Samling af frisører - Midtjylland, 7500 Holstebro

På denne side kan du finde samlingen af alle de lokale frisører i området omkring 7500, Holstebro - Midtjylland. Find deres adresse, prisoversigter, deres kontaktoplysninger, URL samt langt mere. Alt sammen samlet ét sted, så man nemmere kan få et overblik over de mange muligheder.

7500 Holstebro

På bredden af Storåen i det nordlige Vestjylland er byen smukt placeret. Her bor i dag op imod syvogtredivetusind indbyggere og egnen har en spændende historie, som har rødder tilbage til middelalderen. Holstebro har siden dengang været en fremtrædende handelsby og har også nu til dags en levende bymidte, der bærer præg af detailhandel sammen med et omfattende erhvervsområde ved byen.

I byen findes Danmarks gamle fastlagte fodgængerområder, som er beliggende mellem de to torve i byen, nemlig Store Torv og Brotorvet. Gågadekvarteret blev bygget i 1963 og har på den måde mere end 50 år på bagen. Langs fodgængerzonerne kan du frekventere en bred vifte af af områdets forskellige butikker, der forhandler alt fra tøj til specialiteter. I og om byens centrum findes ligeledes en del af de monumenter, som blandt andet definerer byen.

Naturen der omgiver byen byder på rigtig mange muligheder at være aktiv i og se de frugtbare områder nær ved Storåen og hele vejen ud til havet. Storåen udgør et perfekt område for dem, der holder af at fiske i smukke områder, imens det bølgede landskab skaber mulighed for vandreture eller cykling der garanteret vil få pulsen til at stige. Er man nærmere til vandsport kan blandt andet roning i kajak desuden dyrkes i Storåen.

Både selve byen og de omkringliggende egne er ikke alene familievenlige, men indeholder ligeså en håndfuld muligheder for folk, der overvejer at bruge kvalitetstid sammen med deres firbenede venner – i byen er alle firbenede venner nemlig kærkomne og kan endda medbringes på en del af Holstebros hoteller.

Store dele af handlen i området er samlet nær centrum af den gamle bydel, men også i det kæmpe industrikvarter ved kanten af byen. Her findes flere bebyggelser lejet af mange store firmaer. Holstebro tilbyder ydermere optagelse på mange forskellige uddannelser udover en af vores mange kaserner; Jydske Dragonregiment.

Vælg den rette frisør

Når dit hår har brug for at blive rettet til, er tiden til et stop hos frisøren, men det er langt fra din første argument til at nyde at få håret trimmet. Rigtig mange af os bruger ligeledes tiden hos frisøren som en pause i en travl hverdag, hvor vi kan tanke op og kun slappe af.

Et smut forbi en frisør bliver alt mellem en hverdagsting for de priviligerede, til selvomsorg i en travl arbejdsdag. Hvad enten det er en pige, herre, eller barn, kan man finde en salon, der efterkommer dine drømme og ønsker om den perfekte klipning til alle lejligheder.

Find den rigtige frisør

Når du vil vælge den rette frisørsalon til at få styr på dit hår, er det virkelig vitalt, at du ikke bare leder efter den første, der kommer frem, når du anvender telefonen. Der er mange forskellige frisører at vælge mellem så for at du kan vide dig helt forvisset om, at du ender med det udkom du kan være tilfreds med, fordrer det, at du tilbringer en rum tid med at tjekke mulighederne og finde en frisør, som specialiserer sig indenfor lige akkurat den frisure du forestiller dig. Til at starte med kan du reflektere over, hvem af disse man kigger efter:

  • Dameklip
  • Barber
  • Børnefrisør

kan man starte med at kikke noget mere smalt.

Damefrisørsalon

Det er ikke ofte, at folk kalder det en damefrisørsalon, fordi de fleste frisører klipper både kvinder og drenge, samtidig med få herudover kan trimme hår på børn. Hos en frisør i bemeldte kategori findes der tit rigtig stor chance for at opleve forkælelse. I flere tilfælde begynder et besøg hos damefrisøren med en god kop te eller kaffe og en samtale om, hvad du gerne vil have han, får ud af dine lokker.

I mange frisørsaloner er det muligt at sammensætte din egen klipning med f.eks. klip og farvning, men også eventuel hårkur og hovedbundsmassage, hvis dette kan være behandlinger man kunne ønske under besøg. Ofte er frisøren formidabel til at guide dig med at ende med de frisurer, der kan være bedst til præcis dit hår og din pengepung.

Barbershop

I dag er det ikke kun de helt klassiske frisører for herrer, som findes her, for rigtig mange mænd vil nusses om og få det bedste ud af besøget ligesom damerne. Derfor er der dukket en lang række friske herrefrisører op, der tilbyder anderledes kure end den klassiske herrefrisørsalon.

Nu taler man selvsagt om de nye barbershops, som tilbyder professionel klipning af både skæg og hår samt en række alternative behandlinger for mænd, som holder af at blive nusset lidt ekstra.

Børneklip

Tumlingerne skal naturligvis også forkæles indimellem og det er de færreste, der kan trimme de mindste, der ikke helt formår at sidde stille. Derfor er der specielle frisører, som især er specialiserede i at arbejde præcist og hurtigt på puslingerne, som stensikkert ikke ejer det samme tålmod som en voksen.

Børnefrisører besidder i langt de fleste tilfælde lang erfaring med præcis at trimme en tumling og derfor kan det sagtens ende ud som en mindeværdig oplevelse for en tumling, som til hverdag ikke kan lide at blive studset og måtte sidde roligt i en rum tid ad gangen.

Vælg den rigtige frisør med de rigtige produkter

Når du skal vælge en frisørsalon, er det desuden en brandgod ide at overveje, om der er nogle originale plejeprodukter, der virker specifikt godt i dit hår i forhold til nogle andre. Når du booker tid hos en salon, finder du endvidere en linje af plejeprodukter, der puttes i lokkerne. Mange af forretningens kunder køber herudover en del af de produkter, som anvendes i din frisure hos salonen, så vi kan style og sætte håret selv og netop derfor kan du med god grund undersøge, hvilke produktserier netop den salon du påtænker at bestille tid hos bruger.

Der er en lang række forskellige produkter og mærker og i de fleste tilfælde bliver det netop hårkure, som kan være med til at sætte den behandling du vil få lavet, når dit hår er færdig. Er du ikke kun interesseret i det endelige resultat, men desuden, hvordan det skal vedligeholdes, så kan man desuden finde en stor del økologiske frisørforretninger, som anvender hårkure, som er ikke bare sundere for miljøet og dig. Som findes der endvidere en del frisørsalon, der udbyder veganske behandlinger og plejeprodukter, som må vælges af dig, der ikke ønsker at gå på kompromis.

Priser

Der er meget stor udsving i, hvad du kan komme til at skulle slippe for en tur til frisøren og der er i mange tilfælde sammenhæng mellem den pris du betaler og servicen du oplever hos din frisørforretning

Du kan med disse ord sagtens blive klippet og få sat dit hår i en frisørforretning og kun give hundrede kroner, men vil du gerne nusses lidt og være helt sikker på, at frisørforretningen har helt styr på de nyeste trends, de lækreste farver og de fineste produkter, så kan du regne med at komme til at måtte af med flere penge. I mere dyre ende af skalaen ligger en klipning på et sted mellem tusind kroner og 1500 kroner og så bør du tillægge behandlinger, farve samt ekstra ydelser oveni.