Oversigt over lokale frisører - Sjælland, 4400 Kalundborg

På denne side ser man en oversigt over alle de lokale frisører ved 4400 Kalundborg. Find adresserne, prisoversigter, kontaktoplysninger, URL samt meget mere information. Samlet ét sted, så du meget nemt får et overblik over de mange muligheder.

Kalundborg i 4400 Sjælland

Området omkring Kalundborg er kendetegnet for at være tilhøre Sjælland Regionen der har post nr. 4400. Området omkring Kalundborg er som andre af byerne i DK også kendetegnet ved det idylliske danske byliv med de små & fine stræder med nydelig dansk arkitekttegnede bygninger.

I området omkring Kalundborg finder man nogle monumenter & turistattraktioner samt detailbutikker samt spisesteder, ligesom du gør i området nær dig.

Måske er det ikke alle personer der genkender ligemeget fra Kalundborg & Sjælland, men nu er det vidst på tide. Hvad end du undersøger valgmulighederne for wellness, tatovør, frisør, kosmetolog, grønthandler, slikbutik, kiosk, slagter, optiker eller rideklub så assisterer vi med at lokalisere dem nær dig.

Lokaliser en frisør i nærheden af dig

Her hos frisøroversigt.dk finder man oversigten over lokale frisører i dit nærområde, så du hurtigere kan kontakte den bedste frisør i Kalundborg. Der er ikke meget værre end at se frisører i alverdens af landets byer hvis nu du udelukkende er interesseret i at overskue en frisør i Kalundborg. Og præcis derfor har vi samlet de absolut mest relevante frisører i området omkring dig - så du slipper for at lede længere.

Frisører

Når håret har brug for at blive klippet, er tiden til en tid hos barberen, men det er langt fra din første argument til at nyde at få frisuren rettet til. Mange af os bruger også tiden i stolen som en pause i arbejdsdagen, hvor det er muligt at tanke op og blot koble af.

En tur til en frisør er alt fra en hverdagsoplevelse for de heldige, til afslapning i en travl arbejdsdag. Hvad end du er kvinde, mand, eller et barn, kan man finde en salon, der opfylder dine drømme og ønsker om den helt optimale klipning til alle lejligheder.

Vælg den rette frisør

Hvis man skal vælge den helt rigtige frisørsalon til at tage sig af dit hår, er det virkelig vitalt, at man ikke kun vælger den første, der kommer frem, hvis du søger på telefonen. Der findes utroligt mange forskellige frisører at vælge mellem så for at være fuldstændig forvisset om, at du slutter med det resultat man bliver glad for, fordrer det, at man spenderer lidt tid med at endevende mulighederne og hitte en salon, der specialiserer sig omkring lige præcis den frisure man ønsker sig. Til at starte med kan du tænke på, hvilken af de herunder nævnte du er på udkig efter:

  • Damefrisør
  • Barbershop
  • Børneklip

kan man begynde at kikke lidt mere specifikt.

Damefrisør

Det er sjældent, at vi kalder det en damefrisørsalon, fordi langt de fleste frisører ordner hår på både kvinder og herrer, mens nogle herudover tilbyder at trimme børnehår. Hos en damefrisør i denne kategori findes der jævnligt meget rig chance for at blive forkælet. I mange fald begynder en tur hos damefrisøren med en lækker kop the eller kaffe og en snak om, hvad man gerne vil have hun, får ud af lokkerne.

I mange tilfælde kan man komponere din helt egen klipning som indeholder for eksempel klip og farvning, men også hårkur og hovedbundsmassage, ifald det er behandlinger du kunne ønske under besøg. Ofte er frisøren, som skal klippe dig god til at guide dig med at komme frem til de frisurer, der kan være bedst til netop dit hår og din økonomi.

Barbershop

I dag er det ikke længere blot de almindelige frisører for herrer, som kan findes her, for de fleste herrer ønsker at forkæles og få det perfekte ud af bookingen på samme måde som damerne. Hvorfor der er poppet et antal anderledes mandefrisører op, der tilbyder et større udvalg af klipninger end den traditionelle frisør for herrer.

Her taler vi selvsagt om de nyere barberer, der udfører professionel klipning af både skæg og hår ud over et væld alternative kure til herrer, der holder af at blive nusset lidt mere.

Frisør til børn

De mindste skal naturligvis også trimmes i ny og næ og det er mindstedelen, der kan klare en tumling, der ikke helt formår at sidde roligt. Derfor er der specielle saloner, der netop er dygtige til at trimme snapt og præcist med puslingerne, der måske ikke har det samme tålmod som de voksne.

Frisører, der klipper børn har i langt de fleste tilfælde lang erfaring med netop at kommunikere med et barn og derfor kan det blive en behagelig oplevelse for de små, som i hverdagen ikke kan lide at blive trimmet og være nødt til at sidde i ro i længere tid ad gangen.

Vælg den rigtige frisør med de rigtige produkter

Når du skal vælge en frisørsalon, er det desuden en ideel ide at tænke over, om der findes nogle særlige plejeprodukter, som virker særlig godt i din manke i forhold til nogle andre. Når du beslutter dig for en frisørforretning, finder du også en række af varer, der puttes i din frisure. Rigtig mange af os køber en del af de produkter, som bruges til lokkerne ved frisøren, for at kunne sætte lokkerne selv og netop derfor kan du fordelagtigt tjekke, hvilken produktserie netop den frisørforretning du tænker på at ringe til bruger.

Der er et stort udvalg af forskellige produkter og mærker og ofte er det præcis hårkurene, som vil være med til at lave den frisure du har fået lavet, når håret er klippet. Er du ikke kun tilfreds med det endelige resultat, men ligeledes, hvordan det vedligeholdes, så kan man desuden finde en række organiske frisørsaloner, der bruger produkter, der er ikke bare mere skånsom for miljøet og for dig. Ligesom er der også en del frisørforretning, som laver veganske behandlinger og produkter, som kan bruges af dem, som ikke har lyst til at gå på kompromis.

Hvad er prisen for en frisør?

Der er enorm forskel på, hvad du kan ende med at måtte slippe for en tur til frisøren og her er sikkert sammenhæng mellem den pris du betaler og den service du oplever hos frisørsalonen

Du kan med andre ord sagtens blive studset og få stylet dit hår i en frisørsalon og betale et hundrede kroner, men vil du gerne forkæles lidt og være helt sikker på, at frisørforretningen har helt styr på de nye moder, de mest skinnende farver og de højst roste produkter, så bør du regne med at måtte at skulle af med lidt mere. I mere dyre ende af prisskalaen ligger en klipning på mellem tusind og femtenhundrede kroner og endvidere skal du beregne behandlinger, farve samt ekstra ydelser oveni.