Samling af frisører nær dig - Hovedstaden, 1050 - 1473 København K

På denne side ser du samlingen over alle lokale frisører i området omkring 1050 - 1473 København K. Se deres adresse, priser på arbejdet, kontaktinformation, hjemmeside og langt mere. Samlet et enkelt sted, så man nemmere kan få overblik over de mange muligheder.

København & Hovedstaden

Hovedstaden i Danmark, København, der byder på alt, det du kunne drømme om, når det handler om oplevelser og sjove muligheder. Navnet København dækker over byen, som vi kender, men herudover også over hele København kommune, som dækker ikke mindre end 17 kommuner ud over den selv. Netop derfor betegner kommunen samtidig et stort område med i omegnen af 1,5 mio. mennesker.

Dens fortælling rækker samtidig længe tilbage i tiden og vi kan læse om den tilbage til år ottehundrede, hvor vores første betegnelser er. Det var dog ikke før end cirka det 14. århundrede, at den fik den vigtighed, der skulle gøre byen til vores hovedstad.

København city er delt ind i mange enklaver, der alle har hver deres bymidte samt byliv. Præcis af den grund skiller KBH sig fra landets andre store byer og læner sig mere på det, man kender fra udlandet og deres kæmpe hovedstæder. Nogle af de mest kendte områder er: Nørrebro, Vesterbro, Ørestaden, Amager, Østerbro, Frederiksberg og Islands Brygge, der alle er placeret centralt nær Københavnshavn og også er en del af de mest efterspurgte steder at bo.

Ud over det byder området samtidig på vores største samling af uddannelsesmuligheder, der løbende byder talrige studerende fra Danmark og udlandet velkommen til fremtiden. Det gør både KBH Uni, Business School og utallige kreative uddannelser, indenfor film og kunst.

I KBH findes der samtidig stor mulighed for både sportsfans som madinteresserede. Her findes mange klubber for sport med muligheden for såvel begyndere og professionelle i alle ønskelige sportsgrene samt de lækreste restauranter med mad fra alle verdens køkkener for den, som har lyst til at forkæle sig selv indimellem.

Den er den mest diverse by i dette land og dette afspejler sig tydeligt, ikke kun i befolkningen, men herudover også gennem de kunstneriske, kulinariske og kulturelle oplevelser du kan finde, når man besøger byen både som gæst eller beboer. Der findes oplevelser for enhver – både når man er gæst, eller vælger at blive boende længere.

Valg af frisør

Når din frisure har brug for at blive rettet til, er tiden til et stop hos din frisør, men det er overhovedet ikke din bedste grund til at vælge at få frisuren rettet til. En stor del af os udnytter også timerne hos frisøren som en pause i en travl hverdag, hvor der kan tankes op og bare slappe af.

Et smut forbi frisøren er alt mellem en hverdagsoplevelse for de heldige, til selvomsorg i en travl hverdag. Om end du er pige, mand, eller et barn, kan man besøge en frisørsalon, som efterkommer dine drømme og ønsker om den perfekte klipning til alle lejligheder.

Sådan finder man den rette frisør

Når du skal vælge den rette frisør til at behandle dit hår, er det rigtig vitalt, at du ikke blot vælger den første, der kommer op, når man søger på internettet. Der er et utal forskellige saloner at vælge blandt og for at du kan være helt forvisset om, at man slutter med det udfald du bliver tilfreds med, kræver det, at man tilbringer lidt tid på at afsøge mulighederne og finde en salon, der specialiserer sig omkring nøjagtigt den behandling du ønsker dig. Til at begynde med kan du overveje, hvilken af de herunder nævnte man kigger efter:

  • Damefrisør
  • Herrefrisør
  • Børnefrisør

Nu kan man bevæge dig videre til at kigge en del mere smalt.

Dameklip

Det er efterhånden usædvanligt, at man kalder det en damefrisør, for langt de fleste saloner klipper både kvinder og herrer, samtidig med en del ydermere tilbyder at ordne børns hår. Hos en salon i bemeldte kategori er der tit rigtig stor chance for at blive forkælet. I de fleste fald starter et besøg ved frisørsalonen med en lækker kop the eller kaffe og en samtale om, hvad man forventer at han, gør ved dine lokker.

I en række frisørsaloner kan man lave din egen klipning indeholdende f.eks. farve og klip, eller kur til håret samt hovedbundsmassage, hvis dette er noget man ønsker at tilføje dit besøg. Ofte er frisøren uddannet til at hjælpe dig med at finde de behandlinger, der kan være de optimale til netop dit hår og din økonomi.

Barber

I disse tider er det ikke kun de gængse frisører for herrer, der findes her, for rigtig mange mænd ønsker at forkæles og have det bedste ud af bookingen ligesom kvinder. Hvilket er grunden til, at der er vokset et antal avancerede herrefrisører op, som laver en bredere pallette af behandlinger end den klassiske mandefrisørsalon.

Her taler man selvfølgelig om de moderne barbersaloner, der tilbyder professionel behandling af både hår og skæg i sammenspil med et væld alternative behandlinger til mænd, som holder af at blive nusset lidt udover det sædvanlige.

Børnefrisør

Tumlingerne skal selvfølgelig også klippes med jævne mellemrum og det er de færreste, som kan svinge saksen over et barn, der ikke helt kan sidde roligt. Derfor er der helt specielle frisører, som netop er uddannede til at klippe snapt og præcist på børnene, som muligvis mangler det samme tålmod som voksne.

Børnefrisører har i de fleste tilfælde stor erfaring med særligt at klippe et barn og netop derfor kan det også ende med at blive en skøn oplevelse for de små, der ellers ikke har lyst til at blive klippet og skulle sidde på numsen i en rum tid på en gang.

Valg af produkter og frisør

Når du finder en frisørsalon, er det også en god ide at veje op, om der søges nogle specielle plejeprodukter, der egner sig bedre på dit hår i forhold til andre. Når du booker tid hos en frisørforretning, får du oveni en vifte af produkter, som anvendes i din frisure. Rigtig mange af frisørens kunder investerer også i en række af produkterne, som bruges i din manke ved frisøren, så de kan style og sætte håret selv og derfor kan du med god grund undersøge, hvilke produkter netop den frisørforretning du tænker på at booke tid hos tilbyder.

Der udbydes en lang række forskellige hårkure samt producenter og i de fleste tilfælde bliver det præcis disse hårprodukter, der er medvirkende til at lave den frisure du får skabt, når dine lokker er klippet. Er du ikke bare tilfreds med det færdige resultat, men endvidere, hvordan det kan skabes, så findes der også en række økologiske frisører, som anvender plejeprodukter, som er både sundere for miljøet og for dig. Som er der endvidere en række salon, som udbyder veganske behandlinger og plejeprodukter, som kan vælges af dem, som ikke vil nøjes.

Det koster en behandling

Der er kæmpe forskel på, hvad du kan komme til at skulle betale for en tur til frisøren og her er uden tvivl sammenfald imellem den pris du betaler og resultatet du finde hos din frisør

Du kan med andre ord sagtens blive klippet og få stylet dit hår i en frisørsalon og slippe 100 kroner, men vil du hellere passes lidt og være sikker på, at din frisørforretning har forståelse for den nyeste stil, de reneste farver samt de reneste produkter, så bør du forvente at skulle at skulle af med lidt mere. I den dyre ende af skalaen ligger prisen for en klipning på i omegnen af tusind kroner og 1500kr og endvidere må du regne med ekstra pleje, farvning og yderlige ydelser oveni.