Samling af frisører - Nordjylland, 9480 Løkken

Herunder kan man se en oversigt over alle lokale frisører omkring 9480, Løkken. Find adressen, priser på behandlinger, kontaktoplysninger, domæne samt meget mere endnu. Altsammen samlet et enkelt sted, så du nemt får overblik over de mange muligheder.

Løkken, 9480 Nordjylland

Løkken kendes for at være en del af Nordjylland Regionen som har postnummeret 9480. Løkken er som flere andre af byer i det danske land også berømt for hyggeligt byliv med de mindre og søde veje med smuk danske arkitekttegnede bygninger.

I Løkken finder man et par monumenter & turistattraktioner udover butikker og madsteder, som man også kan gøre i dit område.

Måske er det ikke ligefrem alle mennesker der genkender ligemeget fra Løkken og Nordjylland, men nu er det måske på tide. Lige meget om du leder efter mulighederne for optikere, rideklubber, wellness, tatovører, frisører, kosmetologer, grønthandlere, slikbutikker, kiosker eller slagtere så kan vi hjælpe dig til at finde dem i dit område.

Find frisører tæt på dig

Her på frisøroversigt.dk får du en oversigt med alle frisører nær dig så du nemmere kan ringe til den helt rigtige frisør i 9480 Løkken. Der er ikke noget mere belastende end at se frisører i alle af landets byer når du kun har interesse for at finde en frisør i 9480 Løkken. Og præcis derfor har vi fundet de absolut mest populære frisører i området omkring dig, så du undgår at undersøge mere.

Valg af frisør

Når dit hår har brug for at blive trimmet, er det tid til en tur forbi en frisør, men det er langt fra din første grund til at få frisuren rettet. Utallige af os bruger også timerne hos frisøren som et break i arbejdsdagen, hvor det er muligt at tanke op og bare koble af.

En tur til din frisør er alt fra en hverdagsoplevelse for de heldige, til forkælelse i en hektisk hverdag. Om end du er dame, dreng, eller et barn, kan man søge en frisørsalon, der opfylder dine drømme og ønsker om den perfekte frisure til alt.

Vælg den rette frisør

Idet du skal vælge den helt rette salon til at klippe dinfrisure, er det virkelig væsentligt, at du ikke kun leder efter den første, som dukker frem, når du anvender nettet. Der er utroligt mange forskellige frisører at vælge blandt så for at du kan være helt forvisset om, at du afslutter med det resultat man kan være tilfreds med, kræver det, at du bruger noget tid med at tjekke mulighederne og finde en frisør, der har specialiseret sig indenom akkurat det du drømmer om. Til at begynde med kan du reflektere over, hvilke af de følgende man er på udkig efter:

  • Damefrisør
  • Herrefrisørsalon
  • Børnefrisør

Efterfølgende kan du starte med at lede en del mere smalt.

Damefrisørsalon

Det er ikke tit, at man kalder den en damefrisørsalon, for de fleste frisører tager imod både damer og mænd, mens en del herudover tilbyder at ordne hår på børn. Hos en salon i bemeldte kategori findes der ofte meget god chance for at opleve forkælelse. I flere tilfælde begynder et besøg ved frisørsalonen med en varm kop te eller kaffe og en ide om, hvad du ønsker at frisøren, får ud af lokkerne.

I de fleste saloner er det muligt at forme din helt personlige kur som indeholder f.eks. klipning og farve, men også eventuel hårkur samt massage af hovedbunden, om dette kan være nogle behandlinger du måtte ønske under besøg hos frisøren. Ofte er frisøren, som skal klippe dig dygtig til at hjælpe dig med at finde de løsninger, som er de optimale til netop din manke og din pengepung.

Herreklip

I dag er det ikke længere alene de helt almindelige frisører for herrer, som findes her i landet, for en del herrer ønsker at plejes og få det bedste ud af bookingen på samme vis som kvinderne. Hvorfor der er dukket et antal moderne herrefrisører op, som foretager et større udvalg af kure end den almindelige herrefrisørsalon.

Nu taler man naturligvis om de moderne barbersaloner, som laver professionel behandling af både hår og skæg i sammenspil med en bunke andre forkælelser for mænd, som kan lide at blive forkælet lidt ekstra.

Frisør til børn

De mindste skal selvfølgelig også forkæles med jævne mellemrum og det er de færreste, der kan trimme de små, der ikke helt formår at sidde roligt. Derfor er der specielle saloner, som præcis er gode til at klippe hurtigt og præcist på de mindste, der stensikkert ikke har det samme tålmod som de voksne.

Frisører der tilbyder børneklip besidder i mange tilfælde bred erfaring med netop at kommunikere med de mindste og netop derfor kan det også ende ud som en hyggelig oplevelse for et barn, der til hverdag ikke kan lide at blive studset og skulle sidde på numsen i en rum tid på en gang.

Vælg den rigtige frisør med de rigtige produkter

Når du finder frisørforretning, er det også en god ide at overveje, om der er nogle unikke produkter, der gør sig godt på dit hår i forhold til andre. Når du finder en frisørsalon, finder du endvidere en række af pleje, som puttes i frisuren. En stor del af frisørens kunder investerer også i en del af de produkter, som bruges i håret ved frisørsalonen, så vi kan ordne lokkerne selv og derfor kan du med stor fordel undersøge, hvilke produkter præcis den frisørforretning du tænker på at tage kontakt til har på hylderne.

Der findes en lang række forskellige hårkure og producenter og ofte bliver det præcis plejeprodukterne, der er medvirkende til at skabe den style du har fået skabt, når håret er lavet. Er du ikke bare glad for det færdige resultat, men herudover, hvordan det kan skabes, så findes der desuden en lang række økologiske frisører, som bruger hårprodukter, der er både bedre for dig og for miljøet. På samme måde findes der også en del frisørforretning, som foretager veganske behandlinger og produkter, som må anvendes af dem, som ikke kan nøjes.

Det koster en klipning

Der er meget stor forskel på, hvad du kan forvente at betale for et besøg hos salonen og der er i mange tilfælde sammenfald imellem det du betaler og servicen du oplever hos frisørforretningen

Du kan med disse ord uden problemer blive studset og få stylet dit hår i en salon og 100 kroner, men vil du gerne nusses lidt og være helt sikker på, at frisøren kender de nyeste trends, de lækreste farver samt de højst roste varer, så må du regne med at skulle at betale lidt mere. I den dyre ende af prisskalaen ligger en klipning på mellem 1000 og femtenhundrede kr og så bør du beregne ekstra pleje, farvning samt yderlige ydelser oveni.