Samling af lokale frisører - Lolland, 4913 Horslunde

På denne side finder du en oversigt over alle de lokale frisører i området omkring 4913 Horslunde. Find adressen, prisoversigter, kontaktinformation, website & meget mere endnu. Samlet et enkelt sted, så man nemt kan få overblik over mulighederne.

4913 Horslunde på Lolland

Området omkring Horslunde kendes for at være høre under Lolland Regionen som har post nr. 4913. Byen Horslunde er som mange andre byer i det danske land også kendetegnet ved idyllisk byliv med mindre søde gader fyldt nydelig arkitektur.

I byen Horslunde kan man finde nogle turistattraktioner og monumenter, udover shoppingmuligheder samt madsteder, som du også kan gøre i dit område.

Måske er det ikke alle mennesker som genkender lige meget fra Horslunde & Lolland, men så er det vidst ved at være på tide. Lige meget om man undersøger de mange muligheder for en frisør, tatovør, grønthandler, slikbutik, kiosk, slagter, optiker, rideklub eller wellness så kan vi hjælpe til at finde alle dem omkring dig.

Lokaliser en lokal frisør tæt på dig

Hos frisøroversigt.dk kan du få en oversigt med frisører i dit lokalområde så du langt nemmere kan skrive til den helt rigtige frisør i 4913 Horslunde, Lolland. Der er ikke noget værre end at finde frisører i alverdens danske Regioner, hvis man kun har interesse for at se en frisør i Horslunde. Så derfor har vi fundet alle allermest benyttede frisører i området omkring dig så du slipper for at lede længere.

Frisører

Når håret trænger til at blive rettet til, er tiden inde til et stop hos frisøren, men det er langt fra vores første grund til at vælge at få dit hår trimmet. En hel del af os bruger også bookingen hos frisøren som en pause i en travl arbejdsdag, hvor det er muligt at tanke op og blot koble af.

En tur til din frisør kan være alt mellem en hverdagsoplevelse for de få, til forkælelse i en travl hverdag. Hvad enten der er tale om en pige, mand, eller barn, kan du søge en frisør, der kan opfylde dine ønsker og drømme om den perfekte frisure til alle lejligheder.

Find den rigtige frisør

Hvis du vil vælge den bedste frisørsalon til at klippe dit hår, er det yderst vigtigt, at man ikke kun vælger den første, der kommer frem, hvis man søger på Google. Der findes mange forskellige frisører at vælge imellem og for at du kan være totalt sikker på, at man afslutter med det resultat man bliver tilfreds med, påkræver det, at du bruger en del tid på at endevende mulighederne og opspore en frisørsalon, som specialiserer sig omkring lige nøjagtigt det du drømmer om. Til at begynde med kan du overveje, hvem af disse du er på udkig efter:

  • Damefrisørsalon
  • Herreklip
  • Børneklip

Så kan man begynde at kigge en del mere specifikt.

Damefrisørsalon

Det er ikke tit, at folk kalder den en damefrisør, for de fleste frisører ordner hår på både kvinder og drenge, samtidig med en del også tilbyder at trimme børnenes hår. Ved en salon i anførte kategori findes der tit rigtig rig chance for at blive forkælet. I de fleste fald starter en tur hos frisørsalonen med en velbrygget kop the eller espresso og en snak om, hvad man forventer at hun, får ud af ens hår.

I mange tilfælde har du muligheden for at lave din helt egen klipning med f.eks. farve og klip, eller kur til håret samt hovedbundsmassage, ifald dette er noget du måtte ønske under besøg. Tit er frisøren, der skal klippe dig god til at hjælpe dig med at finde de frisurer, som kan være optimale til præcis din manke og din økonomi.

Barber

I disse tider er det ikke længere alene de klassiske frisører for herrer, som kan findes her, for rigtig mange herrer vil gerne plejes og få det optimale ud af tiden på samme måde som damer. Hvilket er grunden til, at der er vokset et antal mere moderne herresaloner op, der kan tilbyde mere specificerede behandlinger end den traditionelle mandefrisørsalon.

Her taler man selvsagt om de nye barberer, der udfører professionel klipning af både hår og skæg i tilgift med en bunke alternative kure til mænd, som holder af at blive behandlet lidt ekstra.

Saloner, der tilbyder børneklip

De mindste skal selvfølgelig også forkæles med jævne mellemrum og det er ikke alle, der kan trimme de mindste, som ikke helt formår at sidde i ro. Hvorfor der er specielle saloner, som især er uddannede til at klippe præcist og hurtigt med tumlingerne, som stensikkert ikke har tålmodighed som voksne.

Frisører der tilbyder børneklip har i langt de fleste tilfælde stor erfaring med netop at kommunikere med en tumling og af den grund kan det ofte blive en dejlig oplevelse for en pusling, som i hverdagen ikke kan lide at blive studset og måtte sidde roligt i lang tid på en gang.

Vælg den rigtige frisør med de rigtige produkter

Når du skal vælge en salon, er det herudover en god ide at overveje, om der søges nogle særlige produkter, som virker godt i dit hår i forhold til andre. Når du beslutter dig for en frisørforretning, får du også en vifte af produkter, som puttes i din manke. Rigtig mange af frisørens kunder investerer desuden i et udvalg af produkterne, som bruges til din manke ved frisørsalonen, for at kunne style og sætte lokkerne selv og netop derfor kan du fordelagtigt undersøge, hvilke produktserier netop frisøren du overvejer at kontakte har på hylderne.

Der produceres en bred vifte af forskellige hårprodukter samt producenter og ofte er det præcis hårprodukterne, som er medvirkende til at lave den klipning du får skabt, når din manke er klippet. Er du ikke alene interesseret i det færdige resultat, men også, hvordan det vedligeholdes, så findes der desuden en stor del økologiske frisører, der bruger produkter, der er både sundere for miljøet og dig. På samme måde er der også en del frisørsalon, som tilbyder veganske behandlinger og produkter, der må vælges af dig, der ikke vil nøjes.

Hvad er prisen for en frisør?

Der er enorm forskel på, hvad du kan komme til at skulle betale for en tur til salonen og der er helt sikkert sammenhæng imellem prisen og resultatet du opnår hos frisøren din frisør

Du kan altså uden problemer blive studset og få stylet håret i en frisørsalon og slippe hundrede kroner, men vil du gerne nusses bedre og være sikker på, at din frisørforretning kan følge de nye trends, de mest holdbare farver og de mest effektive produkter, så kan du regne med at måtte at betale en højere pris. I mindre økonomiske ende af skalaen ligger prisen for en klipning på i omegnen af tusind kroner og 1500kr og desuden bør du regne med ekstra pleje, farvning samt ekstra produkter oveni.