Samling af frisører - Sjælland, 4700 Næstved

På denne side kan man se en samling af alle lokale frisører i området omkring 4700 Næstved - Sjælland. Find adresserne, prisoversigter, deres kontaktoplysninger, domæne & meget mere endnu. Altsammen samlet ét sted, så man nemt kan få overblik af mulighederne.

4700 Næstved by

I det sydlige Sjælland er DKs 15. største by og den femte største med mindre end 45 tusind beboere. Den gamle købstad er placeret ved Susåen hvor byen er omgivet af idylliske, grønne områder med udsigt til havet.

Den udgør en vigtig rolle i det Sydsjællandske område og er brændpunkt for transport imellem Nykøbing Falster og København. Den har et spændende forretningsliv, som skaber en række jobs sammen med dens funktion som uddannelsesby. Den byder sådan på talrige forskellige ting for både børn og voksne i alle aldre.

Byen har en solid kultur, som bunder i den flotte og velholdte middelalderarkitektur som byen indeholder. Endvidere kan området også bryste sig af en række spændende museer samtidig med historiske seværdigheder som bl.a. skønne Gavnø Slotspark og ZOOPARK Sydsjælland, der giver muligheder for spændende oplevelser for hele familien og besøges af besøgende fra hele verden.

Den mest nævneværdige uddannelsesmulighed ved Næstved er sikkert Herlufsholm der huser i omegnen af 600 studerende samt 84 voksne. Herudover tilbyder Næstved også flere spændende videregående uddannelser i mange emner og rig mulighed for at blive klogere på kreative fag i særdeleshed når der tales om teater og skuespil.

For mange er Næstved og omegn en populær destination i forbindelse med sommerferien. Særligt området ved Karrebæksminde og campingpladserne her er velansete gennem strandene og Bonbon-land nær ved, hvis der skal afprøves rutsjebaner.

Selve centrum af området her er en oplevelse værd. Næstved har ikke alene en hel del smukke bygninger fra den danske middelalder, men også en del forskellige skulpturer og rige muligheder for at spise ude og shopping. Herudover er der bag byens apotek en ældre have med de originale urter i smukke bede. Næstved er en lille by, men med en hel del muligheder for såvel familier, ældre og par. Se byen som turist eller slå rødder og føl historien.

Find den rette frisør

Når frisuren trænger til at blive rettet til, er det tid til en tid hos din frisør, men det er overhovedet ikke din første argument til at få håret rettet til. En hel del af os nyder også timerne hos frisøren som en pause i en travl dag, hvor der kan tankes op og kun koble af.

En tur til din frisør bliver alt mellem en hverdagsoplevelse for de få, til afslapning i en travl arbejdsdag. Lige meget om der er tale om en pige, herre, eller barn, kan du finde en frisør, der opfylder dine drømme og ønsker om den perfekte frisure til alt.

Sådan finder du den rigtige frisør

Idet du vil finde den bedste frisørsalon til at få styr på din manke, er det yderst væsentligt, at man ikke kun vælger den første, som viser sig, når du søger på Google. Der findes utallige forskellige frisører at vælge mellem og for at du kan blive fuldstændig sikker på, at du ender med det slutresultat man kan være tilfreds med, fordrer det, at man tilbringer nogen tid på at undersøge mulighederne og finde en frisørsalon, som har specialiseret sig indenfor lige nøjagtigt den behandling man forestiller sig. Som en begyndelse kan man overveje, hvilke af de følgende man kigger efter:

  • Dameklip
  • Herreklip
  • Salon, der tilbyder børneklip

Efterfølgende kan man bevæge dig videre til at lede lidt mere specifikt.

Damefrisørsalon

Det er ikke tit, at vi kalder den en damefrisørsalon, fordi de fleste frisører ordner hår på både piger og mænd, samtidig med nogle herudover tilbyder at trimme børnenes hår. Hos en salon i berørte kategori er der jævnligt rigtig rig chance for at opleve forkælelse. I flere fald starter en tur til frisørsalonen med en velbrygget kop te eller espresso og en samtale om, hvad man forventer at han, gør ved manken.

I flere frisører kan man sammensætte din egen klipning indeholdende f.eks. farve og klipning, eller hårkur og hovedbundsmassage, hvis dette er behandlinger man måtte ønske at tilføje dit besøg hos frisøren. I mange tilfælde er frisøren, der skal klippe dig god til at hjælpe dig med at ende med de frisurer, som er de bedste til præcis dine ønsker og din pengepung.

Herrefrisørsalon

Nu om stunder er det ikke alene de helt klassiske herrefrisører, der er at finde her, for rigtig mange herrer ønsker at plejes og få det perfekte ud af bookingen på samme vis som damerne. Hvorfor der er poppet en række mere moderne herrefrisører op, der kan tilbyde mere specificerede klipninger end den traditionelle mandefrisør.

Her taler man selvskreven om de lækre barbersaloner, som tilbyder professionel behandling af både skæg og hår i tilgift med en vifte alternative kure til herrer, der holder af at blive behandlet lidt ekstra.

Børneklip

De små skal naturligvis også trimmes med jævne mellemrum og det er de færreste, som kan svinge saksen over en tumling, der ikke helt kan sidde i ro. Derfor er der helt specielle frisører, som netop er uddannede til at arbejde præcist og hurtigt med et barn, der helt sikkert ikke er i besiddelse af det samme tålmod som de voksne.

Børnefrisører besidder i langt de fleste tilfælde kæmpe erfaring med særligt at klippe puslingerne og netop derfor kan det også ende med at blive en mindeværdig oplevelse for puslingerne, der til hverdag ikke bryder sig om at blive klippet og være nødt til at sidde stille i længere tid ad gangen.

Valg af frisør og produkter

Når du skal finde en frisørforretning, er det endvidere en fantastisk ide at tænke over, om der er nogle særlige produkter, som egner sig bedre i dit hår i forhold til nogle andre. Når du beslutter dig for en frisør, får du oveni en linje af plejeprodukter, der anvendes i dit hår. Rigtig mange af forretningens kunder investerer i en række af produkterne, der anvendes i dit hår hos salonen, for at kunne style og sætte manken selv og derfor kan du med god grund tjekke op på, hvilken produktserie præcis den frisørforretning du tænker på at ringe til har på hylderne.

Der er en lang række forskellige hårkure samt mærker og i de fleste tilfælde bliver det præcis disse produkter, som vil være en del af at holde den style du får udført, når håret er klippet. Er du ikke blot tilfreds med det endelige resultat, men endvidere, hvordan det opnås, så kan du også finde en del bæredygtige saloner, der bruger produkter, som er ikke bare mere skånsom for dig og for miljøet. På samme måde findes der desuden en række frisørforretning, som udbyder veganske behandlinger og plejeprodukter, der må bruges af dig, der ikke ønsker at gå på kompromis.

Det koster en behandling

Der er enorm udsving i, hvad du kan forvente at måtte betale for en tur til frisøren og her findes i mange tilfælde en sammenhæng imellem det du betaler og den service du får hos frisøren din frisør

Du kan med andre ord sagtens blive klippet og få sat dit hår i en frisørsalon og skulle slippe en hundredkroneseddel, men vil du gerne passes lidt og være sikker på, at din frisørforretning har helt styr på de nye moder, de lækreste farver og de reneste varer, så må du forvente at komme til at måtte slippe mere. I den dyre ende af prisskalaen ligger en klipning på omkring 1000 og 1500 og endvidere skal du beregne ekstra pleje, farvning samt eventuelle ydelser oveni.