Se alle frisører - 4930 Maribo, Lolland

På denne side kan man finde samlingen af alle lokale frisører omkring 4930 Maribo. Find adressen, priser på arbejdet, deres kontaktoplysninger, hjemmeside og meget mere. Alt sammen samlet ét sted, så man meget nemt kan få et overblik over mulighederne.

Maribo, 4930, Lolland

Området Maribo er kendetegnet ved at være høre under Lolland Regionen og har post nr. 4930. Området omkring Maribo er som flere andre byer i Danmark også berømt for hyggeligt byliv med de mindre & hyggelige gader omgivet med æstetisk dansk arkitekttegnede bygninger.

I Maribo kan man finde mange turistattraktioner & monumenter, udover shoppingmuligheder & spisesteder, som du også gør i dit område.

Det er måske ikke alle som kender lige meget ved Maribo og Lolland, men så er det nok ved at være tid. Ligemeget om man leder efter mulighederne for kosmetologer, grønthandlere, slikbutikker, kiosker, slagtere, optikere, rideklubber, wellness, tatovørereller frisører, så kan vi hjælpe med at finde alle dem i nærheden af dig.

Find frisører tæt på dig

Hos frisøroversigt.dk finder du overblikket med frisører nær dig så du langt nemmere kan kontakte lige netop den frisør i Maribo, Lolland. Der er ikke meget mere belastende end at finde frisører i alle danske Regioner når du kun interesserer dig for at overskue en frisør i Maribo. Derfor har vi på frisøroversigt.dk fundet alle de absolut mest besøgte frisører i din by så man undgår at lede længere.

Find den rette frisør

Når dit hår trænger til at blive klippet, er tiden inde til et stop hos en frisør, men det er ikke din første grund til at vælge at få håret trimmet. En hel del af os udnytter også tiden i stolen som et break i hverdagen, hvor man kan tanke op og kun koble af.

En tur til en frisør er alt fra en hverdagsoplevelse for de få, til afslapning i en hektisk hverdag. Lige meget om der er tale om en dame, herre, eller barn, kan man finde en salon, der opfylder dine drømme og ønsker om den helt optimale klipning til alle lejligheder.

Vælg den rette frisør

Hvis man ønsker at finde den helt rigtige frisørsalon til at få styr på dine lokker, er det rigtig vitalt, at du ikke alene booker tid hos den første, som dukker op, når du søger på telefonen. Der er mange forskellige frisører at vælge blandt og for at man kan være fuldstændig forvisset om, at du slutter med et udkom man kan være glad for, påkræver det, at man spenderer noget tid med at gennemse mulighederne og opspore en salon, der specialiserer sig indenfor lige den frisure man forestiller sig. Til at starte med kan man reflektere over, hvem af de herunder nævnte du kigger efter:

  • Dameklip
  • Herrefrisørsalon
  • Børnefrisør

Bagefter kan man bevæge dig videre til at kikke lidt mere specifikt.

Damefrisør

Det er efterhånden usædvanligt, at vi kalder det en damefrisør, for de fleste saloner klipper både damer og drenge, samtidig med en del ydermere kan klippe børns hår. Ved en frisørsalon i denne kategori er der jævnligt utrolig god chance for at opleve forkælelse. I de fleste tilfælde starter et besøg hos damefrisøren med en god kop the eller espresso og en ide om, hvad du gerne vil have hun, gør ved dine lokker.

I en række tilfælde kan man komponere din helt personlige klipning med for eksempel farve og klip, men også hårkur og hovedbundsmassage, hvis det er behandlinger man kunne ønske at tilføje dit besøg. Ofte er frisøren uddannet til at guide dig med at vælge de frisurer, der er de optimale til netop din manke og din pengepung.

Barbershop

I disse tider er det ikke alene de helt gængse frisører for herrer, der findes her i landet, for de fleste herrer vil nusses om og få det bedste ud af tiden på samme måde som damer. Derfor er der dukket et antal moderne mandefrisører op, som kan tilbyde et større udvalg af behandlinger end den klassiske frisørforretning for herrer.

Nu taler vi selvsagt om de mere moderne barberer, som tilbyder professionel trimning af både skæg og hår ud over en vifte andre kure for herrer, som holder af at blive behandlet lidt udover det sædvanlige.

Frisør til børn

De mindste skal selvfølgelig også trimmes engang imellem og det er ikke alle, som kan svinge saksen over en tumling, der ikke kan sidde i ro. Hvorfor der er helt specielle saloner, der især er gode til at arbejde præcist og snapt på børnene, som med garanti mangler den samme tålmodighed som de voksne.

Frisører der tilbyder børneklip besidder i mange tilfælde bred erfaring med præcis at trimme de mindste og derfor kan det ofte blive en mindeværdig oplevelse for en tumling, som normalt ikke bryder sig om at blive trimmet og være nødt til at sidde på numsen i lang tid ad gangen.

Vælg den rigtige frisør med de rigtige produkter

Når du finder salon, er det også en fantastisk ide at overveje, om der er nogle unikke plejeprodukter, der virker specifikt godt på dine lokker i forhold til andre. Når du beslutter dig for en frisørsalon, får du endvidere en række af varer, der bruges i frisuren. Mange af forretningens kunder investerer desuden i en del af produkterne, som anvendes til håret ved frisørforretningen, så de kan sætte og style det nye hår selv og netop derfor kan du med god grund tjekke op på, hvilke produkter præcis den salon du tænker på at bestille tid hos bruger.

Der tilbydes et stort udvalg af forskellige produkter samt producenter og i mange tilfælde er det præcis disse produkter, som er medvirkende til at holde den frisure du vil få lavet, når manken er klippet. Er du ikke alene forelsket i det endelige resultat, men desuden, hvordan det kan vedligeholdes, så kan du også finde en stor del bæredygtige frisørforretninger, som anvender hårkure, der er ikke bare sundere for dig og miljøet. På samme måde findes der desuden en række frisører, der udbyder veganske behandlinger og produkter, som må bruges af dig, der ikke vil nøjes.

Hvad er prisen for en klipning?

Der er enorm udsving i, hvad du kan ende med at skulle slippe for et besøg hos frisørsalonen og der findes sikkert sammenfald mellem det du betaler og den service du oplever hos din frisør

Du kan altså uden problemer blive klippet og få sat dit hår hos en frisør og kun give en hundredkroneseddel, men vil du hellere passes bedre og være helt sikker på, at din salon har kendskab til den nyeste stil, de lækreste farver samt de reneste varer, så kan du regne med at skulle at lidt mere. I mindre økonomiske ende af prisskalaen ligger en klipning på et sted mellem ettusind kroner og 1500 og endvidere bør du regne med ekstra pleje, farvning samt eventuelle pleje oveni.