Samling af frisører - 5330 Munkebo, Fyn

Her kan man finde samlingen af alle lokale frisører ved 5330, Munkebo. Find adressen, priser på behandlinger, deres kontaktoplysninger, domæne samt meget mere. Altsammen samlet et enkelt sted, så man nemt får et overblik over de mange muligheder.

Munkebo, 5330, Fyn

Byen Munkebo kendes for at være en del af Fyn der har postnummeret 5330. Munkebo er som mange andre byer i det danske land berømt for hyggeligt byliv med de små & søde veje med smuk arkitektur.

I byen Munkebo kan man finde mange turistattraktioner og derudover butikker og madsteder, som man også gør i dit område.

Måske er det ikke ligefrem alle der genkender lige meget ved Munkebo, men nu er det måske på tide. Hvad end man leder efter mulighederne for wellness, tatovører, frisører, kosmetologer, grønthandlere, slikbutikker, kiosker, slagtere, optikere eller rideklubber, så assisterer vi med at finde alle dem i dit nærområde.

Find frisører i nærheden af dig

På frisøroversigt.dk finder du oversigten over lokale frisører i dit nærområde - så du hurtigt kan ringe til lige netop den frisør i 5330 Munkebo. Der er ikke noget værre end at se frisører i alle af landets Regioner når man udelukkende har interesse for at se en frisør i Munkebo. Derfor har vi lokaliseret alle de absolut mest besøgte frisører i området omkring dig, så du ikke skal lede yderligere.

Sådan finder du den rette frisør

Når håret trænger til at blive klippet, er tiden til et stop hos din frisør, men det er langt fra din første grund til at vælge at få håret trimmet. Flere af os udnytter ligeledes bookingen i frisørstolen som et break i en travl dag, hvor det er muligt at tanke op og bare koble af.

En tur til en frisør kan være alt fra en hverdagsting for de heldige, til selvomsorg i en travl hverdag. Om end man er en kvinde, herre, eller et barn, kan du finde en frisørsalon, som efterkommer dine ønsker og drømme om den helt perfekte klipning til alle lejligheder.

Sådan vælger du den rigtige frisør

Hvis man skal vælge den helt rigtige frisørsalon til at få styr på dine lokker, er det yderst væsentligt, at man ikke blot leder efter den første, der kommer frem, når du anvender nettet. Der findes virkelig mange forskellige frisørsaloner at vælge mellem og for at du kan vide dig totalt forvisset om, at man ender med et udfald du bliver tilfreds med, fordrer det, at du bruger en del tid på at gennemse mulighederne og opspore en frisørsalon, der specialiserer sig omkring nøjagtigt den frisure man ønsker sig. Til at begynde med kan man reflektere over, hvilken af de herunder nævnte du kigger efter:

  • Dameklip
  • Herrefrisørsalon
  • Børnefrisør

Herefter kan du bevæge dig videre til at lede lidt mere specifikt.

Dameklip

Det er ikke ofte, at vi kalder det en damefrisør, for langt de fleste saloner ordner hår på både damer og drenge, mens nogle også tilbyder at trimme hår på børn. Hos en frisør i berørte kategori findes der jævnligt rigtig rig chance for at opleve forkælelse. I flere fald starter en tur til damefrisøren med en velbrygget kop te eller espresso og en samtale om, hvad man gerne vil have frisøren, får ud af manken.

I en del frisørsaloner er det muligt at komponere din personlige kur som indeholder både klip og farvning, men også hårkur og massage af hovedbunden, om dette kan være nogle behandlinger man ønsker at tilføje dit besøg hos frisøren. I mange tilfælde er frisøren, der skal ordne dit hår dygtig til at guide dig med at komme frem til de klipninger, der kan være de optimale til netop din manke og din økonomi.

Herreklip

I Disse dage er det ikke blot de klassiske frisører for herrer, der kan findes herhjemme, for en del herrer vil gerne forkæles og få det perfekte ud af besøget på samme måde som damer. Hvilket er grunden til, at der er dukket en lang række avancerede mandefrisører op, der tilbyder et større udvalg af kure end den almindelige frisørforretning for mænd.

Nu taler vi selvsagt om de lækre barberer, der har specialiseret sig indenfor professionel behandling af både skæg og hår sammen med et væld andre kure for herrer, som holder af at blive behandlet lidt ekstra.

Frisør til børn

Tumlingerne skal naturligvis også klippes indimellem og det er ikke alle, som kan styre en tumling, som ikke helt kan sidde stille. Derfor er der helt specielle frisører, som netop er uddannede til at klippe præcist og hurtigt på en tumling, der måske ikke ejer det samme tålmod som de voksne.

Frisører der tilbyder børneklip besidder i de fleste tilfælde stor erfaring med netop at klippe de små og af den grund kan det ende med at blive en skøn oplevelse for børnene, som normalt ikke bryder sig om at blive trimmet og skulle sidde på numsen i lang tid på en gang.

Valg af frisør og produkter

Når du vælger frisørsalon, er det herudover en brandgod ide at tænke over, om der søges nogle originale plejeprodukter, som gør sig særlig godt på din manke end andre. Når du finder en frisørforretning, vælger du endvidere en linje af plejeprodukter, der puttes i dine lokker. Mange af forretningens kunder investerer også i et udvalg af produkterne, som anvendes til lokkerne ved frisørsalonen, så de kan style og sætte det nye hår selv og derfor kan du med god grund tjekke op på, hvilken produktserie netop frisørforretningen du tænker på at booke tid hos har på hylderne.

Der udbydes et stort udvalg af forskellige hårkure samt producenter og i mange tilfælde bliver det præcis disse hårprodukter, der er medvirkende til at holde styr på den behandling du får udført, når din frisure er klippet. Er du ikke blot forelsket i det færdige resultat, men også, hvordan det kan opnås, så kan man desuden finde en masse bæredygtige saloner, der anvender produkter, der er både sundere for dig og for miljøet. På samme måde er der endvidere en del frisører, der tilbyder veganske behandlinger og produkter, der må bruges af dig, som ikke har lyst til at gå på kompromis.

Hvad er prisen for en frisør?

Der er enorm udsving i, hvad du kan ende med at måtte betale for en tur til frisørsalonen og her findes uden tvivl sammenfald imellem prisen og servicen du får hos din frisør

Du kan altså uden problemer blive klippet og få stylet dit hår i en salon og skulle slippe hundrede kroner, men vil du hellere nusses lidt og være sikker på, at frisørforretningen kender de nye moder, de mest holdbare farver og de mest effektive varer, så kan du regne med at skulle at måtte af med lidt mere. I den dyrere ende af prisskalaen er prisen for en klipning i omegnen af 1000 og 1500 kroner og herudover skal du beregne ekstra pleje, farvning og ekstra produkter oveni.