Oversigt over lokale frisører - Hovedstaden, 2100 København Ø

Her kan man finde oversigten over alle frisører tæt på 2100 København Ø - Hovedstaden. Se deres adresse, priser på behandlinger, deres kontaktoplysninger, URL og meget mere endnu. Altsammen samlet et enkelt sted, så du nemmere får overblik over de mange muligheder.

København & Hovedstaden

Hovedstaden i Danmark, København, som rummer alt, det du kunne ønske, når vi taler om oplevelser og spændende muligheder. Selve navnet København dækker over byen, som man kender, men samtidig over hele kommunen, som tæller ikke mindre end 17 kommuner mere end den selv. Netop derfor indrammer København samtidig et kæmpe landområde med ca. 1,5 millioner indbyggere.

Dens historie strækker sig også længe tilbage gennem tiden og vi kan læse om København helt tilbage til det niende århundrede, hvor de første skrifter stammer fra. Det blev dog ikke før end ca. år 1300, at byen opnåede den vigtighed og status, som kom til at gøre byen til hovedstad.

Byen København består af mange enklaver, som har deres egen centrum og byliv. Netop derfor skiller byen sig fra DKs andre større byer og læner sig mere på det, man kender fra verden og deres store hovedstæder. Nogle af de mest kendte områder hedder: Nørre-, Vester- og Østerbro, samt Ørestaden, Amager, Frederiksberg og Islands Brygge, der alle er placeret centralt nær havnen og på samme tid inkluderer de mest attraktive områder at bo i.

Udover byder København også på Danmarks mest farverige udvalg af institutioner for uddannelse, der hvert semester byder et utal af udenlandske og danske studerende velkommen til deres fremtid. Det tæller både Københavns Universitet, Business School og utallige uddannelser indenfor de kreative fag, i kunst og film.

I området er der også megen mulighed for såvel træning og foodies. Her er en række klubber for sport der giver muligheden for såvel nybegyndere og øvede i alle ønskelige former for sport og de bedste spisesteder i alle verdens køkkener for dig, som gerne vil forkæle smagssansen indimellem.

København er den mest diverse stad i Danmark og det afspejler sig klokkeklart, ikke blot på gaden, men ligeledes gennem de kulinariske, kulturelle og kunstneriske oplevelser man kan få, når du besøger byen både som gæst eller beboer. Der er oplevelser for enhver – både hvis du er besøgende, eller søger at blive her permanent.

Find den rette frisør

Hvis din frisure trænger til at blive rettet til, er det tid til en tid hos frisøren, men det er overhovedet ikke vores første grund til at nyde at få frisuren rettet til. Utallige af os nyder også tiden hos frisøren som en pause i en travl arbejdsdag, hvor det er muligt at tanke op og kun slappe af.

Et smut forbi en frisør kan være alt mellem en hverdagsting for de heldige, til selvforkælelse i en hektisk arbejdsdag. Hvad end det er en dame, dreng, eller barn, kan du besøge en salon, der opfylder dine ønsker og drømme om den helt perfekte frisure til alt.

Find den rigtige frisør

Når du skal finde den rigtige salon til at behandle dinfrisure, er det rigtig væsentligt, at du ikke bare kigger efter den første, der kommer frem, hvis du søger på telefonen. Der findes utallige forskellige frisører at vælge imellem og for at være totalt forvisset om, at du slutter med et udfald man bliver glad for, kræver det, at du spenderer noget tid med at gennemlede mulighederne og finde en salon, der specialiserer sig omkring lige netop det man drømmer om. Til at begynde med kan du reflektere over, hvem af de herunder nævnte du kigger efter:

  • Dameklip
  • Herreklip
  • Salon, der tilbyder børneklip

Så kan man lægge ud med at kigge noget mere specifikt.

Dameklip

Det er ikke ofte, at nogen kalder den en damefrisør, fordi de fleste saloner klipper både piger og herrer, samtidig med få også kan klippe børnehår. Hos en frisørsalon i anførte kategori findes der ofte meget stor chance for at blive forkælet. I de fleste tilfælde starter et besøg ved frisøren med en varm kop the eller kaffe og en samtale om, hvad du gerne vil have hun, får ud af frisuren.

I mange frisørsaloner kan du komponere din egen behandling som indeholder for eksempel farve og klip, men også hårkur og hovedbundsmassage, hvis dette kan være behandlinger du kunne ønske at tilføje dit besøg. I mange tilfælde er frisøren formidabel til at vejlede dig med at komme frem til de klipninger, som kan være bedst til præcis dine lokker og din pengepung.

Barbershop

I Disse dage er det ikke længere kun de helt klassiske frisører for herrer, der kan findes her i landet, for mange herrer ønsker at nusses om og have det perfekte ud af deres besøg på samme vis som kvinderne. Derfor er der vokset et antal friske herrefrisører op, som laver flere behandlinger end den almindelige mandefrisørsalon.

Her taler man naturligvis om de luksuriøse barbershops, som tilbyder professionel trimning af både skæg og hår i sammenspil med en vifte alternative behandlinger for mænd, som holder af at blive behandlet lidt ekstra.

Børneklip

De små skal selvfølgelig også klippes engang imellem og det er ikke alle, som kan styre lokkerne på de små, der ikke helt kan sidde i ro. Derfor er der helt specielle saloner, der netop er specialiserede i at arbejde præcist og hurtigt på de små, der stensikkert ikke har det samme tålmod som voksne.

Frisører, der klipper børn besidder i de fleste tilfælde kæmpe erfaring med netop at trimme tumlingerne og netop derfor kan det ofte ende med at blive en hyggelig oplevelse for de små, som i hverdagen ikke gider at blive klippet og være nødt til at sidde i en stol i lang tid ad gangen.

Valg af produkter og frisør

Når du skal finde en frisørforretning, er det også en brandgod ide at veje op, om der søges nogle unikke plejeprodukter, der fungerer særlig godt i din manke end andre. Når du vælger en frisør, vælger du oveni en række af plejeprodukter, som anvendes i manken. Rigtig mange af frisørens kunder investerer i en række af produkterne, der bruges i håret ved frisørforretningen, så de kan style den nye frisurede nye lokker selv og af den grund kan du med stor fordel undersøge, hvilke produktserier netop den frisørforretning du overvejer at kontakte anvender.

Der er en lang række forskellige hårkure samt brands og i de fleste tilfælde bliver det netop plejeprodukter, der er medvirkende til at lave den frisure du har fået lavet, når frisuren er færdig. Er du ikke blot tilfreds med det færdige resultat, men ligeledes, hvordan det opnås, så findes der desuden en del bæredygtige frisører, som anvender hårprodukter, der er både mere skånsom for miljøet og for dig. Som er der også en del frisører, der udbyder veganske behandlinger og hårprodukter, som må anvendes af dig, som ikke kan nøjes.

Det koster en frisør

Der er meget stor udsving i, hvad du kan forvente at måtte betale for en tur til frisørsalonen og her er i mange tilfælde sammenfald mellem den pris du betaler og servicen du får hos frisørsalonen

Du kan med disse ord sagtens blive klippet og få sat dit hår i en frisørforretning og give et hundrede kroner, men vil du gerne forkæles bedre og være sikker på, at din frisør har forståelse for den nyeste stil, de reneste farver og de mest effektive produkter, så kan du regne med at skulle at måtte slippe mere. I den dyre ende af prisskalaen ligger prisen for en klipning på mellem 1000kr og 1500 og desuden må du beregne ekstra pleje, farvning og ekstra ydelser oveni.