Alle lokale frisører - 5230 Odense M, Fyn

På siden her kan man se en samling over alle frisører omkring 5230 Odense M - Fyn. Se adressen, priser på arbejdet, kontaktinformation, URL & meget mere endnu. Altsammen samlet ét enkelt sted, så du nemt får overblik over alle mulighederne.

Odense

Byen kan prale af tilnavnet; Den grønneste storby i Danmark. Den skønne by på Fyn er også landets 3. største og var hjemsted for landets største forfatter, H.C. Andersen, mens han levede og udtænkte sine berømte eventyrlige historier.

Med et indbyggertal på lige nær 180.000 er byen en stor by i midten af dk. Den er et område med en lang historie, der klart kan følges i byens midte, hvor en del af bebyggelserne står som for cirka 200 år siden og giver byen en hel speciel historisk følelse. Man kan eksempelvis opleve Hans Christian Andersens tidlige hjem og følge hans spor gennem Odense, som den var, dengang han boede her.

Området er ikke udelukkende kendt for den klassiske bydel, men desuden for en række områder med græs og træer, der danner rammer for små ture i hverdagen. Endvidere findes havnen, som er blevet genopbygget og udbygget, så der nu er pladser til både havnebad, restauranter og medbragte madpakker med udsyn over havet.

I gågadekvarteret er der bred mulighed for at gå i forretninger, mens man slentrer rundt i byens fine gader med toppede brosten og velholdte facader. Der findes de mest besøgte butikker i forening med talrige lokale brugskunstforretninger, der faldbyder deres varer til såvel indbyggere og turister her.

Mere end at være en velholdt by, så byder byen endvidere på et væld af jobmuligheder, videregående- og grunduddannelser og forskellige rammer for forskellige familier. Der er alt spændende fra de klassiske muremestervillaer i forstæderne, over ældre huse i midtbyen til de moderne højhuse ved havnen, der alle besidder sin individuelle charme og egne fordele.

Området ligger som en diamant, lækkert placeret mellem Jylland og Sjælland, med transport til begge landsdele, der gør det muligt at komme hurtigt frem og tilbage, hvis du jobber et andet sted. Der findes stor mulighed for både unge, familier og ældre, der har drømme om at slå sig ned i en by, men også drømmer om at være tæt på naturen.

Find den rette frisør

Hvis din frisure trænger til at blive trimmet, er det tid til en tur forbi frisøren, men det er langt fra din bedste argument til at nyde at få frisuren rettet til. Utallige af os bruger ligeledes tiden i stolen som et frikvarter i en travl dag, hvor vi kan tanke op og kun slappe af.

En tur til din frisør er alt fra en hverdagsoplevelse for de få, til forkælelse i en hektisk hverdag. Om end det er en dame, dreng, eller et barn, kan man søge en frisør, som kan efterkomme dine ønsker og drømme om den optimale klipning til alt.

Find den rette frisør

Når du skal finde den helt rette frisørsalon til at behandle dit hår, er det virkelig vigtigt, at du ikke bare kigger efter den første, der kommer op, hvis man anvender internettet. Der er virkelig mange forskellige saloner at vælge mellem så for at du kan blive totalt forvisset om, at man ender med det udkom du bliver tilfreds med, kræver det, at du tilbringer en del tid på at undersøge mulighederne og hitte en frisør, som har specialiseret sig indenom nøjagtigt den stil man forestiller sig. Som en start kan du overveje, hvilken af de følgende man kigger efter:

  • Dameklip
  • Herrefrisør
  • Salon, der tilbyder børneklip

Herefter kan du bevæge dig videre til at kigge en del mere smalt.

Dameklip

Det er ikke tit, at folk kalder den en damefrisørsalon, fordi langt de fleste frisører klipper både kvinder og drenge, samtidig med nogle også tilbyder at klippe hår på børn. Ved en damefrisør i anførte kategori findes der jævnligt meget stor mulighed for at opleve forkælelse. I mange fald begynder et besøg hos frisøren med en velbrygget kop the eller espresso og en snak om, hvad man gerne vil have frisøren, gør ved dit hår.

I en del tilfælde kan du kreere din egen klipning med eksempelvis klip og farve, eller eventuel hårkur samt hovedbundsmassage, ifald dette er noget du måtte ønske at tilføje dit besøg. Ofte er frisøren, som skal klippe dig uddannet til at guide dig med at vælge de frisurer, som er bedst til netop dine ønsker og din økonomi.

Herrefrisør

I Disse dage er det ikke kun de gængse herrefrisører, der findes her, for flere herrer vil nusses om og få det bedste ud af deres besøg ligesom damer. Hvilket er grunden til, at der er poppet et antal moderne mandefrisører op, der kan tilbyde en bredere pallette af kure end den kendte frisør for mænd.

Her taler man selvfølgelig om de moderne barbershops, der tilbyder professionel klipning af både hår og skæg ud over et væld andre kure til herrer, som kan lide at blive nusset lidt mere.

Frisør til børn

Puslingerne skal naturligvis også trimmes engang imellem og det er ikke alle, der kan klippe en tumling, som ikke formår at sidde i ro. Derfor er der specielle frisører, som netop er specialiserede i at klippe snapt og præcist med de mindste, der måske mangler det samme tålmod som en voksen.

Frisører, der klipper børn besidder i langt de fleste tilfælde bred erfaring med præcis at klippe en tumling og af den grund kan det ende med at blive en dejlig oplevelse for børnene, der normalt ikke bryder sig om at blive klippet og skulle sidde på numsen i lang tid på en gang.

Sådan finder du den rigtige frisør med de rigtige produkter

Når du finder frisørsalon, er det endvidere en fantastisk ide at overveje, om der findes nogle unikke plejeprodukter, der egner sig særlig godt på din manke i forhold til andre. Når du vælger en frisørsalon, vælger du oveni en linje af pleje, som puttes i manken. En stor del af frisørens kunder køber også en del af de produkter, som bruges i din frisure ved frisørforretningen, så de kan sætte lokkerne selv og netop derfor kan du fordelagtigt tjekke, hvilken produktserie præcis den frisørforretning du overvejer at bestille tid hos tilbyder.

Der produceres en bred vifte af forskellige plejeprodukter og brands og i de fleste tilfælde er det netop hårkurene, som vil være medvirkende til at pleje den trimning du får skabt, når frisuren er lavet. Er du ikke blot forelsket i det endelige resultat, men ligeledes, hvordan det skabes, så kan man også finde en masse organiske frisørforretninger, som anvender produkter, der er både mere skånsom for miljøet og for dig. På samme måde findes der endvidere en række frisørforretning, som laver veganske behandlinger og hårprodukter, der kan vælges af dem, der ikke kan nøjes.

Det koster en behandling

Der er kæmpe udsving i, hvad du kan komme til at skulle betale for en tur til frisørforretningen og der findes uden tvivl en sammenhæng imellem det du betaler og det resultat du får hos frisørforretningen

Du kan med disse ord helt sikkert blive trimmet og få stylet håret hos en frisør og kun slippe 100kr, men vil du gerne forkæles lidt og være sikker på, at din frisørforretning kender den nyeste mode, de smukkeste farver samt de bedste varer, så kan du forvente at ende med at mere. I den dyrere ende af prisskalaen ligger prisen for en klipning på et sted mellem 1000kr og femtenhundrede kr og endvidere skal du regne med ekstra behandlinger, farvning samt ekstra produkter oveni.