Oversigt over frisører nær dig - 4040 Jyllinge, Sjælland

Herunder ser man oversigten af alle frisører i området omkring 4040 Jyllinge - Sjælland. Find adresserne, priser på arbejdet, kontaktinformation, URL samt meget mere endnu. Samlet 1 enkelt sted, så du meget nemt kan få overblik af alle mulighederne.

Jyllinge, 4040, Sjælland

Byen Jyllinge kendes for at være høre under Regionen Sjælland og har postnummeret 4040. Jyllinge er som flere andre af byer i det danske land også kendt for det hyggelige danske byliv med mindre og søde veje omgivet af nydelig danske arkitekttegnede huse.

I byen Jyllinge finder man nogle turistattraktioner og derudover tøjbutikker og madsteder, som du gør i dit nærområde.

Det er måske ikke alle mennesker som kender ligemeget ved Jyllinge, men så er det måske ved at være tid. Uanset om man leder efter de mange muligheder for en frisør, tatovør, grønthandler, slikbutik, kiosk, slagter, optiker, rideklub eller wellness så assisterer vi til at finde en nær dig.

Lokalisér din frisør tæt på dig

Her frisøroversigt.dk finder du en oversigt med de lokale frisører i nærheden af dig så man hurtigere kan komme i kontakt med lige netop den frisør i Jyllinge, Sjælland. Der er nok ikke noget mere trættende end at finde frisører i alle af landets byer, når du kun har interesse for at overskue en frisør i Jyllinge. Og netop derfor har vi lokaliseret de mest benyttede frisører nær dig, så man slipper for at lede mere.

Vælg den rette frisør

Hvis dit hår har brug for at blive klippet, er det tid til en tur forbi barberen, men det er langt fra din bedste grund til at nyde at få din frisure trimmet. Utallige af os udnytter ligeledes timerne i frisørstolen som et frikvarter i hverdagen, hvor man kan tanke op og blot koble af.

En tur til en frisør er alt mellem en hverdagsting for de priviligerede, til forkælelse i en travl arbejdsdag. Hvad end det er en dame, herre, eller barn, kan man besøge en frisørsalon, der opfylder dine ønsker og drømme om den helt optimale frisure til alle lejligheder.

Find den rette frisør

Når man skal vælge den helt rigtige frisørsalon til at klippe dit hår, er det meget vitalt, at man ikke alene vælger den første, der dukker frem, når man anvender nettet. Der findes et utal forskellige saloner at vælge fra og for at man kan være helt forvisset om, at du ender med det udfald du bliver tilfreds med, kræver det, at man spenderer en rum tid med at gennemlede mulighederne og finde en frisørsalon, som specialiserer sig indenom lige præcis den stil man drømmer om. Som en start kan man overveje, hvem af disse man kigger efter:

  • Damefrisørsalon
  • Barber
  • Salon, der tilbyder børneklip

Efterfølgende kan man lægge ud med at søge en del mere specifikt.

Damefrisørsalon

Det er efterhånden usædvanligt, at man kalder det en damefrisør, fordi langt de fleste frisører klipper hår på både piger og drenge, samtidig med nogle herudover kan ordne børnehår. Hos en frisørsalon i anførte kategori er der tit rigtig rig mulighed for at blive forkælet. I de fleste fald starter en tur hos en frisør med en lækker kop te eller kaffe og en samtale om, hvad man forventer at frisøren, får ud af dine lokker.

I flere saloner kan du sammensætte din personlige kur med for eksempel farve og klipning, eller eventuel hårkur og hovedbundsmassage, om disse er nogle behandlinger man ønsker at tilføje dit besøg hos frisøren. Tit er frisøren formidabel til at guide dig med at komme frem til de behandlinger, der er de bedste til præcis dit hår og din pengepung.

Herreklip

I Disse dage er det ikke alene de klassiske herrefrisører, som findes her, for flere herrer vil gerne plejes og have det perfekte ud af deres besøg på samme måde som damer. Derfor er der vokset en række mere moderne mandefrisører op, som tilbyder mere specificerede behandlinger end den klassiske frisørforretning for mænd.

Her taler vi selvsagt om de lækre barbersaloner, som tilbyder professionel klipning af både hår og skæg samt en række andre kure for herrer, der kan lide at blive behandlet lidt mere.

Børnefrisør

Børnene skal selvfølgelig også trimmes med jævne mellemrum og det er mindstedelen, der kan klare de små, som ikke kan sidde stille. Derfor er der specielle saloner, der netop er uddannede til at klippe hurtigt og præcist med en tumling, der muligvis ikke har den samme tålmodighed som de voksne.

Børnefrisører besidder i langt de fleste tilfælde kæmpe erfaring med netop at klippe en pusling og netop derfor kan det ofte ende ud som en hyggelig oplevelse for en tumling, som i hverdagen ikke kan lide at blive trimmet og være nødt til at sidde stille i længere tid på en gang.

Valg af frisør og produkter

Når du vælger frisør, er det endvidere en god ide at veje op, om der søges nogle unikke plejeprodukter, der gør sig særlig godt på din manke end nogle andre. Når du booker tid hos en salon, vælger du oveni en række af varer, der anvendes i lokkerne. Mange af os køber en del af produkterne, som bruges i din manke ved salonen, for at kunne ordne lokkerne selv og netop af den grund kan du med god grund tjekke op på, hvilke produktserier præcis den frisørforretning du overvejer at booke tid hos anvender.

Der kan findes en bred vifte af forskellige plejeprodukter samt brands og i de fleste tilfælde er det præcis plejeprodukter, der vil være en del af at holde styr på den klipning du får skabt, når lokkerne er klippet. Er du ikke kun tilfreds med det færdige resultat, men ligeledes, hvordan det kan opnås, så findes der også en lang række økologiske saloner, der bruger hårkure, der er både bedre for miljøet og dig. På samme måde findes der endvidere en del frisørforretning, som foretager veganske behandlinger og plejeprodukter, der kan bruges af dig, som ikke har lyst til at nøjes.

Hvad er prisen for en frisør?

Der er kæmpe forskel på, hvad du kan ende med at skulle betale for en tur til salonen og der er i de fleste tilfælde sammenfald imellem prisen og servicen du oplever hos frisørsalonen

Du kan derfor uden problemer blive trimmet og få sat håret i en salon og et hundrede kroner, men vil du hellere nusses lidt og være helt sikker på, at din frisør har kendskab til de nye trends, de mest holdbare farver samt de reneste varer, så kan du regne med at måtte at skulle slippe flere penge. I mindre økonomiske ende af skalaen koster en klipning på mellem tusind kroner og femtenhundrede kr og desuden må du regne med ekstra behandlinger, farvning og eventuelle plejeprodukter oveni.