Se alle frisører - Fyn, 5240 Odense NØ

På siden her ser man et overblik over alle de lokale frisører tæt på 5240, Odense NØ. Find deres adresse, priser på behandlinger, kontaktoplysninger, domæne og meget mere endnu. Samlet et enkelt sted, så du nemmere får overblik af de mange muligheder.

5240 Odense

Den fynske hovedstad kan bryste sig af kælenavnet; DKs grønneste storby. Den smukke by på Fyn er desuden Dks tredje største og var hjemsted for en af Danmarks største forfattere, H.C. Andersen, da han var i live og skabte sine verdenskendte eventyrlige historier.

Med et indbyggertal på lige omkring hundredefirstusind er byen en større bebyggelse midt i dk. Det er et område med en lang historie, der uden problemer kan ses i byens midte, hvor flere af husene fremstår som for 200 år siden og skaber rammer for en speciel historisk stemning. Man kan f.eks se H. C. Andersens hjem og gå i hans fodspor gennem gaderne, som den så ud, i den tid han havde hjemme her.

Odense er ikke kun kendt for den renoverede del af byen, men ydermere for talrige parkanlæg, der danner ramme for små pauser i hverdagen. Desuden er der Odenses havn, der for nyligt er blevet sat i stand og udbygget, så der nu findes pladser til både et havnebad, cafeer og medbragt mad med udsigt til havet.

I Odenses gågade er her god mulighed for at shoppe, samtidig med at man bevæger sig rundt gennem byens skønne gader med toppede brosten og originale facader. Her ligger de mest velbesøgte butikker sammen med flere lokale butikker med brugskunst, som faldbyder deres produkter til både turister og beboere på besøg.

Mere end at være en velbevaret by, så byder Odense udover på en lang række jobs, uddannelser og utallige hjem for familien. Der er alt helt fra de store muremestervillaer i udkanten af byen, over de gamle huse i midtbyen til helt nye højhuse ved vandet, som alle har sin egen charme og sine fordele.

Området ligger som en diamant, optimalt placeret mellem Sjælland og Jylland, med mulig transport til begge sider, der giver muligheden for at komme let og hurtigt frem, hvis du har arbejde i en anden by. Der findes god mulighed for såvel familier, unge og ældre, der drømmer om at slå sig ned i en stor by, men samtidig har drømme om at leve tæt på den danske natur.

Sådan finder du den rette frisør

Hvis frisuren trænger til at blive rettet til, er det tid til en tur forbi barberen, men det er overhovedet ikke vores eneste grund til at nyde at få din frisure rettet til. En del af os nyder også tiden i stolen som et frikvarter i en travl arbejdsdag, hvor vi kan tanke op og blot slappe af.

En tur til frisøren kan være alt mellem en hverdagsting for de heldige, til selvomsorg i en hektisk hverdag. Hvad enten der er tale om en pige, herre, eller barn, kan du søge en frisørsalon, som opfylder dine drømme og ønsker om den helt rigtige klipning til alt.

Sådan vælger man den rette frisør

Når man skal vælge den optimale frisør til at klippe dit hår, er det yderst vitalt, at du ikke alene søger efter den første, der dukker op, når du bruger nettet. Der findes mange forskellige frisører at vælge mellem så for at være fuldstændig sikker på, at man slutter med et udkom du bliver glad for, fordrer det, at du tilbringer en rum tid på at gennemse mulighederne og opspore en frisør, som har specialiseret sig indenom akkurat den frisure du forestiller dig. Til at starte med kan man overveje, hvem af disse man kigger efter:

  • Damefrisør
  • Herreklip
  • Salon, der tilbyder børneklip

Bagefter kan du lægge ud med at kikke noget mere personligt.

Damefrisør

Det er ikke tit, at vi kalder det en damefrisørsalon, for de fleste saloner ordner hår på både kvinder og drenge, samtidig med nogle herudover tilbyder at klippe børnenes hår. Ved en frisør i omtalte kategori findes der jævnligt utrolig stor chance for at blive forkælet. I flere tilfælde begynder et besøg ved frisørsalonen med en velbrygget kop the eller espresso og en snak om, hvad man ønsker at frisøren, får ud af håret.

I flere saloner er det muligt at sammensætte din egen behandling med for eksempel klip og farve, eller kur til håret samt massage af hovedbunden, hvis disse er behandlinger du kunne ønske at tilføje dit besøg hos frisøren. Tit er frisøren, der skal ordne dit hår god til at vejlede dig med at finde de behandlinger, som er bedst til præcis din manke og din pengepung.

Barber

I disse tider er det ikke alene de almindelige herrefrisører, der findes her i landet, for flere mænd ønsker at plejes og få det optimale ud af besøget på samme måde som damer. Derfor er der poppet et antal avancerede frisørsaloner for herrer op, der foretager anderledes kure end den almindelige mandefrisør.

Nu taler vi naturligvis om de luksuriøse barbershops, som laver professionel trimning af både skæg og hår i sammenspil med en række alternative kure til mænd, som kan lide at blive nusset lidt udover det sædvanlige.

Saloner med børneklip

De små skal selvfølgelig også forkæles med jævne mellemrum og det er ikke alle, som kan klare en pusling, som ikke formår at sidde stille. Derfor er der helt specielle saloner, som netop er gode til at arbejde snapt og præcist med puslingerne, som stensikkert ikke har det samme tålmod som en voksen.

Børnefrisører besidder i langt de fleste tilfælde kæmpe erfaring med præcis at trimme en tumling og netop derfor kan det også ende ud som en skøn oplevelse for børnene, der ellers ikke gider at blive studset og måtte sidde roligt i længere tid ad gangen.

Vælg den rette frisør med de rette produkter

Når du skal vælge en salon, er det endvidere en ideel ide at tænke over, om der er nogle specifikke plejeprodukter, der virker godt på dit hår end andre. Når du beslutter dig for en frisør, vælger du endvidere en række af produkter, som bruges i dit hår. Rigtig mange af kunderne investerer også i en del af de produkter, der bruges i dine lokker hos frisøren, så de kan style og sætte den nye frisurede nye lokker selv og derfor kan du med stor fordel tjekke op på, hvilke produkter netop den salon du tænker på at kontakte tilbyder.

Der er en bred vifte af forskellige hårkure samt mærker og i de fleste tilfælde er det præcis plejeprodukterne, der vil være en del af at pleje den behandling du har fået lavet, når lokkerne er klippet. Er du ikke bare forelsket i det endelige resultat, men også, hvordan det skabes, så findes der også en del organiske frisørsaloner, der anvender hårkure, som er ikke bare mere skånsom for dig og for miljøet. Ligesom findes der desuden en række frisørsalon, som laver veganske behandlinger og plejeprodukter, der kan vælges af dig, som ikke ønsker at gå på kompromis.

Hvad er prisen for en klipning?

Der er kæmpe forskel på, hvad du kan forvente at skulle betale for et besøg hos frisøren og her findes sikkert sammenhæng imellem det du betaler og servicen du får hos din frisør

Du kan altså sagtens blive studset og få stylet dit hår i en salon og kun betale 100 kroner, men vil du hellere nusses bedre og være sikker på, at din frisørforretning har styr på den nyeste stil, de reneste farver samt de fineste varer, så kan du forvente at ende med at flere penge. I den dyrere ende af prisskalaen koster en klipning omkring tusind kroner og 1500 og desuden bør du beregne ekstra pleje, farvning samt eventuelle plejeprodukter oveni.