Oversigt over lokale frisører - Hovedstaden, 2650 Hvidovre

Herunder finder du et overblik over alle frisører omkring 2650 Hvidovre. Find adresserne, priser på arbejdet, kontaktoplysninger, hjemmeside og meget mere information. Samlet ét enkelt sted, så du nemmere får et overblik af alle mulighederne.

Hvidovre

Til trods for at den i dag er vokset helt sammen med hovedstadsområdet, er det ikke mere end hundredeogtyve år siden at Hvidovre kun bestod af ganske få gårde og de tilstødende områder med ikke mere end ettusind indbyggere. Det ville dog hurtigt udvikle sig, idet de omgivende byer herover blev indlemmet i den danske hovedstad. Som følge af udviklingen vækstede Hvidovre støt, og bondegårdenes marker lagde grund til beboelser kendetegnet af de kantede vejnet.

Nu om dage lever der i Hvidovre ca. 53000 personer fordelt på byens villaer og lejligheder. Med færre end 8 kilometer til hovedstadsområdets centrum, betyder det en del af kulturen i Valby og aktivitet bygget op om præcis Danmarks hovedstad, men alligevel er det lykkedes for dem at bygge deres egen profil. Dette var for eksempel da der i ’17 blev designet en mere moderne meget rost strand på samme tid som selve stranden blev udvidet til mere end den dobbelte størrelse. Den blev færdigopført inden den officielle sommerferie i ’17 og har fremad haft talrige turister, som ønsker at nyde godt af strand og sol.

Sport er også en af de andre ting, der definerer denne bydel. I bydelen er der god mulighed for at deltage i talrige alsidige sportsgrene på en vifte planer, helt fra begynder til øvede. Det er bl.a. ishockey, fodbold og håndbold, der er fremtrædende, men også curling fylder meget i bydelen. I vandet ved Valby er det endvidere muligt at følge i sporene af mange af de største, danske sejlsportstalenter.

Her er en bydel, der er præget af at have udviklet sig som noget af den danske hovedstad, men som på trods af dette har formået at skabe sig en selvstændig profil, som særligt er møntet på forskellige familier, der gerne vil have storbyliv i skønne og grønne omgivelser. Byen huser et stort udpluk af de utallige fremtrædende kulturer og religioner, som i vor tid også ses repræsenteret herhjemme og har af den grund et alsidigt og meget farverigt gadebillede.

Valg af frisør

Hvis frisuren trænger til at blive rettet til, er tiden inde til en tid hos din frisør, men det er ikke vores første argument til at nyde at få din frisure rettet til. En del af os tager også bookingen hos frisøren som en pause i en travl hverdag, hvor der kan tankes op og blot slappe af.

En tur til frisøren kan være alt fra en hverdagsoplevelse for de heldige, til selvforkælelse i en hektisk arbejdsdag. Hvad enten det er en pige, mand, eller barn, kan man finde en frisørsalon, som kan opfylde dine ønsker og drømme om den helt perfekte frisure til alle lejligheder.

Vælg den rette frisør

Idet man ønsker at finde den helt rette frisør til at klippe dit hår, er det virkelig vigtigt, at man ikke blot leder efter den første, der kommer op, når man anvender Google. Der er virkelig mange forskellige frisørsaloner at vælge fra og for at du kan vide dig totalt forvisset om, at du ender med det udkom du kan være glad for, kræver det, at man spenderer lidt tid på at gennemlede mulighederne og fremfinde en salon, der har specialiseret sig omkring lige det du forestiller dig. Som en begyndelse kan man overveje, hvem af de følgende man kigger efter:

  • Damefrisør
  • Herrefrisørsalon
  • Salon, der tilbyder børneklip

kan du bevæge dig videre til at lede en del mere personligt.

Damefrisør

Det er sjældent, at nogen kalder den en damefrisør, fordi langt de fleste frisører ordner hår på både kvinder og mænd, mens en del endvidere tilbyder at klippe børnehår. Ved en damefrisør i anførte kategori er der tit utrolig god chance for at blive forkælet. I flere tilfælde begynder et besøg hos en frisør med en lækker kop the eller kaffe og en ide om, hvad du ønsker at frisøren, gør ved håret.

I en del frisører kan du forme din helt egen klipning med både klip og farve, men også eventuel hårkur og massage af hovedbunden, hvis disse kan være nogle behandlinger du ønsker at tilføje dit besøg. I mange tilfælde er frisøren, som skal ordne dit hår dygtig til at vejlede dig med at finde de behandlinger, som vil være bedst til netop dit hår og din økonomi.

Barber

Nu er det ikke bare de helt gængse frisører for herrer, der findes herhjemme, for mange herrer ønsker at nusses om og få det perfekte ud af deres besøg på samme vis som damer. Hvilket er grunden til, at der er poppet en række anderledes herrefrisører op, der kan tilbyde mere specificerede kure end den klassiske frisør for herrer.

Nu taler vi selvskreven om de moderne barbersaloner, der laver professionel behandling af både skæg og hår samt en vifte andre forkælelser til mænd, der kan lide at blive nusset lidt mere.

Saloner, der tilbyder børneklip

Tumlingerne skal naturligvis også forkæles med jævne mellemrum og det er ikke alle, som kan klare en tumling, der ikke endnu kan sidde roligt. Derfor er der helt specielle saloner, som netop er specialiserede i at klippe præcist og hurtigt med puslingerne, som muligvis ikke er i besiddelse af det samme tålmod som voksne.

Frisører der tilbyder børneklip har i mange tilfælde bred erfaring med særligt at kommunikere med de mindste og af den grund kan det også blive en hyggelig oplevelse for de mindste, som til hverdag ikke gider at blive klippet og være nødt til at sidde roligt i lang tid på en gang.

Sådan finder du den rette frisør og de rette produkter

Når du skal vælge en salon, er det endvidere en brandgod ide at overveje, om der findes nogle originale produkter, der virker bedre i dine lokker end nogle andre. Når du beslutter dig for en frisørforretning, finder du endvidere en række af plejeprodukter, som bruges i dit hår. Rigtig mange af kunderne investerer desuden i en del af produkterne, som bruges i håret ved salonen, så de kan sætte og style det nye hår selv og af den grund kan du med god grund tjekke, hvilke produkter netop den frisør du påtænker at tage kontakt til tilbyder.

Der kan købes et stort udvalg af forskellige produkter og mærker og tit bliver det netop hårprodukter, der er medvirkende til at skabe den trimning du får skabt, når din frisure er lavet. Er du ikke bare interesseret i det endelige resultat, men ligeledes, hvordan det kan opnås, så findes der desuden en stor del bæredygtige frisørforretninger, som bruger plejeprodukter, der er både bedre for miljøet og dig. På samme måde er der også en del salon, som udbyder veganske behandlinger og plejeprodukter, som kan vælges af dig, som ikke vil nøjes.

Hvad er prisen for en behandling?

Der er meget stor udsving i, hvad du kan forvente at måtte betale for et besøg hos frisøren og der er i de fleste tilfælde sammenhæng mellem prisen og den service du finde hos din frisørsalon

Du kan altså sagtens blive studset og få stylet håret i en salon og betale omkring en hundredkroneseddel, men vil du hellere passes lidt og være sikker på, at frisøren kender de nye moder, de mest holdbare farver samt de fineste varer, så må du regne med at måtte at lidt mere. I mindre økonomiske ende af skalaen ligger prisen for en klipning på et sted mellem 1000kr og 1500kr og så må du tillægge ekstra behandlinger, farve og ekstra produkter oveni.