Samling af frisører - Sjælland, 4070 Kirke Hyllinge

Herunder finder man et overblik over alle frisører i området omkring 4070, Kirke Hyllinge. Se hvor de bor, priser på arbejdet, kontaktinformation, domæne samt meget mere information. Altsammen samlet 1 enkelt sted, så du nemmere kan få overblik over de mange muligheder.

Kirke Hyllinge, 4070 Sjælland

Området omkring Kirke Hyllinge er kendetegnet ved at være tilhøre Sjælland Regionen som har post nr. 4070. Området omkring Kirke Hyllinge er som andre byer i DK kendt for det idylliske danske byliv med mindre pæne veje fyldt nydelig dansk arkitekttegnede bygninger.

I området omkring Kirke Hyllinge kan man finde et par turistattraktioner samt detailbutikker samt spisesteder, som du også gør i dit nærområde.

Det er måske ikke ligefrem alle som kender alt ved Kirke Hyllinge, men nu er det måske på tide. Uanset om du er på udkig efter mulighederne for rideklubber, wellness, tatovører, frisører, kosmetologer, grønthandlere, slikbutikker, kiosker, slagtere eller optikere, så kan vi assistere dig til at lokalisere én omkring dig.

Lokalisér en lokal frisør nær dig

Her frisøroversigt.dk finder man oversigten af de lokale frisører i dit lokalområde, så man langt nemmere kan skrive til den frisør i Kirke Hyllinge. Der er nok ikke noget mere irriterende end at finde frisører i alverdens af landets områder, når nu du kun interesserer dig for at overskue en frisør i 4070 Kirke Hyllinge. Netop derfor har vi fundet de allermest benyttede frisører i din by - så du slipper for at lede mere.

Find den rette frisør

Hvis din frisure har brug for at blive rettet til, er tiden til en tur forbi din frisør, men det er ikke din eneste argument til at få håret klippet. Rigtig mange af os nyder ligeledes timerne i stolen som en pause i en travl dag, hvor vi kan tanke op og bare slappe af.

En tur til din frisør bliver alt mellem en hverdagsoplevelse for de få, til afslapning i en travl arbejdsdag. Om end du er kvinde, herre, eller et barn, kan du finde en frisørsalon, der opfylder dine drømme og ønsker om den optimale klipning til alt.

Sådan finder man den rette frisør

Hvis du forsøger at vælge den optimale salon til at få styr på dine lokker, er det virkelig væsentligt, at du ikke kun søger efter den første, som dukker op, når du anvender internettet. Der er rigtig mange forskellige saloner at vælge fra så for at man kan være fuldstændig forvisset om, at man afslutter med et udfald man kan være glad for, fordrer det, at du bruger noget tid på at tjekke mulighederne og opspore en frisørsalon, som har specialiseret sig indenom lige den frisure man forestiller sig. Som en start kan man reflektere over, hvilke af disse man er på udkig efter:

  • Damefrisør
  • Barber
  • Børneklip

Bagefter kan du starte med at lede noget mere specifikt.

Dameklip

Det er ikke tit, at vi kalder det en damefrisørsalon, fordi de fleste frisører ordner hår på både kvinder og drenge, samtidig med nogle endvidere kan ordne børns hår. Ved en salon i omtalte kategori findes der ofte meget stor mulighed for at blive forkælet. I flere fald begynder et besøg ved en frisør med en velbrygget kop the eller espresso og en snak om, hvad man gerne vil have han, gør ved din manke.

I flere frisører har du muligheden for at lave din helt personlige klipning med f.eks. klip og farve, men også kur til håret og hovedbundsmassage, hvis det er noget man kunne ønske at tilføje dit besøg hos frisøren. Tit er frisøren dygtig til at vejlede dig med at finde de klipninger, som kan være de bedste til præcis dine lokker og din økonomi.

Barbershop

I dag er det ikke kun de helt klassiske frisører for herrer, der kan findes her i landet, for rigtig mange mænd vil gerne forkæles og have det bedste ud af tiden ligesom damerne. Hvilket er grunden til, at der er poppet en lang række avancerede frisørsaloner for herrer op, der laver flere kure end den klassiske mandefrisørsalon.

Nu taler vi selvfølgelig om de mere moderne barbersaloner, som tilbyder professionel klipning af både hår og skæg i tilgift med en bunke alternative kure for herrer, som kan lide at blive nusset lidt ekstra.

Frisør til børn

De små skal naturligvis også trimmes engang imellem og det er de færreste, som kan styre lokkerne på en tumling, der ikke endnu kan sidde roligt. Derfor er der specielle frisører, der netop er uddannede til at arbejde præcist og hurtigt på et barn, som med garanti ikke har den samme tålmodighed som en voksen.

Børnefrisører besidder i de fleste tilfælde kæmpe erfaring med netop at kommunikere med en tumling og netop derfor kan det blive en mindeværdig oplevelse for tumlingerne, som til hverdag ikke kan lide at blive studset og skulle sidde på numsen i længere tid ad gangen.

Sådan finder du den rette frisør og de rette produkter

Når du skal vælge en frisør, er det endvidere en ideel ide at overveje, om der søges nogle unikke produkter, der virker specifikt godt på dine lokker end nogle andre. Når du finder en frisør, får du ydermere en række af varer, der anvendes i dine lokker. En stor del af os investerer desuden i et udvalg af produkterne, som anvendes til dit hår hos frisørsalonen, så de kan style håret selv og af den grund kan du fordelagtigt tjekke, hvilke produktserier præcis den frisør du tænker på at bestille tid hos anvender.

Der produceres en lang række forskellige hårprodukter samt brands og i mange tilfælde bliver det præcis plejeprodukter, som kan være en del af at holde styr på den style du vil få lavet, når lokkerne er færdig. Er du ikke alene glad for det endelige resultat, men endvidere, hvordan man skaber det, så kan man desuden finde en række bæredygtige frisører, som anvender produkter, der er ikke bare mere skånsom for dig og for miljøet. Som findes der endvidere en række salon, der tilbyder veganske behandlinger og produkter, som kan anvendes af dem, som ikke kan nøjes.

Hvad er prisen for en behandling?

Der er kæmpe udsving i, hvad du kan komme til at betale for et besøg hos frisørforretningen og her findes uden tvivl sammenfald imellem den pris du betaler og det resultat du oplever hos din frisørforretning

Du kan med disse ord sagtens blive klippet og få stylet dit hår hos en frisør og betale omkring 100 kroner, men vil du gerne passes lidt og være helt sikker på, at din frisør har kendskab til de nyeste trends, de lækreste farver og de fineste produkter, så kan du forvente at skulle at måtte slippe en højere pris. I mere dyre ende af skalaen koster en klipning i omegnen af ettusind kroner og 1500 og herudover må du beregne ekstra behandlinger, farvning og yderlige ydelser oveni.