Samling af frisører - 2400 København NV, Hovedstaden

Herunder kan du finde oversigten over alle frisører omkring 2400 København NV. Find deres adresse, priser på arbejdet, kontaktoplysninger, website samt meget mere endnu. Samlet et enkelt sted, så man meget nemt kan få et overblik af mulighederne.

København

Hovedstaden i Danmark, der tilbyder alt, det du kunne ønske, når det kommer til oplevelser og alverdens muligheder. Betegnelsen København dækker både over byen, som vi kender den, men samtidig over hele kommunen, der indeholder talrige sytten kommuner mere end den selv. Som resultat heraf betegner kommunen endvidere et kæmpe landområde med op mod 1,5 mio. indbyggere.

Dens historie rækker samtidig langt tilbage i tiden og vi kan følge den så langt tilbage som til det niende århundrede, hvor landets første skrifter er. Det var dog ikke tidligere end ca. det 14. århundrede, at den opnåede den status og vigtighed, som ville gøre den til vores hovedstad.

Byen København kan inddeles i flere områder, der har deres centrum samt byliv. Præcis på grund af det adskiller den sig fra vores andre store byer og befinder sig mere op ad det, vi genkender fra resten af verden og deres store hovedstæder. Nogle af de mest genkendte områder er: Nørre-, Vester- og Østerbro, samt Ørestaden, Amager, Frederiksberg og Islands Brygge, der alle findes centralt nær byens havn og på samme tid tæller flere af de dyreste steder at bo.

Desuden byder byen samtidig på Danmarks mest alsidige samling af muligheder for uddannelse, som konstant byder talrige udenlandske og danske studerende velkommen til deres drømmeuddannelse. Det gælder både Universitetet, Business School og en række kreative uddannelser, indenfor filmkunst.

I byen er der også stor mulighed for både sportsudøvere som entusiaster i gastronomi. Her findes der en lang række sportsklubber med muligheden for såvel newbies og øvede i alle tilgængelige former for sport og de bedste restauranter indenfor alle verdens køkkener for den, der gerne vil forkæle ganen indimellem.

Det er landets mest farverige by i dette land og dette viser sig helt tydeligt, ikke bare på gaden, men ydermere gennem de kulturelle, kulinariske og kunstneriske oplevelser du kan finde, når man er i byen både som gæst eller beboer. Der er oplevelser for os alle – både hvis man er besøgende, eller vælger at slå dig ned permanent.

Vælg den rette frisør

Når dit hår har brug for at blive trimmet, er tiden til en tid hos din frisør, men det er slet ikke vores første grund til at nyde at få dit hår rettet til. En stor del af os nyder ligeledes timerne i frisørstolen som et frikvarter i en travl arbejdsdag, hvor vi kan tanke op og kun koble af.

En tur til frisøren bliver alt fra en hverdagsoplevelse for de heldige, til afslapning i en hektisk hverdag. Om end der er tale om en kvinde, herre, eller et barn, kan du finde en frisør, der kan efterkomme dine drømme og ønsker om den helt optimale frisure til alt.

Find den rigtige frisør

Idet du skal vælge den rigtige salon til at få styr på dinfrisure, er det meget væsentligt, at du ikke blot kigger efter den første, der dukker frem, hvis man anvender nettet. Der er et utal forskellige frisørsaloner at vælge imellem så for at du kan vide dig totalt forvisset om, at man slutter med det udfald du kan være glad for, fordrer det, at du spenderer noget tid på at tjekke mulighederne og hitte en frisør, der specialiserer sig indenfor lige præcis den behandling du ønsker dig. Til at starte med kan man overveje, hvilke af disse man kigger efter:

  • Damefrisørsalon
  • Herrefrisørsalon
  • Salon, der tilbyder børneklip

Bagefter kan du lægge ud med at kigge en del mere specifikt.

Dameklip

Det er sjældent, at vi kalder den en damefrisør, for de fleste frisører ordner hår på både piger og drenge, samtidig med nogle ydermere kan trimme børnenes hår. Ved en frisør i berørte kategori er der tit meget stor mulighed for at opleve forkælelse. I de fleste tilfælde starter en tur hos frisøren med en god kop te eller espresso og en ide om, hvad man forventer at han, gør ved dit hår.

I en række tilfælde har du muligheden for at kreere din personlige behandling indeholdende både farvning og klip, men også kur til håret og hovedbundsmassage, hvis det er noget du måtte ønske at tilføje dit besøg hos frisøren. Tit er frisøren, der skal ordne dit hår dygtig til at hjælpe dig med at finde de løsninger, der vil være bedst til præcis dine ønsker og din økonomi.

Herrefrisør

I disse tider er det ikke længere kun de helt almindelige frisører for herrer, der kan findes her i landet, for mange herrer ønsker at plejes og få det bedste ud af klipningen på samme vis som damer. Hvorfor der er poppet en række avancerede herresaloner op, som foretager flere kure end den klassiske frisørforretning for herrer.

Her taler man naturligvis om de mere moderne barberer, som tilbyder professionel klipning af både hår og skæg sammen med en vifte andre kure for mænd, som kan lide at blive behandlet lidt udover det sædvanlige.

Børnefrisør

Puslingerne skal selvfølgelig også forkæles med jævne mellemrum og det er mindstedelen, som kan trimme en tumling, som ikke kan sidde i ro. Hvorfor der er specielle saloner, som især er specialiserede i at klippe hurtigt og præcist på en tumling, som helt sikkert ikke har den samme tålmodighed som en voksen.

Frisører der tilbyder børneklip besidder i mange tilfælde kæmpe erfaring med netop at trimme de mindste og derfor kan det ofte ende med at blive en mindeværdig oplevelse for en pusling, der til hverdag ikke har lyst til at blive studset og være nødt til at sidde roligt i længere tid på en gang.

Vælg den rigtige frisør med de rigtige produkter

Når du skal finde en frisørsalon, er det herudover en ideel ide at tænke over, om der søges nogle specielle plejeprodukter, som egner sig godt på din manke end nogle andre. Når du finder en frisørsalon, finder du også en række af produkter, som anvendes i dine lokker. En stor del af frisørens kunder køber et udvalg af de produkter, der anvendes i dine lokker hos frisørsalonen, så de kan style håret selv og af den grund kan du med god grund tjekke, hvilke produktserier netop den frisørforretning du overvejer at kontakte anvender.

Der udbydes en lang række forskellige produkter samt brands og i mange tilfælde er det præcis hårprodukter, som er medvirkende til at holde styr på den frisure du vil få udført, når din frisure er færdig. Er du ikke bare glad for det endelige resultat, men ligeledes, hvordan det kan opnås, så findes der også en række bæredygtige saloner, der bruger produkter, som er ikke bare mere skånsom for miljøet og dig. Ligesom findes der også en del frisørforretning, som foretager veganske behandlinger og produkter, som kan bruges af dig, som ikke har lyst til at nøjes.

Det koster en frisør

Der er meget stor udsving i, hvad du kan forvente at skulle betale for en tur til frisørsalonen og her findes i de fleste tilfælde en sammenhæng mellem det du betaler og det resultat du oplever hos frisøren din frisør

Du kan med andre ord uden problemer blive klippet og få stylet håret i en salon og betale 100kr, men vil du hellere passes bedre og være helt sikker på, at frisørforretningen har helt styr på de nye trends, de lækreste farver og de højst roste varer, så bør du regne med at skulle at måtte slippe mere. I den dyre ende af prisskalaen ligger en klipning på et sted mellem 1000kr og 1500 og så skal du regne med ekstra pleje, farvning og eventuelle pleje oveni.