Alle lokale frisører - 2150 Nordhavn, Hovedstaden

På siden her finder man et overblik over alle frisører tæt på 2150 Nordhavn. Se deres adresse, priser på behandlinger, kontaktoplysninger, domæne samt meget mere information. Alt sammen samlet et sted, så du meget nemt får overblik over mulighederne.

København

Den danske hovedstad, København, der byder på alt, det du måtte ønske, når der snakkes om oplevelser og alverdens muligheder. Betegnelsen København dækker over byen, som vi kender den, men samtidig også over hele kommunen, der dækker hele 17 kommuner ikke inklusive den selv. Netop af samme grund betegner kommunen ydermere et omfattende område med op mod 1,5 millioner beboere.

Hovedstadens fortælling strækkes også langt tilbage i tiderne og man kan læse om den så langt tilbage som til år ottehundrede, hvor de første betegnelser stammer fra. Det blev dog ikke før omkring det 14. århundrede, at byen fik den status, som ville gøre den til landets hovedstad.

Byen kan inddeles i mange arealer, som hver har deres centrum og byliv. Netop derfor adskiller KBH sig fra Danmarks andre store byer og befinder sig mere på det, vi genkender fra verden og de gigantiske byer. Mange af de mest genkendte bydele hedder: Nørrebro, Vesterbro, Ørestaden, Amager, Østerbro, Frederiksberg og Islands Brygge, der alle er placeret centralt ved byens havn og samtidig er en del af de dyreste steder at bo.

Ud over det byder området samtidig på landets mest varierede udvalg af uddannelsesmuligheder, der årligt byder en lang række udenlandske og danske studerende velkommen til deres drømmeuddannelse. Det er både KBH Universitet, CPH Business School og talrige kreative uddannelser, indenfor kunst og film.

I KBH findes der samtidig stor mulighed for både træning som foodies. Her findes der diverse sportsklubber der giver muligheder for såvel noobs og øvede i alle mulige sportsgrene samt de hotteste restauranter indenfor alle verdens køkkener for dig, der har lyst til at forkæle smagssansen lidt mere.

Den er vores mest alsidige stad i vores land hvilket afspejler sig helt tydeligt, ikke kun i gadebilledet, men ydermere gennem de kunstneriske, kulinariske og kulturelle oplevelser man kan få, når man vil besøge byen både som turist eller beboer. Der findes oplevelser for alle – både hvis man er besøgende, eller søger at blive boende længere.

Valg af frisør

Når håret har brug for at blive rettet til, er det tid til en tid hos frisøren, men det er langt fra din bedste grund til at vælge at få frisuren trimmet. Mange af os tager ligeledes timerne i frisørstolen som et break i en travl dag, hvor der kan tankes op og kun koble af.

En tur til din frisør kan være alt fra en hverdagsoplevelse for de få, til selvforkælelse i en travl arbejdsdag. Hvad end man er en kvinde, dreng, eller barn, kan man søge en salon, der opfylder dine drømme og ønsker om den perfekte frisure til alt.

Find den rigtige frisør

Når man ønsker at finde den rigtige salon til at få styr på dit hår, er det virkelig vigtigt, at du ikke kun booker tid hos den første, der dukker frem, når man bruger nettet. Der er mange forskellige saloner at vælge imellem så for at være totalt sikker på, at du afslutter med et slutresultat du bliver glad for, kræver det, at man tilbringer lidt tid på at endevende mulighederne og opspore en salon, der har specialiseret sig indenom lige akkurat den stil man forestiller sig. Som en begyndelse kan man tænke på, hvilken af disse man kigger efter:

  • Dameklip
  • Barbershop
  • Børneklip

Efterfølgende kan du bevæge dig videre til at kikke noget mere specifikt.

Damefrisørsalon

Det er sjældent, at folk kalder det en damefrisørsalon, fordi de fleste frisører klipper hår på både piger og mænd, mens en del ydermere kan ordne børns hår. Hos en damefrisør i denne kategori er der jævnligt utrolig god chance for at opleve forkælelse. I de fleste fald begynder et besøg ved salonen med en varm kop the eller kaffe og en samtale om, hvad man gerne vil have han, gør ved håret.

I en del frisørsaloner kan du lave din egen behandling indeholdende f.eks. farve og klip, men også eventuel hårkur og hovedbundsmassage, ifald dette er nogle behandlinger du måtte ønske at tilføje dit besøg hos frisøren. Tit er frisøren, der skal ordne dit hår god til at hjælpe dig med at komme frem til de klipninger, som vil være bedst til netop din manke og din pengepung.

Barber

I dag er det ikke blot de helt klassiske frisører for herrer, der kan findes her, for rigtig mange herrer vil nusses om og få det perfekte ud af klipningen ligesom kvinder. Hvorfor der er poppet en lang række avancerede herrefrisører op, der kan tilbyde flere klipninger end den almindelige mandefrisør.

Her taler vi selvskreven om de lækre barbersaloner, som tilbyder professionel behandling af både skæg og hår samt en række alternative forkælelser til mænd, der holder af at blive behandlet lidt udover det sædvanlige.

Børnefrisør

De mindste skal naturligvis også trimmes indimellem og det er de færreste, som kan styre puslingerne, der ikke formår at sidde i ro. Derfor er der helt specielle saloner, som netop er specialiserede i at arbejde præcist og hurtigt med en pusling, som stensikkert ikke ejer den samme tålmodighed som voksne.

Børnefrisører har i mange tilfælde bred erfaring med særligt at kommunikere med de mindste og netop derfor kan det også blive en behagelig oplevelse for tumlingerne, der normalt ikke kan lide at blive studset og skulle sidde roligt i lang tid ad gangen.

Valg af frisør og produkter

Når du finder en frisørsalon, er det endvidere en fantastisk ide at veje op, om der er nogle originale produkter, der gør sig specifikt godt på dine lokker i forhold til andre. Når du booker tid hos en frisørforretning, får du ydermere en vifte af produkter, som puttes i din frisure. En stor del af kunderne investerer i en række af produkterne, som anvendes til din manke ved frisørforretningen, så de kan style og sætte manken selv og derfor kan du med god grund undersøge, hvilken produktserie præcis salonen du overvejer at booke tid hos bruger.

Der udbydes et stort udvalg af forskellige produkter samt mærker og i de fleste tilfælde er det præcis hårkurene, som vil være en del af at pleje den klipning du har fået skabt, når frisuren er lavet. Er du ikke bare forelsket i det færdige resultat, men endvidere, hvordan det kan skabes, så kan man også finde en masse økologiske frisører, som anvender produkter, der er ikke bare mere skånsom for dig og miljøet. Som findes der desuden en række salon, der laver veganske behandlinger og hårprodukter, der kan anvendes af dig, som ikke kan gå på kompromis.

Det koster en behandling

Der er enorm forskel på, hvad du kan ende med at måtte betale for en tur til frisørsalonen og der er uden tvivl en sammenhæng mellem den pris du betaler og det resultat du finde hos din frisørforretning

Du kan derfor sagtens blive klippet og få stylet dit hår i en frisørforretning og hundrede kroner, men vil du gerne passes lidt og være sikker på, at din frisør har forståelse for de nyeste trends, de mest skinnende farver og de mest effektive varer, så bør du regne med at skulle at skulle af med en højere pris. I den dyre ende af skalaen ligger en klipning på på mellem tusind og femtenhundrede kroner og herudover skal du tillægge ekstra behandlinger, farve og eventuelle produkter oveni.