Samling af frisører - Hovedstaden, 2300 København S

Herunder finder du en oversigt over alle lokale frisører omkring 2300 København S. Find adresserne, priser på arbejdet, deres kontaktoplysninger, URL & meget mere information. Alt sammen samlet 1 sted, så du nemmere får et overblik af alle mulighederne.

København & Hovedstaden

Hovedstaden i Danmark, der byder på alt, hvad du kunne drømme om, når vi snakker om oplevelser og sjove muligheder. Selve betegnelsen København dækker over både byen, som man kender, men samtidig også over hele kommunen, som medregner hele sytten kommuner ud over den selv. Som resultat heraf dækker København også et omfattende område med næsten 1,5 millioner folk.

Byens historik strækkes samtidig længe tilbage gennem tiderne og man kan følge byen så langt som tilbage til år 800, hvor de første skrifter er skrevet. Det var dog ikke før cirka år 1300, at København opnåede den vigtighed og status, som ville gøre den til landets hovedstad.

Byen København er inddelt i forskellige enklaver, som alle har hver deres egen bymidte samt liv. Netop derfor skiller KBH sig fra Danmarks andre større byer og befinder sig tættere op ad det, vi genkender fra resten af verden og de gigantiske byer. Nogle af de mest genkendte arealer er: Nørrebro, Vesterbro, Ørestaden, Amager, Østerbro, Frederiksberg og Islands Brygge, der alle er placeret centralt nær vandet og samtidig er de mest efterspurgte steder at bo.

Ydermere byder byen endvidere på landets største samling af muligheder for uddannelse, der hele tiden byder en lang række udenlandske og danske studerende velkommen til deres drømmeuddannelse. Det gælder både Københavns Universitet, CPH Business School og de uddannelser indenfor det kreative, i kunst og film.

I området er der ligeledes stor mulighed for såvel sport som foodies. Her er der flere klubber for sport der giver muligheder for både begyndere og mere øvede i alle mulige sportsformer samt de højst roste restauranter med mad fra alle køkkener i verden for dig, som gerne vil forkæle sig selv lidt ekstra.

Det er Danmarks mest alsidige stad i landet hvilket afspejler sig klart, ikke kun i gadebilledet, men samtidig igennem de kunstneriske, kulinariske og kulturelle oplevelser man kan finde, når man vil besøge byen som turist eller indbygger. Der findes oplevelser for enhver – både hvis man er gæst, eller vælger at blive der længere.

Valg af frisør

Hvis frisuren har brug for at blive klippet, er tiden til et stop hos barberen, men det er ikke din første argument til at få din frisure klippet. Rigtig mange af os tager ligeledes bookingen i frisørstolen som en pause i arbejdsdagen, hvor man kan tanke op og kun slappe af.

En tur til en frisør kan være alt fra en hverdagsting for de heldige, til afslapning i en travl hverdag. Om end der er tale om en dame, herre, eller barn, kan man finde en frisørsalon, der kan opfylde dine ønsker og drømme om den helt optimale frisure til alt.

Vælg den rigtige frisør

Hvis man forsøger at finde den helt rigtige salon til at klippe dine lokker, er det meget vitalt, at man ikke bare booker tid hos den første, som kommer frem, når man søger på Google. Der findes utroligt mange forskellige frisører at vælge blandt så for at blive fuldstændig forvisset om, at du slutter med det udkom du kan være glad for, kræver det, at man tilbringer lidt tid med at gennemlede mulighederne og fremfinde en frisør, der har specialiseret sig indenom lige akkurat det man forestiller sig. Først kan man overveje, hvilke af disse du kigger efter:

  • Dameklip
  • Barbershop
  • Børneklip

Herefter kan du begynde at søge lidt mere specifikt.

Damefrisør

Det er efterhånden usædvanligt, at nogen kalder det en damefrisør, for langt de fleste frisører tager imod både damer og herrer, samtidig med få herudover tilbyder at ordne børnehår. Hos en damefrisør i anførte kategori findes der tit meget rig mulighed for at blive forkælet. I flere fald starter en tur til en damefrisør med en velbrygget kop te eller espresso og en samtale om, hvad du gerne vil have han, gør ved ens hår.

I en række tilfælde kan man komponere din helt egen behandling som indeholder for eksempel farve og klip, eller hårkur samt hovedbundsmassage, hvis disse kan være behandlinger man ønsker at tilføje dit besøg hos frisøren. Tit er frisøren, der skal ordne dit hår god til at hjælpe dig med at finde de frisurer, der er bedst til præcis din manke og din økonomi.

Herrefrisørsalon

Nu om stunder er det ikke længere bare de almindelige herrefrisører, som er at finde her, for flere mænd vil gerne plejes og få det optimale ud af klipningen ligesom damerne. Hvorfor der er dukket en række avancerede herrefrisører op, der laver flere klipninger end den klassiske frisør for herrer.

Nu taler man selvskreven om de nyere barbersaloner, der tilbyder professionel klipning af både skæg og hår samt en vifte andre behandlinger for mænd, som nyder at blive behandlet lidt ekstra.

Børneklip

Børnene skal naturligvis også klippes i ny og næ og det er langt fra alle, som kan svinge saksen over de mindste, der ikke kan sidde roligt. Derfor er der helt specielle saloner, som netop er gode til at arbejde snapt og præcist med en pusling, der stensikkert ikke er i besiddelse af den samme tålmodighed som en voksen.

Frisører, der klipper børn besidder i de fleste tilfælde kæmpe erfaring med særligt at klippe tumlingerne og af den grund kan det ofte ende ud som en hyggelig oplevelse for de små, der normalt ikke kan lide at blive trimmet og være nødt til at sidde i ro i en rum tid ad gangen.

Valg af produkter og frisør

Når du finder frisørforretning, er det herudover en ideel ide at tænke over, om der findes nogle specifikke plejeprodukter, som virker specifikt godt på dine lokker end nogle andre. Når du beslutter dig for en frisørsalon, vælger du oveni en vifte af varer, der bruges i dine lokker. Mange af frisørens kunder køber herudover en række af de produkter, som anvendes til dine lokker ved frisørsalonen, så de kan ordne håret selv og netop derfor kan du med stor fordel undersøge, hvilke produktserier præcis frisøren du overvejer at booke tid hos anvender.

Der tilbydes en lang række forskellige hårprodukter samt mærker og i mange tilfælde er det præcis disse produkter, der vil være en del af at holde styr på den trimning du har fået lavet, når lokkerne er færdig. Er du ikke alene forelsket i det endelige resultat, men herudover, hvordan det kan vedligeholdes, så kan du også finde en række økologiske saloner, der anvender hårprodukter, der er ikke bare bedre for dig og for miljøet. På samme måde findes der også en del frisører, som udbyder veganske behandlinger og plejeprodukter, som må bruges af dig, som ikke ønsker at nøjes.

Det koster en klipning

Der er kæmpe udsving i, hvad du kan ende med at måtte slippe for et besøg hos salonen og der er sikkert sammenhæng mellem prisen og det resultat du ender med hos din frisørforretning

Du kan med disse ord sagtens blive trimmet og få stylet dit hår i en frisørsalon og kun slippe hundrede kroner, men vil du hellere nusses bedre og være sikker på, at din frisørforretning har styr på den nyeste mode, de klareste farver samt de bedste varer, så må du regne med at komme til at skulle slippe flere penge. I den dyre ende af prisskalaen koster en klipning et sted mellem tusind og 1500 og desuden bør du regne med ekstra behandlinger, farve og eventuelle pleje oveni.