Alle lokale frisører - Hovedstaden, 2200 København N

På siden her kan man finde en samling over alle lokale frisører omkring 2200 København N. Find adresserne, priser på arbejdet, deres kontaktoplysninger, website og meget mere endnu. Altsammen samlet ét sted, så du nemmere kan få overblik over mulighederne.

København

København, som rummer alt, det du måtte drømme om, når det kommer til oplevelser og spændende muligheder. Selve betegnelsen København dækker både over byen selv, som man kender den, men ydermere også over hele kommunen, som dækker ikke mindre end sytten kommuner mere end den selv. Netop af samme grund indrammer København desuden et omfattende stykke land med næsten 1,5 millioner indbyggere.

KBHs historie strækkes samtidig langt tilbage i tiden og vi kan følge den så langt tilbage som til det 9. århundrede, hvor vores første skrifter findes. Det var dog ikke før end cirka år 1300, at København opnåede den vigtighed og status, som skulle gøre byen til vores hovedstad.

Byen København kan inddeles i mange arealer, der hver har deres egen bymidte samt liv. Netop af den grund adskiller KBH sig fra vores andre store byer og befinder sig mere på det, man kender fra resten af verden og deres gigantiske storbyer. Mange af de mest kendte bydele er: Nørrebro, Vesterbro, Ørestaden, Amager, Østerbro, Frederiksberg og Islands Brygge, som alle er placeret centralt i nærheden af havnen og samtidig er de mest efterspurgte områder at bo i.

Herudover byder den samtidig på DKs mest alsidige samling af uddannelsesinstitutioner, der hvert semester byder flere studerende fra både Danmark og udlandet velkommen til deres fremtid. Det er både KBH Universitet, CPH Business School og utallige uddannelser indenfor de kreative fag, i film og kunst.

I byen er der ligeledes kæmpe mulighed for både sportsudøvere og folk med interesse for gastronomi. Her finder du diverse klubber for sport med muligheder for såvel newbies og øvede i alle tilgængelige sportsformer og de højst rangerende restauranter med mad fra alle køkkener i verden for dem, der vil forkæle ganen lidt ekstra.

Byen er landets mest spændende by i landet og dette viser sig klokkeklart, ikke kun i gadebilledet, men herudover også i de kunstneriske, kulinariske og kulturelle oplevelser du kan finde, hvis du er i byen både som gæst eller beboer. Der findes oplevelser for alle – både hvis man er på besøg, eller forsøger at blive der fast.

Find den rette frisør

Hvis håret har brug for at blive trimmet, er tiden inde til en tur forbi barberen, men det er langt fra din bedste argument til at vælge at få din frisure rettet. En del af os tager også tiden i stolen som et break i hverdagen, hvor det er muligt at tanke op og kun slappe af.

En tur til en frisør kan være alt mellem en hverdagsoplevelse for de priviligerede, til forkælelse i en travl hverdag. Lige meget om det er en pige, mand, eller et barn, kan man søge en salon, som kan efterkomme dine ønsker og drømme om den perfekte klipning til alle lejligheder.

Sådan finder du den rigtige frisør

Når du forsøger at finde den optimale frisørsalon til at klippe dinfrisure, er det virkelig vigtigt, at du ikke kun søger efter den første, der dukker frem, hvis du anvender internettet. Der findes mange forskellige saloner at vælge blandt og for at du kan vide dig fuldstændig forvisset om, at man slutter med et udkom du bliver tilfreds med, fordrer det, at man bruger nogen tid med at undersøge mulighederne og opspore en frisørsalon, som specialiserer sig indenom akkurat det du forestiller dig. Til at starte med kan man tænke på, hvilken af de herunder nævnte du kigger efter:

  • Dameklip
  • Barbershop
  • Børneklip

Herefter kan du lægge ud med at søge noget mere specifikt.

Damefrisør

Det er ikke ofte, at vi kalder det en damefrisør, for langt de fleste frisører tager imod både piger og herrer, samtidig med en del ydermere kan klippe børnehår. Hos en damefrisør i omtalte kategori findes der jævnligt rigtig god mulighed for at opleve forkælelse. I mange tilfælde begynder en tur til frisøren med en varm kop te eller kaffe og en snak om, hvad man gerne vil have han, gør ved dine lokker.

I en række frisørsaloner kan man forme din helt personlige klipning som indeholder eksempelvis klipning og farve, eller eventuel hårkur samt massage af hovedbunden, hvis det er noget man ønsker at tilføje dit besøg hos frisøren. Ofte er frisøren, der skal klippe dig uddannet til at vejlede dig med at vælge de løsninger, som er de bedste til netop dit hår og din økonomi.

Herreklip

Nu om stunder er det ikke længere kun de gængse herrefrisører, som kan findes her i landet, for flere mænd vil gerne nusses om og have det perfekte ud af deres besøg ligesom damerne. Hvilket er grunden til, at der er vokset et antal moderne frisørsaloner for herrer op, der laver et større udvalg af klipninger end den kendte mandefrisør.

Nu taler vi selvfølgelig om de nyere barberer, som tilbyder professionel klipning af både skæg og hår i sammenspil med en vifte alternative kure for mænd, der nyder at blive forkælet lidt ekstra.

Børneklip

Puslingerne skal selvfølgelig også klippes indimellem og det er mindstedelen, som kan klippe puslingerne, der ikke kan sidde stille. Hvorfor der er helt specielle saloner, som især er specialiserede i at trimme hurtigt og præcist med puslingerne, der måske mangler den samme tålmodighed som de voksne.

Frisører, der klipper børn har i mange tilfælde kæmpe erfaring med netop at kommunikere med puslingerne og netop derfor kan det blive en skøn oplevelse for tumlingerne, der i hverdagen ikke gider at blive klippet og være nødt til at sidde roligt i længere tid ad gangen.

Valg af produkter og frisør

Når du finder salon, er det desuden en god ide at overveje, om der er nogle specifikke produkter, som gør sig specifikt godt i dit hår i forhold til nogle andre. Når du vælger en frisørforretning, får du også en vifte af pleje, som anvendes i manken. Mange af os investerer i en del af produkterne, der bruges til din frisure ved frisørforretningen, for at kunne style og sætte den nye frisurede nye lokker selv og netop derfor kan du med god grund tjekke, hvilke produktserier præcis den frisørforretning du påtænker at bestille tid hos tilbyder.

Der udbydes en bred vifte af forskellige hårkure og producenter og i de fleste tilfælde er det netop hårkurene, som kan være en del af at skabe den trimning du får skabt, når din manke er stylet. Er du ikke kun interesseret i det færdige resultat, men endvidere, hvordan det vedligeholdes, så kan man desuden finde en masse bæredygtige frisørsaloner, som bruger produkter, som er ikke bare bedre for dig og miljøet. Som findes der endvidere en række frisører, der tilbyder veganske behandlinger og plejeprodukter, der kan vælges af dig, der ikke kan nøjes.

Hvad er prisen for en klipning?

Der er meget stor forskel på, hvad du kan ende med at måtte slippe for en tur til frisøren og her findes i de fleste tilfælde sammenhæng mellem prisen og det resultat du oplever hos din frisørsalon

Du kan altså uden problemer blive klippet og få stylet håret i en frisørforretning og kun give en hundredmand, men vil du gerne forkæles lidt og være sikker på, at din salon kender den nyeste mode, de mest holdbare farver samt de fineste varer, så bør du forvente at ende med at skulle slippe flere penge. I den dyre ende af skalaen ligger prisen for en klipning på et sted mellem ettusind kroner og 1500 og herudover må du beregne behandlinger, farvning og ekstra ydelser oveni.