Oversigt over frisører - 4300 Holbæk, Sjælland

Herunder kan man finde en oversigt over alle de lokale frisører tæt på 4300 Holbæk. Find hvor de bor, priser på arbejdet, deres kontaktoplysninger, URL samt meget mere information. Alt sammen samlet et sted, så man nemmere kan få et overblik over de mange muligheder.

4300 Holbæk

Holbæk er med op mod 30000 folk Nordvestsjællands største by og er placeret ved det sted i Isefjorden, der hedder Holbæk fjord. Byen har i tidligere tid været finansielt afhængig af de mange industrielle firmaer, der lå i området. I dag er industri imidlertid ikke mere ligeså prominente og den fortsætter i højere grad ved hjælp af erhvervsliv, som bygger på byens talrige pendlere.

Ved [byen|Holbæk} ligger her utallige forskellige grønne egne, som inviterer til rekreative oplevelser for folk som lever i eller gæster området. Der findes både kyster, skove i forening med græssletter, ud af hvilke utallige er bygget ved Holbæk slot, som er en del af den oprindelige ejendom.

I en håndfuld år har byen først og fremmest været et sommerferiemål, men i de seneste år har byen investeret meget i at profilere byens seværdigheder gennem alle sæsoner. Det er derfor ikke bare i de varme sæsoner at her er hygge og eventyr i byen, hvilket byens talrige uddannelsesmuligheder ligeledes understreger.

På grund af at der er talrige pendlere i Holbæk, som har job andre steder, ligger en betragtelig del af byens identitet opstået i kraft af transporten samt de rigtig mange attraktive muligheder for at køre ind og ud af egnen. Endnu en fremtrædende rolle spiller den frodige natur, der findes omkring byen såvel ved vandet som på land. Dette er også præcis ved fjordens vand, en vifte oplevelser, seværdigheder og attraktioner befinder sig, der gør stedet eftertragtet hos dem, der elsker friluftsliv.

Kulinarisk set er området desuden utroligt interessant. Ved fjordens vande, ligger her en håndfuld spændende muligheder for at smage egnens råvarer og forkæle ganen med helt ægte, lokal gourmetmad. Egnen er fyldt med skønne spisesteder, små kroer, b&bs, cafeer samt gårdbutikker, med vægt på de lokale lækkerier. Er du vild med frisk æblejuice og alt godt fra fjorden, så er egnen helt sikker lige noget for dig.

Frisører

Hvis frisuren har brug for at blive klippet, er det tid til en tur forbi frisøren, men det er overhovedet ikke din bedste argument til at nyde at få håret rettet. En hel del af os nyder ligeledes tiden i frisørstolen som et frikvarter i en travl dag, hvor der kan tankes op og blot koble af.

En tur til en frisør bliver alt mellem en hverdagsting for de priviligerede, til afslapning i en hektisk hverdag. Om end der er tale om en pige, mand, eller et barn, kan man søge en frisør, der kan efterkomme dine ønsker og drømme om den helt optimale klipning til enhver lejlighed.

Sådan vælger man den rette frisør

Når du skal vælge den helt rette frisørsalon til at klippe din manke, er det rigtig vitalt, at man ikke alene vælger den første, der kommer frem, når du søger på nettet. Der er rigtig mange forskellige saloner at vælge fra så for at man kan være helt forvisset om, at du slutter med et resultat du bliver tilfreds med, fordrer det, at du tilbringer nogen tid med at gennemse mulighederne og finde en salon, som specialiserer sig i lige den behandling du drømmer om. Til at starte med kan du reflektere over, hvem af de følgende du er på udkig efter:

  • Damefrisørsalon
  • Barber
  • Salon, der tilbyder børneklip

Nu kan man bevæge dig videre til at kikke noget mere smalt.

Damefrisørsalon

Det er ikke tit, at nogen kalder det en damefrisør, for de fleste saloner klipper både kvinder og mænd, mens nogle endvidere tilbyder at trimme børnenes hår. Ved en frisørsalon i berørte kategori findes der ofte rigtig god chance for at opleve forkælelse. I mange fald begynder en tur til en salon med en varm kop te eller kaffe og en ide om, hvad man forventer at han, gør ved ens hår.

I flere tilfælde har du muligheden for at kreere din helt personlige kur som indeholder eksempelvis klip og farve, eller eventuel hårkur samt massage af hovedbunden, hvis dette kan være nogle behandlinger du kunne ønske at tilføje dit besøg. I mange tilfælde er frisøren, som skal klippe dig uddannet til at guide dig med at vælge de klipninger, som vil være de bedste til præcis din manke og din pengepung.

Barber

I dag er det ikke længere alene de almindelige frisører for herrer, der er at finde her i landet, for en del mænd vil nusses om og få det optimale ud af deres besøg på samme måde som kvinder. Hvorfor der er vokset en lang række avancerede frisørsaloner for herrer op, der laver en bredere pallette af kure end den traditionelle frisørforretning for herrer.

Her taler vi selvskreven om de luksuriøse barbershops, som tilbyder professionel behandling af både skæg og hår samt et væld andre forkælelser for mænd, som kan lide at blive behandlet lidt ekstra.

Børnefrisør

Tumlingerne skal naturligvis også forkæles indimellem og det er de færreste, der kan styre de små, der ikke endnu kan sidde stille. Derfor er der specielle frisører, der præcis er gode til at klippe hurtigt og præcist på en tumling, som muligvis ikke er i besiddelse af den samme tålmodighed som de voksne.

Frisører der tilbyder børneklip besidder i langt de fleste tilfælde kæmpe erfaring med præcis at trimme en pusling og netop derfor kan det også blive en mindeværdig oplevelse for de små, som normalt ikke bryder sig om at blive trimmet og måtte sidde i en stol i lang tid på en gang.

Valg af produkter og frisør

Når du skal vælge en salon, er det herudover en fantastisk ide at veje op, om der er nogle særlige plejeprodukter, som egner sig specifikt godt på din manke i forhold til nogle andre. Når du vælger en salon, får du også en linje af varer, der anvendes i håret. Mange af frisørens kunder køber en række af produkterne, som bruges til manken hos frisørforretningen, så de kan style og sætte den nye frisurede nye lokker selv og netop derfor kan du fordelagtigt tjekke, hvilke produkter netop frisørforretningen du overvejer at tage kontakt til tilbyder.

Der tilbydes en bred vifte af forskellige plejeprodukter og producenter og i mange tilfælde bliver det netop hårkurene, som er med til at pleje den trimning du vil få skabt, når din manke er færdig. Er du ikke blot glad for det endelige resultat, men endvidere, hvordan det kan opnås, så kan man også finde en stor del bæredygtige saloner, der bruger produkter, der er både sundere for miljøet og dig. På samme måde er der også en del salon, som udbyder veganske behandlinger og plejeprodukter, som kan vælges af dem, som ikke har lyst til at gå på kompromis.

Det koster en klipning

Der er kæmpe udsving i, hvad du kan ende med at skulle slippe for en tur til frisøren og her findes i de fleste tilfælde sammenhæng imellem prisen og den service du opnår hos frisøren din frisør

Du kan derfor helt sikkert blive klippet og få stylet dit hår i en frisørsalon og betale 100kr, men vil du hellere forkæles lidt og være helt sikker på, at frisøren har forståelse for de nye trends, de reneste farver samt de fineste produkter, så må du forvente at komme til at måtte betale mere. I den dyrere ende af skalaen ligger prisen for en klipning på omkring ettusind og 1500 og desuden skal du tillægge behandlinger, farve og ekstra pleje oveni.