Alle lokale frisører - Fyn, 5601 Lyø

På siden her kan du finde oversigten over alle frisører tæt på 5601 Lyø. Find hvor de bor, priser på arbejdet, kontaktinformation, domæne & meget mere. Samlet 1 sted, så man nemt kan få et overblik af alle mulighederne.

Lyø på Fyn, 5601

Området Lyø kender du for at være tilhøre Regionen Fyn og har postnummer 5601. Området Lyø er som så mange andre af danske byer også berømt for hyggeligt byliv med mindre & søde stræder omgivet med smuk dansk arkitekttegnede bygninger.

I området omkring Lyø kan man finde mange monumenter, og butikker og spisesteder, som man også gør i området nær dig.

Måske er det ikke alle danskere som kender alt ved Lyø & Fyn, men så er det vidst ved at være tid. Ligemeget om du undersøger de mange muligheder for kosmetologer, grønthandlere, slikbutikker, kiosker, slagtere, optikere, rideklubber, wellness, tatovørereller frisører, så kan vi assistere dig med at finde dem omkring dig.

Lokalisér en lokal frisør i nærheden af dig

Her frisøroversigt.dk kan man få oversigten af alle frisører i nærheden af dig - så du nemt kan ringe til den helt rigtige frisør i 5601 Lyø. Der findes ikke noget mere belastende end at finde frisører i alverdens af landets byer når du udelukkende er interesseret i at finde en frisør i Lyø. Så derfor har vi på frisøroversigt.dk fundet alle de mest besøgte frisører nær dig - så du ikke skal lede yderligere.

Find den rette frisør

Hvis dit hår trænger til at blive rettet til, er tiden inde til et stop hos din frisør, men det er overhovedet ikke din eneste grund til at få håret rettet til. Mange af os tager også timerne i frisørstolen som et break i hverdagen, hvor man kan tanke op og bare slappe af.

Et smut forbi en frisør bliver alt fra en hverdagsting for de heldige, til selvomsorg i en hektisk arbejdsdag. Om end der er tale om en kvinde, mand, eller et barn, kan man søge en salon, som kan opfylde dine ønsker og drømme om den perfekte frisure til enhver lejlighed.

Vælg den rigtige frisør

Hvis du forsøger at vælge den optimale frisør til at få styr på dine lokker, er det yderst vitalt, at du ikke blot leder efter den første, som dukker op, når man anvender computeren. Der er et utal forskellige frisører at vælge blandt så for at være totalt sikker på, at du ender med et resultat du bliver glad for, fordrer det, at man tilbringer nogen tid med at afsøge mulighederne og opspore en frisørsalon, som har specialiseret sig indenom lige netop den stil man drømmer om. Først kan man overveje, hvilken af de følgende man er på udkig efter:

  • Damefrisørsalon
  • Barber
  • Børnefrisør

Efterfølgende kan du bevæge dig videre til at søge en del mere smalt.

Dameklip

Det er efterhånden usædvanligt, at nogen kalder det en damefrisørsalon, fordi de fleste frisører ordner hår på både piger og drenge, mens nogle ydermere tilbyder at ordne børnenes hår. Hos en salon i anførte kategori findes der tit utrolig rig mulighed for at blive forkælet. I flere tilfælde starter et besøg ved en frisør med en varm kop te eller kaffe og en ide om, hvad du forventer at han, får ud af dine lokker.

I flere frisørsaloner kan man forme din egen kur med f.eks. klip og farvning, men også hårkur og hovedbundsmassage, om disse er behandlinger du måtte ønske at tilføje dit besøg. I mange tilfælde er frisøren, som skal klippe dig uddannet til at guide dig med at komme frem til de klipninger, der er de bedste til netop din manke og din økonomi.

Barber

Nu er det ikke længere kun de helt gængse herrefrisører, der er at finde her i landet, for mange mænd vil forkæles og få det perfekte ud af klipningen ligesom damerne. Hvilket er grunden til, at der er vokset en række moderne mandefrisører op, som tilbyder en bredere pallette af kure end den kendte frisørforretning for mænd.

Her taler man selvskreven om de lækre barbersaloner, der tilbyder professionel behandling af både hår og skæg sammen med en bunke andre kure for mænd, som holder af at blive forkælet lidt udover det sædvanlige.

Saloner med børneklip

Puslingerne skal selvfølgelig også forkæles i ny og næ og det er mindstedelen, som kan klippe tumlingerne, som ikke helt kan sidde stille. Hvorfor der er helt specielle frisører, som netop er uddannede til at arbejde præcist og hurtigt med et barn, som helt sikkert ikke har den samme tålmodighed som en voksen.

Børnefrisører besidder i de fleste tilfælde stor erfaring med netop at trimme en tumling og derfor kan det sagtens ende ud som en behagelig oplevelse for de små, der normalt ikke gider at blive studset og være nødt til at sidde roligt i længere tid på en gang.

Valg af frisør og produkter

Når du vælger salon, er det endvidere en brandgod ide at veje op, om der findes nogle specifikke plejeprodukter, der gør sig godt i dit hår i forhold til andre. Når du beslutter dig for en frisør, vælger du endvidere en række af produkter, der puttes i din manke. Rigtig mange af frisørens kunder investerer i et udvalg af produkterne, der anvendes til manken ved frisøren, så vi kan sætte den nye frisurede nye lokker selv og netop af den grund kan du med stor fordel tjekke op på, hvilke produktserier præcis frisørforretningen du påtænker at kontakte anvender.

Der udbydes et stort udvalg af forskellige plejeprodukter og brands og tit er det netop produkter, der er en del af at lave den klipning du får skabt, når din frisure er stylet. Er du ikke bare tilfreds med det færdige resultat, men desuden, hvordan det kan opnås, så findes der desuden en lang række organiske saloner, der anvender produkter, der er ikke bare mere skånsom for dig og for miljøet. På samme måde findes der endvidere en række frisørforretning, der udbyder veganske behandlinger og hårprodukter, som kan bruges af dem, der ikke vil nøjes.

Priser

Der er enorm udsving i, hvad du kan forvente at skulle betale for en tur til salonen og der er i mange tilfælde sammenfald imellem det du betaler og det resultat du får hos din frisør

Du kan med andre ord uden problemer blive trimmet og få stylet dit hår i en frisørsalon og give et hundrede kroner, men vil du hellere nusses bedre og være sikker på, at din frisør forstår de nye trends, de klareste farver samt de fineste varer, så kan du forvente at skulle at skulle af med mere. I mere dyre ende af prisskalaen er prisen for en klipning et sted mellem 1000 og femtenhundrede kroner og så må du tillægge pleje, farve og yderlige plejeprodukter oveni.