ved en damefrisør i denne kategori findes der ofte meget stor mulighed for at opleve forkælelse. I de fleste tilfælde starter en tur til salonen med en velbrygget kop te eller kaffe og en ide om, hvad man forventer at frisøren, gør ved din frisure.

I en række saloner er det muligt at forme din helt personlige kur med eksempelvis farve og klip, eller eventuel hårkur og massage af hovedbunden, hvis dette kan være noget du ønsker at tilføje dit besøg hos frisøren. Ofte er frisøren, som skal ordne dit hår formidabel til at hjælpe dig med at ende med de frisurer, som kan være de bedste til præcis dine lokker og din pengepung.

Barber

I dag er det ikke kun de gængse frisører for herrer, som er at finde her i landet, for de fleste mænd vil forkæles og have det perfekte ud af klipningen ligesom damer. Derfor er der poppet en række anderledes herrefrisører op, som tilbyder en bredere pallette af kure end den kendte frisør for mænd.

Her taler vi selvfølgelig om de mere moderne barbersaloner, der udfører professionel trimning af både hår og skæg sammen med en bunke andre forkælelser for herrer, som holder af at blive behandlet lidt udover det sædvanlige.

Børneklip

De mindste skal naturligvis også forkæles i ny og næ og det er de færreste, som kan klippe en pusling, som ikke kan sidde stille. Hvorfor der er specielle saloner, som netop er uddannede til at trimme snapt og præcist med de små, som helt sikkert ikke er i besiddelse af den samme tålmodighed som voksne.

Frisører der tilbyder børneklip besidder i mange tilfælde kæmpe erfaring med præcis at trimme de små og af den grund kan det også blive en hyggelig oplevelse for de små, der ellers ikke bryder sig om at blive klippet og måtte sidde roligt i længere tid ad gangen.

Vælg den rigtige frisør med de rigtige produkter

Når du skal finde en frisørforretning, er det desuden en brandgod ide at tænke over, om der er nogle originale plejeprodukter, der egner sig specifikt godt i dine lokker i forhold til nogle andre. Når du booker tid hos en frisør, får du oveni en linje af plejeprodukter, som anvendes i din manke. En stor del af kunderne køber også en del af produkterne, som anvendes i frisuren hos frisørforretningen, for at kunne ordne frisuren selv og netop af den grund kan du fordelagtigt tjekke, hvilken produktserie netop den frisørforretning du overvejer at ringe til bruger.

Der kan købes en lang række forskellige plejeprodukter og mærker og i mange tilfælde er det netop produkter, der er medvirkende til at lave den klipning du får udført, når din manke er færdig. Er du ikke alene interesseret i det endelige resultat, men ligeledes, hvordan man opnår det, så findes der også en stor del organiske frisører, der anvender produkter, der er både mere skånsom for miljøet og dig. På samme måde findes der også en del frisører, der laver veganske behandlinger og produkter, som kan anvendes af dem, som ikke kan gå på kompromis.

Det koster en frisør

Der er kæmpe forskel på, hvad du kan ende med at betale for en tur til frisøren og der er sikkert en sammenhæng mellem den pris du betaler og servicen du får hos din frisør

Du kan med andre ord sagtens blive klippet og få sat dit hår i en frisørsalon og skulle slippe en hundredmand, men vil du hellere nusses lidt og være helt sikker på, at frisøren har forståelse for den nyeste mode, de mest skinnende farver og de reneste produkter, så bør du regne med at måtte at måtte slippe mere. I den dyrere ende af prisskalaen ligger prisen for en klipning på i omegnen af 1000kr og femtenhundrede kr og endvidere må du regne med behandlinger, farve samt ekstra produkter oveni.