Oversigt over lokale frisører - Midtjylland, 8700 Horsens

Herunder kan du se et overblik af alle de lokale frisører i området omkring 8700, Horsens - Midtjylland. Find adressen, priser på behandlinger, kontaktinformation, hjemmeside & meget mere information. Altsammen samlet 1 sted, så man nemmere får et overblik af mulighederne.

Horsens by

Kun nær en halv times biltur fra Aarhus centrum ligger vores ottende største by. Med lige under 60.000 mennesker ligger Horsens nær fjorden på den østjyske kyst. Horsens er et sted med en klar historie helt fra Middelalderen, der kan ses på de utallige historiske fæstninger og klostre, som i dag ligger spredt i hele byen og bestemt er et besøg værd.

Den er gennem de forgangne år udviklet til en by med kultur, der altså er mest kendt for stedets koncerter samt andre events i det ombyggede Horsens Statsfængsel, det er dog slet ikke kun det du bør se i byen. Ungdommen i Horsens har fået deres helt eget musiksted, Det Gule Pakhus, som derudover har en tilknyttet skatepark, hvor der med jævne mellemrum er forestillinger samt musikopsætninger af de unge. Ydermere er den tilbagevendende Middelalderfestival for hele Europa også et stort trækplaster, her ser i nærheden af trestusind turister Horsens, for at opleve, hvordan dagen så ud for cirka 800 år siden.

I Horsens findes der boliger for alle smage, men Horsens udmærker sig især ved mængden af nye boliger samt byggegrunde i nyetablerede områder. Derfor er Horsens også blevet et efterstræbt sted for børnefamilier, som ønsker at skabe et liv nær Århus, men gerne vil have en langt mere favorabel husleje. Flere folk pendler alle dage mellem Aarhus og Horsens.

Horsens er derudover hjemsted for AC Horsens, fodboldklubben kendt fra DKs Superliga samt håndboldklubben HK. Desuden forefindes her en række muligheder for videregående uddannelse indenfor forskellige områder og linjer.

Vil man drikke en kop the på en hyggelig cafe, så finders der talrige spændende muligheder i dens midte og ud til Horsens Fjord. Her kan man opleve en god håndfuld lækre butikker at gå på opdagelse i og toppe turen af med et måltid eller the med udsigt ud over fjorden.

Valg af frisør

Når din frisure trænger til at blive trimmet, er det tid til en tid hos din frisør, men det er slet ikke vores første grund til at få håret rettet. En stor del af os bruger ligeledes tiden i frisørstolen som et break i arbejdsdagen, hvor vi kan tanke op og kun slappe af.

En tur til frisøren bliver alt mellem en hverdagsting for de heldige, til forkælelse i en travl arbejdsdag. Lige meget om der er tale om en kvinde, herre, eller et barn, kan du søge en salon, som kan opfylde dine ønsker og drømme om den optimale klipning til enhver lejlighed.

Sådan vælger du den rigtige frisør

Idet man vil vælge den rigtige frisør til at tage sig af dine lokker, er det virkelig vitalt, at man ikke blot leder efter den første, der viser sig, når man søger på Google. Der er rigtig mange forskellige saloner at vælge blandt og for at du kan blive fuldstændig sikker på, at du afslutter med et resultat du kan være glad for, kræver det, at man spenderer en del tid med at gennemlede mulighederne og fremfinde en salon, som specialiserer sig i lige nøjagtigt den frisure man ønsker sig. Som en start kan man overveje, hvem af de herunder nævnte du kigger efter:

  • Damefrisør
  • Barber
  • Børneklip

Herefter kan man lægge ud med at lede en del mere smalt.

Damefrisør

Det er ikke tit, at vi kalder det en damefrisør, fordi de fleste frisører klipper både damer og drenge, samtidig med nogle også kan ordne børnenes hår. Hos en frisørsalon i anførte kategori findes der tit meget rig chance for at blive forkælet. I mange tilfælde begynder et besøg hos en damefrisør med en god kop the eller kaffe og en ide om, hvad man ønsker at han, gør ved frisuren.

I mange tilfælde er det muligt at komponere din personlige behandling indeholdende f.eks. klipning og farve, men også hårkur og massage af hovedbunden, hvis dette er behandlinger man kunne ønske under besøg hos frisøren. Tit er frisøren, som skal klippe dig god til at guide dig med at komme frem til de frisurer, som vil være bedst til netop din manke og din økonomi.

Herrefrisørsalon

Nu om stunder er det ikke kun de helt almindelige herrefrisører, som er at finde her i landet, for de fleste herrer vil gerne nusses om og få det optimale ud af klipningen på samme måde som damer. Derfor er der dukket et antal moderne herresaloner op, som kan tilbyde et større udvalg af klipninger end den almindelige frisørforretning for mænd.

Nu taler vi selvsagt om de moderne barberer, der har specialiseret sig i professionel behandling af både hår og skæg sammen med en række andre kure for herrer, der nyder at blive behandlet lidt ekstra.

Frisør til børn

Børnene skal selvfølgelig også forkæles indimellem og det er de færreste, der kan klippe tumlingerne, der ikke endnu kan sidde i ro. Hvorfor der er specielle frisører, som præcis er specialiserede i at klippe hurtigt og præcist på en pusling, der med garanti ikke ejer tålmodighed som voksne.

Frisører, der klipper børn besidder i langt de fleste tilfælde stor erfaring med præcis at trimme de mindste og derfor kan det ofte ende ud som en dejlig oplevelse for børnene, der til hverdag ikke har lyst til at blive studset og være nødt til at sidde i ro i en rum tid på en gang.

Sådan finder du den rigtige frisør med de rigtige produkter

Når du finder en frisørforretning, er det desuden en god ide at veje op, om der findes nogle særlige produkter, der gør sig specifikt godt på dine lokker i forhold til andre. Når du booker tid hos en frisør, finder du endvidere en linje af plejeprodukter, som puttes i håret. Mange af os køber også en række af de produkter, der bruges til din frisure hos frisørforretningen, for at kunne sætte det nye hår selv og derfor kan du med god grund tjekke op på, hvilke produkter netop frisørforretningen du tænker på at kontakte har på hylderne.

Der er en bred vifte af forskellige plejeprodukter og mærker og i de fleste tilfælde er det netop hårprodukterne, som kan være en del af at holde styr på den trimning du vil få skabt, når dit hår er klippet. Er du ikke blot glad for det færdige resultat, men herudover, hvordan det opnås, så kan du også finde en lang række organiske frisører, som anvender hårprodukter, der er ikke bare bedre for miljøet og dig. Ligesom er der endvidere en del salon, der foretager veganske behandlinger og hårprodukter, som må vælges af dem, der ikke kan nøjes.

Det koster en frisør

Der er enorm udsving i, hvad du kan forvente at skulle betale for en tur til frisøren og der findes uden tvivl sammenfald mellem prisen og resultatet du får hos frisørforretningen

Du kan altså uden problemer blive trimmet og få stylet dit hår i en frisørsalon og kun give hundrede kroner, men vil du gerne forkæles bedre og være helt sikker på, at frisørforretningen har forståelse for den nyeste mode, de reneste farver samt de højst roste produkter, så kan du regne med at måtte at mere. I mindre økonomiske ende af prisskalaen er prisen for en klipning i omegnen af ettusind og 1500kr og så må du beregne behandlinger, farve samt yderlige produkter oveni.