Se alle frisører nær dig - 1550 - 1799 København V, Hovedstaden

På siden her kan man se oversigten af alle lokale frisører tæt på 1550 - 1799, København V - Hovedstaden. Find adressen, prisoversigter, deres kontaktoplysninger, website samt langt mere. Samlet 1 sted, så du nemmere kan få overblik over alle mulighederne.

København & Hovedstaden

Den danske hovedstad, som indeholder alt, det du kunne drømme om, når vi taler om oplevelser og sjove muligheder. Betegnelsen København dækker over både byen selv, som vi kender den, men også over hele København kommune, som medregner ikke mindre end 17 kommuner ikke inklusive den selv. Som resultat heraf betegner kommunen endvidere et omfattende område med i omegnen af 1,5 millioner folk.

KBHs fortælling strækkes også langt tilbage gennem tiden og vi kan læse om byen så langt som tilbage til det 9. århundrede, hvor de første optegnelser findes. Det var dog ikke før end ca. det 14. århundrede, at den opnåede den status og vigtighed, der skulle gøre den til landets hovedstad.

Byen kan inddeles i en række arealer, der alle har hver deres egen bymidte samt byliv. Netop på grund af det adskiller København sig fra DKs andre større byer og læner sig tættere ved det, vi kender fra resten af verden og de store byer. Mange af de mest genkendte arealer er: Nørrebro, Vesterbro, Ørestaden, Amager, Østerbro, Frederiksberg og Islands Brygge, der alle ligger centreret ved havnen og også inkluderer flere af de mest attraktive arealer at bo i.

Mere end det byder byen endvidere på Danmarks mest omfattende samling af institutioner for uddannelse, som løbende byder utallige studerende fra Danmark og udlandet velkommen til fremtiden. Det gælder både KBH Uni, CPH Business School og en række kreative uddannelser, i kunst og film.

I KBH er der ligeledes megen mulighed for såvel sportsudøvere som madinteresserede. Her findes mange sportsklubber med muligheder for både nybegyndere og øvede i alle mulige sportsgrene og de hotteste restauranter med mad fra alle køkkener i verden for dem, som vil forkæle smagssansen lidt mere.

Byen er vores mest farverige stad i landet og dette viser sig klart, ikke blot i befolkningen, men samtidig i de kulturelle, kulinariske og kunstneriske oplevelser man kan få, når du er på besøg i byen enten som gæst eller beboer. Der er oplevelser for os alle – både hvis man er gæst, eller vælger at blive der længere.

Vælg den rette frisør

Hvis frisuren har brug for at blive trimmet, er det tid til et stop hos barberen, men det er overhovedet ikke vores bedste grund til at nyde at få håret rettet. Mange af os tager ligeledes bookingen i stolen som en pause i en travl hverdag, hvor man kan tanke op og blot koble af.

En tur til frisøren kan være alt fra en hverdagsoplevelse for de heldige, til selvforkælelse i en travl hverdag. Hvad end man er en dame, dreng, eller et barn, kan man søge en salon, der kan opfylde dine drømme og ønsker om den helt perfekte frisure til enhver lejlighed.

Find den rigtige frisør

Idet man skal finde den bedste frisørsalon til at behandle dinfrisure, er det yderst vigtigt, at du ikke bare vælger den første, som kommer frem, hvis man søger på nettet. Der findes et utal forskellige saloner at vælge blandt og for at du kan blive totalt forvisset om, at man afslutter med et udkom du kan være tilfreds med, påkræver det, at du bruger noget tid med at gennemse mulighederne og finde en frisør, som har specialiseret sig i lige akkurat den frisure du drømmer om. Som en begyndelse kan man tænke på, hvilke af de følgende du er på udkig efter:

  • Damefrisør
  • Barber
  • Børnefrisør

Herefter kan man lægge ud med at søge noget mere personligt.

Dameklip

Det er efterhånden usædvanligt, at nogen kalder den en damefrisørsalon, for de fleste frisører klipper hår på både piger og drenge, samtidig med en del også kan ordne børnenes hår. Ved en frisør i berørte kategori findes der tit utrolig rig mulighed for at opleve forkælelse. I flere tilfælde starter en tur til frisøren med en varm kop te eller espresso og en ide om, hvad man ønsker at han, gør ved ens hår.

I en række frisørsaloner kan du komponere din egen kur indeholdende både farvning og klip, men også hårkur samt hovedbundsmassage, om det kan være behandlinger du måtte ønske at tilføje dit besøg. Ofte er frisøren, der skal klippe dig formidabel til at hjælpe dig med at vælge de klipninger, som vil være de optimale til præcis dit hår og din pengepung.

Barber

Nu om stunder er det ikke alene de helt gængse herrefrisører, som findes her i landet, for mange herrer ønsker at nusses om og have det bedste ud af besøget på samme vis som damerne. Hvorfor der er poppet en lang række anderledes herresaloner op, som laver anderledes klipninger end den kendte frisørforretning for herrer.

Nu taler man selvskreven om de nye barbershops, der har specialiseret sig indenfor professionel trimning af både hår og skæg sammen med en bunke alternative kure til herrer, som nyder at blive nusset lidt udover det sædvanlige.

Børneklip

Tumlingerne skal selvfølgelig også forkæles i ny og næ og det er langt fra alle, der kan trimme tumlingerne, som ikke helt kan sidde stille. Hvorfor der er specielle saloner, som især er dygtige til at klippe præcist og snapt med et barn, som måske ikke er i besiddelse af den samme tålmodighed som voksne.

Børnefrisører har i de fleste tilfælde stor erfaring med netop at trimme et barn og af den grund kan det ende med at blive en hyggelig oplevelse for de små, som til hverdag ikke gider at blive studset og være nødt til at sidde roligt i længere tid ad gangen.

Vælg den rigtige frisør med de rigtige produkter

Når du vælger salon, er det også en brandgod ide at overveje, om der findes nogle unikke plejeprodukter, som fungerer specifikt godt på dit hår end nogle andre. Når du finder en frisør, vælger du også en linje af varer, der puttes i din frisure. En stor del af os investerer desuden i en række af de produkter, der bruges til dine lokker hos frisøren, så vi kan sætte og style manken selv og derfor kan du med god grund undersøge, hvilke produkter præcis den frisørforretning du tænker på at bestille tid hos bruger.

Der er et stort udvalg af forskellige plejeprodukter samt producenter og i mange tilfælde bliver det præcis produkterne, som kan være medvirkende til at lave den style du vil få udført, når lokkerne er færdig. Er du ikke blot tilfreds med det færdige resultat, men desuden, hvordan det kan opnås, så kan man desuden finde en lang række bæredygtige frisørsaloner, der anvender produkter, der er både mere skånsom for dig og miljøet. Ligesom findes der også en del frisørsalon, som laver veganske behandlinger og produkter, der må bruges af dem, der ikke har lyst til at nøjes.

Det koster en behandling

Der er meget stor udsving i, hvad du kan forvente at måtte slippe for et besøg hos frisørsalonen og her er i mange tilfælde sammenhæng mellem prisen og det resultat du får hos frisøren din frisør

Du kan derfor uden problemer blive studset og få stylet håret i en salon og kun slippe hundrede kroner, men vil du hellere nusses lidt og være sikker på, at salonen har styr på de nyeste trends, de klareste farver samt de højst roste varer, så må du forvente at ende med at måtte betale mere. I den dyrere ende af prisskalaen koster en klipning mellem tusind kroner og femtenhundrede kr og desuden bør du tillægge ekstra behandlinger, farve samt yderlige plejeprodukter oveni.