Alle lokale frisører - 4600 Køge, Sjælland

Her ser du samlingen over alle lokale frisører i området omkring 4600, Køge - Sjælland. Find deres adresse, prisoversigter, kontaktinformation, URL samt meget mere. Alt sammen samlet et enkelt sted, så du nemt kan få et overblik over mulighederne.

Køge

Dette er en af DKs bedst bevarede byer fra den danske middelalder. Denne by er en dejlig oase på Sjælland, som kan danne ramme for både familieferier og spændende oplevelser. Køge er med sine lige ved fyrretusind indbyggere Danmarks 18. største by som er findes skønt placeret mod udmundingen af Køge bugt. Byen besidder en række smukke strande til kystsiden imens det idylliske, grønne landskab findes på den modsatte side af byen.

Køge kan noget helt specielt, når det kommer til natur. Byen er placeret i nærheden af både strand og skov, som danner rammen for et oplagt sted for de, der kigger efter oplevelser i naturen. Køge besidder en række spændende cykelstier sammen med børnevenlige sandstrande, der gør den til et populært sted for mange familier.

Byens midte viser områdets lange historie. Der ligger en samling æstetiske og godt renoverede bindeværkshuse, som laver en meget historisk følelse som forlængelse af byens bytorv, som danner rammer for såvel shopping og restauranter og cafeer. Området er imidlertid ikke blot gammeldags, byen er ligeledes en by i takt med tiden, i hvilken trafik spiller en stor rolle.

Byen er et vigtigt brændpunkt for det sjællandske, idet den findes lige ned til to store motorveje og gennemskæres af en lang række meget vigtige togforbindelser til hele Danmark. Præcis dette gør desuden byen til det oplagte mål for flere virksomheder at placere deres hovedkontorer, pga. det er tæt på KBH, samt dette sted er langt mere tilgængeligt.

Køge er med sikkerhed en by med historie, som er meget stolt af dens historie og flere historiske huse og monumenter. Køge er tydeligt præget af af dens omfattende historie og med den omkringliggende frodige natur, er dette præcis det, som definerer en den af det som egnen er mest kendt i forbindelse med. Se området ved Køge, hvis I er på udkig efter en skøn, afslappet og naturskøn oplevelse uden følelsen af af være langt væk fra bylivet og København. Køge by er eftespurgt blandt især store og små familier, som værdsætter at være i kontakt med såvel den danske natur samt byliv.

Frisører

Hvis frisuren trænger til at blive rettet til, er tiden inde til en tid hos din frisør, men det er slet ikke din bedste argument til at få frisuren rettet til. Rigtig mange af os udnytter ligeledes tiden i frisørstolen som en pause i en travl dag, hvor man kan tanke op og kun koble af.

Et smut forbi din frisør er alt mellem en hverdagsoplevelse for de heldige, til forkælelse i en travl hverdag. Om end det er en kvinde, herre, eller et barn, kan man besøge en salon, der kan efterkomme dine drømme og ønsker om den perfekte klipning til alt.

Vælg den rette frisør

Idet man ønsker at finde den optimale salon til at få styr på dit hår, er det rigtig væsentligt, at du ikke alene booker tid hos den første, der dukker op, hvis man bruger internettet. Der findes rigtig mange forskellige frisører at vælge imellem så for at blive totalt sikker på, at man ender med et resultat man kan være tilfreds med, påkræver det, at du tilbringer lidt tid på at undersøge mulighederne og opspore en frisør, der specialiserer sig indenom lige nøjagtigt den frisure man drømmer om. Til at starte med kan man tænke på, hvilken af de følgende du er på udkig efter:

  • Damefrisør
  • Barbershop
  • Salon, der tilbyder børneklip

Herefter kan man begynde at søge lidt mere personligt.

Damefrisørsalon

Det er ikke ofte, at nogen kalder den en damefrisør, for langt de fleste frisører tager imod både damer og mænd, samtidig med en del endvidere kan ordne børns hår. Ved en frisørsalon i berørte kategori er der ofte utrolig god chance for at opleve forkælelse. I mange tilfælde begynder et besøg hos frisørsalonen med en varm kop te eller espresso og en ide om, hvad du ønsker at han, gør ved dine lokker.

I en række frisører kan du kreere din personlige kur med eksempelvis farvning og klip, men også kur til håret og hovedbundsmassage, hvis disse kan være behandlinger man kunne ønske som en del af dit besøg hos frisøren. Ofte er frisøren, der skal klippe dig formidabel til at guide dig med at komme frem til de løsninger, som er de optimale til netop dit hår og din økonomi.

Barber

I Disse dage er det ikke længere blot de gængse herrefrisører, som findes her i landet, for rigtig mange herrer vil plejes og få det bedste ud af klipningen på samme vis som kvinderne. Hvorfor der er dukket en række friske frisørsaloner for herrer op, som laver flere klipninger end den klassiske mandefrisør.

Her taler man selvsagt om de luksuriøse barbersaloner, som udfører professionel behandling af både skæg og hår samt en vifte alternative behandlinger til herrer, der kan lide at blive forkælet lidt mere.

Børnefrisør

Tumlingerne skal naturligvis også trimmes i ny og næ og det er ikke alle, som kan klare et barn, der ikke helt formår at sidde roligt. Derfor er der specielle frisører, der især er uddannede til at trimme hurtigt og præcist på tumlingerne, der måske ikke ejer den samme tålmodighed som de voksne.

Børnefrisører har i mange tilfælde lang erfaring med særligt at kommunikere med de mindste og netop derfor kan det sagtens ende ud som en mindeværdig oplevelse for de små, der i hverdagen ikke bryder sig om at blive klippet og skulle sidde på numsen i længere tid ad gangen.

Vælg den rigtige frisør med de rigtige produkter

Når du skal vælge en frisørforretning, er det herudover en god ide at tænke over, om der søges nogle særlige plejeprodukter, der gør sig specifikt godt på dit hår end andre. Når du vælger en frisør, finder du også en række af plejeprodukter, der anvendes i håret. Rigtig mange af frisørens kunder køber også en række af produkterne, som bruges til lokkerne hos salonen, så vi kan sætte manken selv og netop af den grund kan du med god grund undersøge, hvilke produktserier netop frisøren du tænker på at booke tid hos anvender.

Der er en lang række forskellige produkter samt producenter og tit bliver det netop hårkurene, som vil være med til at holde den behandling du får lavet, når dine lokker er stylet. Er du ikke kun glad for det endelige resultat, men endvidere, hvordan man skaber det, så kan du også finde en masse økologiske frisørforretninger, som anvender plejeprodukter, som er ikke bare mere skånsom for miljøet og dig. Ligesom findes der også en række frisørsalon, der foretager veganske behandlinger og produkter, der må bruges af dem, der ikke kan nøjes.

Priser

Der er meget stor forskel på, hvad du kan forvente at måtte betale for et besøg hos frisørforretningen og der er i mange tilfælde sammenhæng imellem det du betaler og den service du ender med hos din frisørforretning

Du kan derfor helt sikkert blive klippet og få stylet håret i en frisørsalon og hundrede kroner, men vil du gerne forkæles bedre og være sikker på, at din frisørforretning kan følge de nye trends, de lækreste farver og de mest effektive produkter, så kan du regne med at skulle at skulle af med flere penge. I mindre økonomiske ende af prisskalaen ligger prisen for en klipning på i omegnen af tusind kroner og 1500 kroner og desuden må du beregne behandlinger, farvning og ekstra produkter oveni.