Oversigt over frisører - 4892 Kettinge, Lolland

Herunder kan du se samlingen af alle frisører tæt på 4892, Kettinge - Lolland. Find adressen, priser på behandlinger, kontaktinformation, hjemmeside samt langt mere. Altsammen samlet ét enkelt sted, så man nemt kan få overblik af mulighederne.

Kettinge, 4892, Lolland

Kettinge kender du for at være høre under Lolland Regionen med postnummer 4892. Byen Kettinge er som flere andre af byer i det danske land kendt for det hyggelige danske byliv med de mindre & hyggelige alléer omgivet med flot dansk arkitektur.

I byen Kettinge finder du nogle turistattraktioner & monumenter udover butikker og restauranter, ligesom du også kan gøre i området omkring dig.

Det er måske ikke ligefrem alle mennesker der kender lige meget fra Kettinge og Lolland, men så er det nok ved at være tid. Uanset om man undersøger mulighederne for wellness, tatovører, frisører, kosmetologer, grønthandlere, slikbutikker, kiosker, slagtere, optikere eller rideklubber så hjælper vi til at finde alle dem omkring dig.

Lokalisér din frisør tæt på dig

Her på frisøroversigt.dk kan du få oversigten med de lokale frisører i dit nærområde - så man langt hurtigere kan ringe til lige netop den frisør i Kettinge. Der findes ikke meget mere belastende end at finde frisører i alverdens danske kommuner når nu du kun er interesseret i at se en frisør i 4892 Kettinge. Netop derfor har frisøroversigt.dk fundet alle mest benyttede frisører i dit nærområde - så du undgår at undersøge mere.

Find den rette frisør

Hvis frisuren har brug for at blive klippet, er tiden til en tur forbi barberen, men det er ikke din bedste grund til at nyde at få dit hår klippet. Flere af os bruger også tiden i frisørstolen som et frikvarter i hverdagen, hvor der kan tankes op og blot koble af.

En tur til frisøren er alt mellem en hverdagsoplevelse for de heldige, til selvforkælelse i en hektisk hverdag. Hvad enten der er tale om en pige, dreng, eller barn, kan man finde en salon, der kan opfylde dine drømme og ønsker om den perfekte klipning til alt.

Vælg den rette frisør

Idet du ønsker at finde den helt rigtige frisør til at tæmme dinfrisure, er det yderst vigtigt, at man ikke kun booker tid hos den første, der kommer frem, hvis man bruger telefonen. Der er rigtig mange forskellige saloner at vælge blandt og for at man kan være fuldstændig sikker på, at man afslutter med et udfald man bliver tilfreds med, kræver det, at du bruger nogen tid med at undersøge mulighederne og fremfinde en frisør, der har specialiseret sig omkring netop den behandling du forestiller dig. Først kan man tænke på, hvilke af de herunder nævnte du kigger efter:

  • Dameklip
  • Herreklip
  • Salon, der tilbyder børneklip

Bagefter kan du bevæge dig videre til at søge en del mere personligt.

Damefrisørsalon

Det er ikke ofte, at vi kalder den en damefrisørsalon, for langt de fleste saloner ordner hår på både damer og mænd, samtidig med en del endvidere kan ordne børns hår. Ved en frisør i anførte kategori er der tit utrolig god chance for at opleve forkælelse. I mange fald starter et besøg ved en damefrisør med en lækker kop the eller kaffe og en samtale om, hvad du ønsker at han, får ud af håret.

I en række frisører har du muligheden for at kreere din helt personlige kur med for eksempel farvning og klip, men også hårkur og massage af hovedbunden, om dette kan være noget du kunne ønske under besøg. Tit er frisøren, der skal ordne dit hår uddannet til at guide dig med at komme frem til de frisurer, der kan være bedst til præcis din manke og din økonomi.

Barbershop

I Disse dage er det ikke blot de almindelige herrefrisører, som er at finde her, for rigtig mange herrer vil forkæles og have det bedste ud af tiden ligesom damer. Derfor er der dukket en række anderledes frisørsaloner for herrer op, som foretager flere klipninger end den klassiske frisør for mænd.

Her taler man selvsagt om de luksuriøse barbersaloner, der tilbyder professionel behandling af både hår og skæg i sammenspil med et væld alternative kure til herrer, som kan lide at blive nusset lidt udover det sædvanlige.

Saloner med børneklip

De mindste skal naturligvis også klippes med jævne mellemrum og det er ikke alle, der kan styre de mindste, som ikke kan sidde i ro. Derfor er der specielle frisører, der især er uddannede til at arbejde hurtigt og præcist med puslingerne, som med garanti ikke har det samme tålmod som en voksen.

Frisører der tilbyder børneklip har i langt de fleste tilfælde kæmpe erfaring med særligt at kommunikere med et barn og netop derfor kan det blive en behagelig oplevelse for puslingerne, der til hverdag ikke har lyst til at blive studset og skulle sidde i en stol i lang tid på en gang.

Vælg den rigtige frisør med de rigtige produkter

Når du finder frisør, er det desuden en ideel ide at overveje, om der er nogle specielle plejeprodukter, som gør sig særlig godt på dit hår end nogle andre. Når du finder en frisørsalon, får du ydermere en række af varer, der puttes i manken. Mange af frisørens kunder investerer også i et udvalg af de produkter, der bruges i lokkerne ved salonen, så de kan sætte lokkerne selv og netop af den grund kan du med god grund tjekke, hvilken produktserie netop den frisør du påtænker at booke tid hos bruger.

Der produceres en bred vifte af forskellige plejeprodukter samt producenter og i mange tilfælde er det præcis plejeprodukterne, der er en del af at holde den behandling du vil få lavet, når håret er stylet. Er du ikke bare tilfreds med det endelige resultat, men også, hvordan det skabes, så findes der også en stor del økologiske frisørsaloner, som anvender hårkure, som er både sundere for miljøet og for dig. Ligesom er der også en del frisører, der udbyder veganske behandlinger og produkter, der kan anvendes af dig, der ikke ønsker at gå på kompromis.

Det koster en behandling

Der er meget stor udsving i, hvad du kan komme til at måtte slippe for en tur til salonen og der er helt sikkert en sammenhæng imellem det du betaler og resultatet du ender med hos frisørsalonen

Du kan altså sagtens blive trimmet og få sat dit hår hos en frisør og betale i nærheden af 100kr, men vil du gerne forkæles bedre og være sikker på, at din frisørforretning kan følge den nyeste mode, de mest holdbare farver samt de mest effektive produkter, så bør du regne med at komme til at betale flere penge. I den dyrere ende af prisskalaen ligger prisen for en klipning på på mellem ettusind kroner og 1500 kroner og så bør du beregne behandlinger, farvning og eventuelle ydelser oveni.