Oversigt over frisører nær dig - Fyn, 5000 Odense C

Her finder man en oversigt af alle de lokale frisører omkring 5000 Odense C. Se deres adresse, prisoversigter, kontaktoplysninger, website samt langt mere. Samlet 1 sted, så du nemmere får et overblik af mulighederne.

Odense

Den fynske diamant kan bryste sig af tilnavnet; DKs grønneste storby. Den smukke by på Fyn er også vores 3. største og var hjem for en af vores største forfattere, H.C. Andersen, dengang han var levende og skabte sine verdensberømte fantastiske fortællinger.

Med indbyggertal på lige i nærheden af 180.000 er den en større bebyggelse midt i dk. Den er et sted med en lang historie, som nemt kan følges i centrum af byen, hvor en håndfuld af husene står som for ca. 200 år siden og danner rammerne om en speciel historisk følelse. Du kan f.eks se H. C. Andersens hjem og gå i hans spor gennem Odense, som den så ud, i tiden han havde adresse der.

Den er ikke kun kendt for den renoverede bydel, men også for en bred vifte områder med græs og træer, der lægger op til små udflugter i hverdagene. Herudover findes havnen, der for nyligt blev etableret og udvidet, så der nu er plads til både et havnebad, spisesteder og medbragt mad med udsyn til vandet.

I gågaden findes her bred mulighed for at gå i forretninger, mens man bevæger sig rundt gennem de skønne brostensbelagte gader og gamle facader. Her er de mest velbesøgte shops side om side med en lang række lokale kunsthåndværkere, som faldbyder deres varer til såvel turister som beboere i Odense.

Mere end at være en velholdt by, så byder den også på en lang række jobmuligheder, uddannelser og alsidige rammer for familier. Der er alt helt fra de velholdte muremestervillaer i oplandet, over klassiske boliger i byen til de moderne komplekser ved havnen, der alle har hver sin charme og egne fordele.

Området ligger som en perle, optimalt placeret imellem det sjællandske og det jyske, med trafik til begge landsdele, der giver muligheden for at komme hurtigt frem og tilbage, hvis du har arbejde i en anden by. Der er stor mulighed for både ældre, unge og familier, der har ønske om at bo i en by, men også har ønske om at leve tættere på naturen.

Valg af frisør

Hvis dit hår har brug for at blive rettet til, er tiden inde til en tid hos en frisør, men det er overhovedet ikke din bedste argument til at få håret rettet. En hel del af os tager også tiden hos frisøren som en pause i arbejdsdagen, hvor vi kan tanke op og blot koble af.

En tur til en frisør kan være alt mellem en hverdagsoplevelse for de priviligerede, til selvomsorg i en travl hverdag. Hvad enten det er en dame, dreng, eller barn, kan man finde en salon, der opfylder dine drømme og ønsker om den helt rigtige frisure til enhver lejlighed.

Sådan vælger man den rette frisør

Når man forsøger at vælge den helt rigtige frisør til at behandle din manke, er det meget vigtigt, at du ikke bare vælger den første, der dukker frem, når du anvender telefonen. Der findes et utal forskellige frisørsaloner at vælge imellem så for at man kan være totalt forvisset om, at man afslutter med et slutresultat man kan være glad for, fordrer det, at man spenderer en del tid med at endevende mulighederne og hitte en frisør, som har specialiseret sig indenfor lige det man forestiller sig. Som en begyndelse kan du reflektere over, hvilke af de følgende du kigger efter:

  • Damefrisør
  • Herrefrisør
  • Børneklip

Efterfølgende kan du begynde at kikke lidt mere smalt.

Damefrisør

Det er ikke ofte, at folk kalder det en damefrisørsalon, for de fleste saloner tager imod både damer og herrer, mens en del herudover tilbyder at trimme børnenes hår. Hos en damefrisør i denne kategori findes der tit meget rig chance for at opleve forkælelse. I mange fald begynder et besøg hos damefrisøren med en velbrygget kop te eller kaffe og en samtale om, hvad man ønsker at han, gør ved manken.

I de fleste saloner kan du lave din egen kur med f.eks. klip og farvning, men også eventuel hårkur og hovedbundsmassage, hvis dette er noget du måtte ønske at tilføje dit besøg hos frisøren. I mange tilfælde er frisøren, der skal ordne dit hår god til at vejlede dig med at vælge de behandlinger, som er de bedste til netop dine lokker og din pengepung.

Herrefrisørsalon

I disse tider er det ikke kun de helt almindelige herrefrisører, der kan findes her, for de fleste mænd vil plejes og have det bedste ud af besøget ligesom damerne. Hvilket er grunden til, at der er vokset en række avancerede frisørsaloner for herrer op, som tilbyder mere specificerede klipninger end den traditionelle mandefrisør.

Nu taler vi selvfølgelig om de nye barberer, der laver professionel behandling af både skæg og hår i sammenspil med en bunke alternative kure for mænd, som holder af at blive nusset lidt mere.

Saloner, der tilbyder børneklip

De mindste skal naturligvis også klippes i ny og næ og det er ikke alle, som kan styre de små, der ikke helt formår at sidde stille. Derfor er der specielle frisører, som præcis er uddannede til at arbejde snapt og præcist på puslingerne, der muligvis ikke er i besiddelse af tålmodighed som de voksne.

Børnefrisører har i mange tilfælde bred erfaring med særligt at trimme de små og af den grund kan det ende ud som en hyggelig oplevelse for børnene, som til hverdag ikke har lyst til at blive trimmet og være nødt til at sidde i en stol i længere tid på en gang.

Valg af produkter og frisør

Når du skal finde en salon, er det endvidere en ideel ide at tænke over, om der findes nogle specielle produkter, som egner sig bedre i dit hår end nogle andre. Når du booker tid hos en frisørforretning, får du også en linje af produkter, som anvendes i lokkerne. Rigtig mange af os investerer i et udvalg af produkterne, der bruges til din frisure ved frisøren, så vi kan sætte det nye hår selv og derfor kan du med stor fordel tjekke op på, hvilken produktserie præcis salonen du påtænker at kontakte bruger.

Der tilbydes et stort udvalg af forskellige hårkure og brands og tit er det netop produkterne, der kan være med til at holde den frisure du vil få skabt, når lokkerne er lavet. Er du ikke alene interesseret i det færdige resultat, men endvidere, hvordan det opnås, så findes der desuden en masse økologiske frisørforretninger, som anvender produkter, som er både mere skånsom for dig og miljøet. På samme måde er der endvidere en del frisørforretning, der udbyder veganske behandlinger og produkter, der må vælges af dig, der ikke kan nøjes.

Det koster en behandling

Der er enorm udsving i, hvad du kan komme til at måtte slippe for et besøg hos salonen og her findes i mange tilfælde en sammenhæng mellem prisen og resultatet du opnår hos din frisør

Du kan med disse ord sagtens blive trimmet og få sat dit hår hos en frisør og skulle slippe 100kr, men vil du gerne nusses lidt og være sikker på, at frisørforretningen forstår de nyeste trends, de reneste farver samt de reneste varer, så kan du forvente at måtte at skulle af med en højere pris. I mindre økonomiske ende af skalaen ligger en klipning på på mellem ettusind og 1500 og desuden bør du regne med pleje, farvning og yderlige produkter oveni.