Se alle lokale frisører - Sjælland, 4623 Lille Skensved

På denne side ser du en samling over alle frisører i området omkring 4623, Lille Skensved. Find adressen, priser på behandlinger, kontaktinformation, URL & meget mere information. Altsammen samlet ét enkelt sted, så man meget nemt får et overblik af mulighederne.

4623 Lille Skensved på Sjælland

Området omkring Lille Skensved kender man for at være høre under Sjælland som har post nr. 4623. Området Lille Skensved er som flere andre danske byer også kendt for det hyggelige danske byliv med mindre og fine gader med nydelig danske arkitekttegnede bygninger.

I området Lille Skensved finder du flere turistattraktioner udover shoppingmuligheder og madsteder, som man også kan gøre i området nær dig.

Det er måske ikke ligefrem alle mennesker som genkender lige meget fra Lille Skensved & Sjælland, men så er det nok på tide. Ligemeget om du leder efter mulighederne for en slikbutik, kiosk, slagter, optiker, rideklub, wellness, tatovør, frisør, kosmetolog eller grønthandler, så hjælper vi til at finde én i nærheden af dig.

Find din lokale frisør tæt på dig

Her på frisøroversigt.dk får du oversigten af frisører i nærheden af dig - så man hurtigt kan skrive til den frisør i Lille Skensved, Sjælland. Der er nok ikke meget mere irriterende end at finde frisører i alverdens af landets Regioner når nu man udelukkende interesserer dig for at se en frisør i 4623 Lille Skensved. Og præcis derfor har vi samlet de mest relevante frisører i området omkring dig så du ikke skal undersøge yderligere.

Sådan finder du den rette frisør

Når frisuren har brug for at blive trimmet, er tiden inde til en tid hos frisøren, men det er slet ikke vores eneste grund til at vælge at få din frisure rettet til. Mange af os udnytter også timerne i frisørstolen som et frikvarter i arbejdsdagen, hvor det er muligt at tanke op og kun slappe af.

En tur til en frisør kan være alt mellem en hverdagsoplevelse for de priviligerede, til selvomsorg i en hektisk hverdag. Lige meget om man er en pige, dreng, eller barn, kan man søge en frisørsalon, der kan efterkomme dine drømme og ønsker om den optimale frisure til alle lejligheder.

Sådan vælger du den rigtige frisør

Idet man ønsker at vælge den optimale salon til at tage sig af dinfrisure, er det rigtig vigtigt, at du ikke kun søger efter den første, der kommer op, hvis man søger på computeren. Der er et utal forskellige frisørsaloner at vælge mellem så for at du kan være totalt sikker på, at du slutter med det slutresultat man bliver tilfreds med, kræver det, at man tilbringer lidt tid med at gennemse mulighederne og hitte en salon, der har specialiseret sig indenfor netop det man drømmer om. Som en start kan du reflektere over, hvilken af de følgende du kigger efter:

  • Damefrisørsalon
  • Herrefrisørsalon
  • Børneklip

Nu kan du starte med at kikke en del mere smalt.

Dameklip

Det er sjældent, at vi kalder den en damefrisør, for langt de fleste frisører klipper både kvinder og herrer, mens nogle endvidere tilbyder at ordne børns hår. Ved en frisør i anførte kategori findes der ofte utrolig rig mulighed for at blive forkælet. I mange fald starter et besøg ved en frisør med en lækker kop the eller espresso og en samtale om, hvad du gerne vil have frisøren, får ud af manken.

I flere saloner har du muligheden for at lave din personlige behandling med eksempelvis farvning og klip, men også eventuel hårkur og hovedbundsmassage, hvis det er behandlinger du måtte ønske at tilføje dit besøg. I mange tilfælde er frisøren uddannet til at guide dig med at vælge de frisurer, der er de optimale til netop dine lokker og din økonomi.

Barber

I dag er det ikke kun de gængse frisører for herrer, der kan findes herhjemme, for flere herrer vil gerne nusses om og få det bedste ud af klipningen på samme vis som kvinderne. Hvilket er grunden til, at der er dukket en række anderledes frisørsaloner for herrer op, der kan tilbyde et større udvalg af behandlinger end den traditionelle frisørforretning for mænd.

Her taler man naturligvis om de nye barbershops, der har specialiseret sig indenfor professionel behandling af både skæg og hår sammen med en række alternative behandlinger til herrer, der holder af at blive nusset lidt ekstra.

Saloner, der tilbyder børneklip

De små skal naturligvis også trimmes indimellem og det er langt fra alle, der kan trimme en pusling, som ikke endnu kan sidde roligt. Derfor er der specielle saloner, der netop er dygtige til at trimme hurtigt og præcist med børnene, der helt sikkert ikke ejer den samme tålmodighed som voksne.

Frisører, der klipper børn besidder i langt de fleste tilfælde lang erfaring med netop at kommunikere med et barn og derfor kan det ofte blive en behagelig oplevelse for et barn, der normalt ikke kan lide at blive studset og være nødt til at sidde på numsen i lang tid ad gangen.

Vælg den rette frisør med de rette produkter

Når du finder frisør, er det desuden en fantastisk ide at veje op, om der findes nogle særlige plejeprodukter, der fungerer godt på din manke i forhold til nogle andre. Når du booker tid hos en frisør, får du også en række af produkter, der anvendes i din frisure. En stor del af frisørens kunder investerer også i en række af de produkter, som bruges i manken hos frisørforretningen, så de kan sætte og style manken selv og af den grund kan du med stor fordel tjekke, hvilken produktserie netop frisøren du tænker på at booke tid hos bruger.

Der tilbydes en lang række forskellige produkter og mærker og tit er det netop hårprodukterne, der er med til at holde styr på den klipning du vil få udført, når frisuren er lavet. Er du ikke blot interesseret i det færdige resultat, men også, hvordan det bør vedligeholdes, så findes der også en del bæredygtige frisører, som bruger hårkure, som er ikke bare sundere for dig og for miljøet. Som er der også en række frisørsalon, som tilbyder veganske behandlinger og produkter, der kan vælges af dig, som ikke kan nøjes.

Hvad er prisen for en klipning?

Der er kæmpe forskel på, hvad du kan komme til at skulle betale for et besøg hos salonen og der findes i de fleste tilfælde en sammenhæng imellem den pris du betaler og den service du ender med hos din frisør

Du kan med andre ord sagtens blive studset og få stylet håret hos en frisør og kun betale 100 kroner, men vil du gerne nusses bedre og være helt sikker på, at salonen har styr på de nye moder, de smukkeste farver og de bedste produkter, så kan du forvente at skulle at måtte betale flere penge. I mindre økonomiske ende af prisskalaen er prisen for en klipning omkring 1000 og 1500 kroner og endvidere skal du regne med ekstra behandlinger, farvning samt yderlige plejeprodukter oveni.