Se alle frisører - Midtjylland, 8270 Højbjerg

Herunder finder du en oversigt af alle lokale frisører omkring 8270 Højbjerg. Se adressen, priser på behandlinger, kontaktinformation, website og meget mere endnu. Alt sammen samlet et sted, så man nemmere kan få et overblik af de mange muligheder.

8000 Århus C

Danmarks anden største by finder vi placeret perfekt ud mod kysten af det jyske fastland. Århus er et sted, der indeholder utallige spændende oplevelser for voksne og børn i alle aldre, derfor er det samtidig en af de mest populære rejsemål for både internationale og nationale turister.

Aarhus selv rummer et utal af muligheder for at købe ind, både i gågadekvarteret, såvel som i en håndfuld shoppingcentre som blandt andet Storcenter Nord og Bruuns Galleri. Endvidere findes der også et utal af klassiske spisesteder og cafeer i gåafstand fra Hovedbanegården, således at der er mulighed for en velsamgende frokost, når der må lades op ved middagstid eller en god middag inden I vender næsen hjemad.

Ud over indkøb, tilbyder Aarhus også en lang række uddannelser. Man finder en række universitetsuddannelser ud over faguddannelser og flere forskellige muligheder for at opnå din drømmekarriere. Præcis af den grund er der også et varieret udvalg af boliger til studerende I Århus, der giver den et rigt og spændende natteliv med et utal af spillesteder samt værtshuse blandt alle byens dele.

Til sidst er byen endvidere en skøn by for små og store familier. Både familier, som er på udkig efter deres hus, med grønne omgivelser, men også familier, der gerne vil bosætte sig tæt på Århus og ikke behøver ligeså mange kvadratmeter i hverdagen. Byen er fyldt med skønne lejligheder og rækkehuse, mens staderne tilbyder en bred vifte af muligheder for at designe eller finde klassiske boliger i alle prisklasser.

Byen byder på kulturoplevelser og museumoplevelser for for alle interesser. Man kan f.eks. besøge Moesgaard Museum i de grønne områder og afslutte med en smuk slentretur på Moesgaard strand, eller se spændende kunstudstillinger på ARoS kunstmuseum, der desuden byder på Regnbuen, der tilfører et farvefuldt overblik ud over hele byen fra oven. Alt i alt, er byen et smørhul, der både indbyder til små besøg, men ydermere også inviterer til længere besøg eller måske som en permanent løsning.

Vælg den rette frisør

Hvis dit hår har brug for at blive trimmet, er tiden til et stop hos barberen, men det er overhovedet ikke din første argument til at få dit hår rettet. En hel del af os udnytter også timerne i frisørstolen som et frikvarter i en travl dag, hvor der kan tankes op og blot koble af.

En tur til en frisør bliver alt mellem en hverdagsoplevelse for de heldige, til selvforkælelse i en hektisk hverdag. Om end der er tale om en kvinde, dreng, eller et barn, kan man besøge en frisørsalon, der efterkommer dine drømme og ønsker om den helt rigtige frisure til enhver lejlighed.

Sådan vælger man den rette frisør

Hvis du skal finde den rigtige frisørsalon til at klippe din manke, er det virkelig væsentligt, at du ikke kun leder efter den første, som dukker op, hvis man anvender internettet. Der er utroligt mange forskellige frisørsaloner at vælge imellem og for at være fuldstændig sikker på, at man afslutter med et udkom man kan være tilfreds med, påkræver det, at du tilbringer en del tid med at undersøge mulighederne og fremfinde en salon, som specialiserer sig indenom akkurat det man forestiller sig. Til at starte med kan du tænke på, hvilke af de følgende man er på udkig efter:

  • Dameklip
  • Herrefrisørsalon
  • Børnefrisør

Bagefter kan man begynde at søge en del mere personligt.

Damefrisør

Det er ikke tit, at man kalder det en damefrisørsalon, for de fleste frisører ordner hår på både damer og herrer, samtidig med nogle endvidere kan ordne børnenes hår. Hos en frisør i anførte kategori findes der tit meget god mulighed for at opleve forkælelse. I mange tilfælde begynder et besøg ved en salon med en god kop te eller espresso og en samtale om, hvad man forventer at frisøren, gør ved håret.

I en række frisører har du muligheden for at kreere din egen kur som indeholder for eksempel farve og klipning, men også kur til håret samt massage af hovedbunden, om dette kan være nogle behandlinger man måtte ønske som en del af dit besøg hos frisøren. Tit er frisøren, som skal ordne dit hår dygtig til at guide dig med at finde de behandlinger, der vil være bedst til netop dine ønsker og din pengepung.

Barber

Nu om stunder er det ikke længere alene de helt almindelige frisører for herrer, der er at finde her i landet, for en del herrer ønsker at nusses om og have det optimale ud af tiden på samme vis som kvinder. Derfor er der vokset et antal anderledes frisørsaloner for herrer op, som foretager en bredere pallette af kure end den klassiske frisør for herrer.

Nu taler man selvsagt om de moderne barbersaloner, der tilbyder professionel behandling af både skæg og hår ud over en vifte andre forkælelser for mænd, der nyder at blive nusset lidt mere.

Børneklip

De små skal naturligvis også forkæles engang imellem og det er langt fra alle, som kan svinge saksen over børnene, som ikke formår at sidde roligt. Hvorfor der er specielle saloner, der netop er specialiserede i at klippe præcist og hurtigt på de små, der muligvis mangler den samme tålmodighed som voksne.

Frisører, der klipper børn har i mange tilfælde kæmpe erfaring med særligt at kommunikere med de mindste og netop derfor kan det også ende med at blive en skøn oplevelse for en tumling, som normalt ikke har lyst til at blive klippet og måtte sidde på numsen i en rum tid på en gang.

Sådan finder du den rigtige frisør med de rigtige produkter

Når du finder frisør, er det endvidere en brandgod ide at overveje, om der er nogle specifikke produkter, der egner sig godt i dine lokker i forhold til andre. Når du beslutter dig for en frisørforretning, får du endvidere en vifte af pleje, der bruges i din manke. Mange af os køber en række af produkterne, som bruges til frisuren ved frisøren, så vi kan sætte og style det nye hår selv og af den grund kan du med stor fordel tjekke, hvilke produktserier netop den salon du påtænker at booke tid hos har på hylderne.

Der udbydes et stort udvalg af forskellige plejeprodukter samt brands og i mange tilfælde bliver det præcis produkter, som vil være medvirkende til at pleje den behandling du har fået lavet, når lokkerne er klippet. Er du ikke alene interesseret i det endelige resultat, men endvidere, hvordan det skal vedligeholdes, så kan man også finde en række økologiske frisører, som bruger hårkure, der er både bedre for dig og for miljøet. Som er der desuden en række salon, som foretager veganske behandlinger og plejeprodukter, der kan vælges af dig, som ikke vil gå på kompromis.

Hvad er prisen for en klipning?

Der er enorm forskel på, hvad du kan ende med at betale for en tur til salonen og her er helt sikkert en sammenhæng mellem prisen og resultatet du oplever hos salonen

Du kan med andre ord helt sikkert blive trimmet og få sat håret i en frisørforretning og betale i nærheden af 100 kroner, men vil du hellere nusses lidt og være helt sikker på, at frisøren har forståelse for den nyeste mode, de smukkeste farver og de reneste produkter, så må du regne med at skulle at måtte betale flere penge. I mindre økonomiske ende af prisskalaen koster en klipning mellem ettusind og femtenhundrede kroner og så må du beregne ekstra pleje, farvning samt yderlige pleje oveni.