Samling af frisører - 5300 Kerteminde, Fyn

Her finder man oversigten over alle frisører omkring 5300 Kerteminde - Fyn. Find deres adresse, priser på behandlinger, kontaktinformation, domæne og meget mere information. Altsammen samlet 1 sted, så du nemt kan få et overblik over mulighederne.

Kerteminde, 5300 Fyn

Byen Kerteminde kender du for at være tilhøre Regionen Fyn og har postnummer 5300. Byen Kerteminde er som så mange andre byer i Danmark kendetegnet ved det hyggelige byliv med de små og søde stræder med smuk arkitektur.

I Kerteminde findes der mange turistattraktioner og monumenter samt shoppingmuligheder samt madsteder, ligesom du også gør i området nær dig.

Det er måske ikke ligefrem alle mennesker der kender ligemeget ved Kerteminde, men så er det vidst ved at være på tide. Uanset om man er på udkig efter valgmulighederne for en optiker, rideklub, wellness, tatovør, frisør, kosmetolog, grønthandler, slikbutik, kiosk eller slagter, så assisterer vi dig med at lokalisere en omkring dig.

Lokaliser en lokal frisør i nærheden af dig

Her frisøroversigt.dk får man en oversigt over alle frisører i dit nærområde - så du langt hurtigere kan ringe til den frisør i 5300 Kerteminde, Fyn. Der findes ikke meget mere trættende end at finde frisører i alle danske byer hvis nu du kun er interesseret i at se en frisør i Kerteminde. Og netop derfor har vi på frisøroversigt.dk samlet alle mest benyttede frisører nær dig så man slipper for at undersøge mere.

Find den rette frisør

Hvis frisuren trænger til at blive klippet, er tiden inde til en tur forbi frisøren, men det er overhovedet ikke vores bedste grund til at nyde at få håret trimmet. En stor del af os tager ligeledes tiden hos frisøren som et frikvarter i en travl dag, hvor det er muligt at tanke op og kun koble af.

En tur til frisøren bliver alt fra en hverdagsoplevelse for de få, til afslapning i en hektisk hverdag. Om end man er en dame, herre, eller et barn, kan du finde en frisørsalon, som opfylder dine ønsker og drømme om den helt rigtige frisure til enhver lejlighed.

Sådan finder man den rette frisør

Idet du vil vælge den helt rette salon til at få styr på dit hår, er det meget vitalt, at man ikke kun søger efter den første, der viser sig, når man bruger Google. Der er utallige forskellige saloner at vælge imellem så for at man kan være totalt forvisset om, at man afslutter med et udkom du kan være tilfreds med, påkræver det, at man spenderer en rum tid på at gennemse mulighederne og opspore en frisørsalon, som specialiserer sig indenom lige netop den behandling du drømmer om. Som en begyndelse kan man reflektere over, hvilken af de herunder nævnte man er på udkig efter:

  • Damefrisør
  • Herreklip
  • Salon, der tilbyder børneklip

Herefter kan du starte med at kigge en del mere smalt.

Damefrisørsalon

Det er ikke tit, at man kalder det en damefrisør, for langt de fleste saloner tager imod både piger og mænd, samtidig med en del også kan ordne børnenes hår. Ved en frisør i denne kategori findes der jævnligt meget rig mulighed for at blive forkælet. I mange tilfælde starter en tur til frisøren med en varm kop the eller espresso og en snak om, hvad man ønsker at hun, gør ved dine lokker.

I en del tilfælde er det muligt at komponere din helt personlige kur indeholdende både farve og klip, men også eventuel hårkur og hovedbundsmassage, hvis det er behandlinger man kunne ønske under besøg. Ofte er frisøren god til at vejlede dig med at ende med de behandlinger, som kan være de optimale til netop dine lokker og din økonomi.

Herrefrisørsalon

Nu er det ikke længere blot de helt almindelige frisører for herrer, der findes herhjemme, for de fleste mænd ønsker at forkæles og få det perfekte ud af bookingen på samme måde som damer. Hvilket er grunden til, at der er dukket en lang række mere moderne mandefrisører op, der foretager flere kure end den klassiske frisørforretning for mænd.

Her taler vi naturligvis om de nye barbersaloner, der tilbyder professionel klipning af både skæg og hår ud over en række alternative forkælelser til mænd, der holder af at blive forkælet lidt udover det sædvanlige.

Frisør til børn

Børnene skal selvfølgelig også forkæles indimellem og det er mindstedelen, som kan trimme de små, der ikke helt kan sidde stille. Hvorfor der er specielle frisører, som netop er specialiserede i at trimme præcist og hurtigt på en pusling, som muligvis ikke er i besiddelse af tålmodighed som voksne.

Børnefrisører har i langt de fleste tilfælde lang erfaring med præcis at kommunikere med en tumling og netop derfor kan det blive en mindeværdig oplevelse for børnene, som til hverdag ikke kan lide at blive studset og måtte sidde i ro i lang tid ad gangen.

Sådan finder du den rette frisør og de rette produkter

Når du vælger en salon, er det herudover en god ide at tænke over, om der søges nogle originale plejeprodukter, som fungerer specifikt godt på dine lokker i forhold til nogle andre. Når du booker tid hos en salon, får du endvidere en vifte af produkter, som anvendes i din manke. En stor del af os køber også en del af produkterne, der bruges til frisuren hos frisørsalonen, for at kunne style det nye hår selv og netop af den grund kan du fordelagtigt tjekke, hvilken produktserie netop frisøren du overvejer at kontakte har på hylderne.

Der produceres en lang række forskellige produkter samt producenter og i mange tilfælde bliver det præcis hårkurene, der kan være medvirkende til at holde den klipning du har fået skabt, når dine lokker er færdig. Er du ikke blot glad for det færdige resultat, men ligeledes, hvordan det kan skabes, så findes der desuden en del bæredygtige saloner, som anvender hårprodukter, der er ikke bare sundere for miljøet og for dig. På samme måde findes der desuden en del salon, der foretager veganske behandlinger og plejeprodukter, der må vælges af dem, der ikke ønsker at nøjes.

Hvad er prisen for en frisør?

Der er kæmpe udsving i, hvad du kan komme til at måtte betale for en tur til salonen og her findes i mange tilfælde sammenhæng mellem den pris du betaler og servicen du oplever hos din frisørsalon

Du kan altså sagtens blive studset og få stylet håret i en frisørforretning og give et hundrede kroner, men vil du hellere nusses bedre og være sikker på, at salonen har kendskab til den nyeste stil, de mest skinnende farver og de fineste produkter, så bør du forvente at skulle at skulle af med mere. I mindre økonomiske ende af prisskalaen er prisen for en klipning i omegnen af ettusind kroner og 1500kr og herudover skal du regne med ekstra behandlinger, farvning samt ekstra ydelser oveni.