Oversigt over lokale frisører - Fyn, 5270 Odense N

Herunder finder man oversigten af alle frisører tæt på 5270 Odense N - Fyn. Find hvor de bor, prisoversigter, deres kontaktoplysninger, website og meget mere. Alt sammen samlet ét sted, så man nemmere får overblik over mulighederne.

Odense

Den fynske hovedstad kan bryste sig af titlen; Den grønneste storby i Danmark. Den smukke by på Fyn er også landets tredje største og er kendt som hjem for landets største forfatter, Hans Christian Andersen, dengang han var i live og skabte sine populære fantastiske fortællinger.

Med indbyggertal på lige nær hundredefirstusind er den en større bebyggelse i midten af dk. Den er et sted med lang historie, der tydeligt kan ses i byens midte, hvor en række af bygningerne findes som for ca. tohundrede år siden og danner rammer om en speciel historisk stemning. Man kan blandt andet besøge H. C. Andersens tidlige hjem og gå i hans fodspor gennem Odense, som den så ud, i den tid han boede der.

Odense er ikke bare kendetegnet ved den ældre del af byen, men ydermere for mange grønne arealer, som danner rammerne for små ture i løbet at hverdagen. Ydermere findes der havnen, der for nyligt er sat i stand og gjort større, så der i dag findes pladser til både havnebadet, cafeer og medbragte madpakker med udsigt over havet.

I Odenses gågader findes der rig mulighed for at shoppe, imens man går rundt igennem de skønne brostensbelagte gader og velholdte facader. Der ses de mest besøgte butikker side om side med flere lokale butikker med brugskunst, der sælger deres produkter til både turister og beboere her.

Ud over at være en velholdt by, så byder byen udover på en række jobmuligheder, videregående- og grunduddannelser samt spændende hjem for familien. Der findes alt helt fra de store muremestervillaer i udkanten af byen, over de ældre huse i byen til nye højhuse ved vandet, som alle besidder hver sin charme og egne fordele.

Odense ligger som en perle, præcist placeret imellem det sjællandske og det jyske, med transport til begge sider, som giver muligheden for at komme let og hurtigt frem og tilbage, hvis du har arbejde udenfor byen. Der er god mulighed for både unge, familier og ældre, som drømmer om at slå sig ned i en storby, men også ønsker at være tættere på naturen.

Sådan finder du den rette frisør

Hvis dit hår trænger til at blive rettet til, er det tid til et stop hos barberen, men det er slet ikke din bedste grund til at vælge at få håret rettet til. Utallige af os udnytter ligeledes timerne i frisørstolen som et frikvarter i hverdagen, hvor der kan tankes op og blot koble af.

Et smut forbi frisøren kan være alt mellem en hverdagsting for de priviligerede, til afslapning i en travl hverdag. Hvad enten du er dame, mand, eller barn, kan man besøge en frisør, der kan efterkomme dine drømme og ønsker om den helt perfekte frisure til alle lejligheder.

Vælg den rigtige frisør

Hvis man skal finde den helt rette salon til at få styr på dit hår, er det meget vigtigt, at du ikke kun kigger efter den første, som dukker frem, hvis du anvender telefonen. Der er utroligt mange forskellige saloner at vælge blandt så for at du kan være helt forvisset om, at du afslutter med det slutresultat man bliver tilfreds med, kræver det, at du spenderer nogen tid på at undersøge mulighederne og opspore en frisørsalon, der specialiserer sig omkring netop den behandling du ønsker dig. Til at begynde med kan du reflektere over, hvilke af de herunder nævnte du kigger efter:

  • Damefrisør
  • Herreklip
  • Salon, der tilbyder børneklip

Efterfølgende kan man lægge ud med at kigge noget mere smalt.

Dameklip

Det er sjældent, at man kalder det en damefrisørsalon, for langt de fleste frisører ordner hår på både kvinder og herrer, samtidig med få ydermere kan klippe børnehår. Ved en damefrisør i anførte kategori er der jævnligt utrolig god mulighed for at blive forkælet. I mange fald starter en tur til en salon med en varm kop te eller espresso og en samtale om, hvad man gerne vil have han, gør ved ens hår.

I mange frisører kan man forme din egen klipning som indeholder for eksempel klipning og farve, eller hårkur samt massage af hovedbunden, hvis disse kan være nogle behandlinger du kunne ønske som en del af dit besøg. Tit er frisøren formidabel til at vejlede dig med at komme frem til de klipninger, der vil være bedst til præcis dit hår og din økonomi.

Barbershop

Nu om stunder er det ikke længere bare de almindelige herrefrisører, som kan findes her i landet, for rigtig mange herrer vil nusses om og have det bedste ud af deres besøg på samme vis som damer. Hvilket er grunden til, at der er vokset et antal anderledes herresaloner op, som kan tilbyde en bredere pallette af kure end den klassiske frisørforretning for mænd.

Nu taler man selvfølgelig om de moderne barbershops, der laver professionel behandling af både hår og skæg i sammenspil med en vifte andre behandlinger til herrer, der holder af at blive forkælet lidt mere.

Børnefrisør

De små skal naturligvis også klippes med jævne mellemrum og det er ikke alle, som kan klare et barn, som ikke helt formår at sidde stille. Hvorfor der er helt specielle frisører, som især er uddannede til at arbejde hurtigt og præcist med en pusling, som med garanti ikke har den samme tålmodighed som en voksen.

Frisører der tilbyder børneklip har i de fleste tilfælde stor erfaring med særligt at trimme de mindste og derfor kan det også ende ud som en skøn oplevelse for tumlingerne, der til hverdag ikke gider at blive klippet og være nødt til at sidde i en stol i en rum tid ad gangen.

Sådan finder du den rette frisør og de rette produkter

Når du skal vælge en salon, er det desuden en fantastisk ide at tænke over, om der er nogle specifikke plejeprodukter, som virker specifikt godt på din manke end andre. Når du booker tid hos en frisørforretning, får du ydermere en linje af produkter, som anvendes i din manke. En stor del af frisørens kunder køber desuden en række af produkterne, der bruges til dine lokker hos salonen, for at kunne sætte manken selv og netop af den grund kan du med stor fordel tjekke, hvilke produkter netop den frisør du overvejer at booke tid hos bruger.

Der produceres et stort udvalg af forskellige plejeprodukter samt mærker og ofte bliver det netop disse produkter, der er med til at pleje den frisure du vil få skabt, når din frisure er færdig. Er du ikke blot interesseret i det endelige resultat, men herudover, hvordan det kan skabes, så kan man desuden finde en række bæredygtige frisører, som anvender produkter, der er både sundere for miljøet og for dig. På samme måde er der endvidere en række frisørsalon, der foretager veganske behandlinger og hårprodukter, som må bruges af dem, der ikke ønsker at gå på kompromis.

Det koster en behandling

Der er kæmpe forskel på, hvad du kan komme til at måtte slippe for et besøg hos frisørsalonen og her er uden tvivl sammenfald imellem den pris du betaler og servicen du ender med hos din frisørforretning

Du kan derfor helt sikkert blive klippet og få stylet dit hår hos en frisør og kun give hundrede kroner, men vil du gerne passes bedre og være sikker på, at din frisørforretning har helt styr på de nyeste trends, de lækreste farver og de fineste produkter, så bør du forvente at komme til at en højere pris. I den dyre ende af prisskalaen ligger prisen for en klipning på i omegnen af 1000kr og 1500kr og endvidere skal du beregne ekstra behandlinger, farvning og yderlige produkter oveni.