Alle frisører - 3400 Hillerød, Nordsjælland

På siden her finder du samlingen af alle de lokale frisører tæt på 3400 Hillerød - Nordsjælland. Find deres adresse, prisoversigter, deres kontaktoplysninger, URL & langt mere. Samlet et sted, så du nemt kan få overblik af mulighederne.

3400 Hillerød by

Selvom denne by ikke kan prale af en omfattende arv, spiller den i vores tid en vigtig rolle indenfor Sjællands infrastruktur og er vokset jævnt siden 1500-tallet. På trods af dette, er Hillerød et område, som er spændende at opleve, hvis man har interesse i den royale historie. Den største attraktion i byen er nemlig det smukke slot, Fredensborg, der findes centralt og skaffer byen en ganske specifik stemning. Omkring slottet findes den overvældende barokhave, som er en oplevelse alene med mange lige hække og veltrimmede beplantninger med royale monogrammer.

Den bemærkelsesværdige natur ligger omkring Hillerød ved alle kanter og du finder f.eks. Danmarks fjerdestørste skov, Gribskov, som nærmeste nabo der. Fredensborg centreret i byen findes derforuden på toppen af en bakke, der skaber en fantastisk udsigt til de omfangsrige grønne områder, som ligger omkring byen.

Det er derforuden et område med en boblende detailhandel fordelt over en del områder, der alle sammen besidder sin personlige charme. Man kan gå en vandring i gågadekvarteret, når vejret smiler. Der kan du shoppe i et udsnit af Hillerøds forskellige detailhandlere og finde en let anretning eller en kop kaffe, om man bliver sulten. Er vejret til den kedelige side kan man i stedet shoppe i en af Hillerøds mange centre, hvor du også kan handle i forretninger og opleve stemningen i Hillerød.

Herudover er der god mulighed indenfor uddannelser. Især de erhvervsmæssige uddannelser er stærkt tilgængelige her og en del studerende slår sig ned i området, mens de tager deres eksamen og er med til at skabe liv i denne by.

Hillerød blev grundlagt i Chr d. 4. tid og besidder af den grund ikke en lige så lang historie som en del andre prominente byer herhjemme, imidlertid er Hillerød nu en by, som er værd at opleve både som besøgende og beboer. De frodige områder og byens kongelige tilknytning er virkelig en del af det, der tiltrak rigtig mange gæster igennem tiderne.

Sådan finder du den rette frisør

Når dit hår trænger til at blive trimmet, er det tid til et stop hos din frisør, men det er slet ikke vores eneste grund til at nyde at få dit hår trimmet. Utallige af os tager ligeledes timerne i frisørstolen som en pause i arbejdsdagen, hvor man kan tanke op og bare koble af.

Et smut forbi en frisør kan være alt fra en hverdagsting for de få, til afslapning i en hektisk arbejdsdag. Lige meget om du er pige, dreng, eller et barn, kan man søge en frisørsalon, der kan opfylde dine ønsker og drømme om den perfekte klipning til alle lejligheder.

Sådan finder man den rette frisør

Idet man skal finde den rette salon til at behandle dit hår, er det yderst væsentligt, at du ikke kun kigger efter den første, der kommer op, når du bruger internettet. Der er mange forskellige frisørsaloner at vælge mellem så for at man kan være totalt forvisset om, at du afslutter med det udfald du kan være glad for, kræver det, at du tilbringer lidt tid på at gennemlede mulighederne og fremfinde en frisør, som specialiserer sig indenom lige den frisure du forestiller dig. Som en begyndelse kan man reflektere over, hvilke af de herunder nævnte man er på udkig efter:

  • Dameklip
  • Herrefrisør
  • Salon, der tilbyder børneklip

kan man lægge ud med at søge lidt mere specifikt.

Damefrisør

Det er sjældent, at vi kalder det en damefrisør, fordi langt de fleste frisører ordner hår på både piger og herrer, mens nogle herudover tilbyder at trimme børnenes hår. Ved en salon i omtalte kategori findes der jævnligt meget rig mulighed for at blive forkælet. I flere fald starter en tur til frisøren med en god kop te eller espresso og en ide om, hvad du gerne vil have frisøren, gør ved frisuren.

I flere frisører kan du komponere din personlige klipning indeholdende eksempelvis farve og klip, men også eventuel hårkur samt massage af hovedbunden, hvis disse kan være nogle behandlinger man ønsker under besøg hos frisøren. Ofte er frisøren, der skal ordne dit hår uddannet til at vejlede dig med at komme frem til de frisurer, der er de bedste til præcis dine ønsker og din økonomi.

Herrefrisørsalon

Nu er det ikke alene de helt almindelige frisører for herrer, der findes her, for rigtig mange herrer vil forkæles og få det optimale ud af bookingen på samme vis som damerne. Hvorfor der er poppet en række avancerede mandefrisører op, som laver en bredere pallette af behandlinger end den kendte herrefrisør.

Nu taler man selvfølgelig om de lækre barbershops, som har specialiseret sig indenfor professionel klipning af både skæg og hår samt en bunke alternative kure til mænd, som nyder at blive nusset lidt ekstra.

Børnefrisør

Puslingerne skal naturligvis også trimmes med jævne mellemrum og det er mindstedelen, der kan styre børnene, som ikke formår at sidde roligt. Hvorfor der er specielle saloner, der netop er specialiserede i at trimme snapt og præcist med en pusling, der måske ikke har tålmodighed som en voksen.

Frisører der tilbyder børneklip besidder i de fleste tilfælde lang erfaring med præcis at kommunikere med en tumling og derfor kan det ende ud som en dejlig oplevelse for et barn, der i hverdagen ikke har lyst til at blive klippet og skulle sidde på numsen i længere tid ad gangen.

Sådan finder du den rette frisør og de rette produkter

Når du skal finde en frisørforretning, er det desuden en ideel ide at tænke over, om der søges nogle specielle plejeprodukter, der gør sig specifikt godt på dit hår end nogle andre. Når du booker tid hos en frisør, får du også en vifte af plejeprodukter, som puttes i dine lokker. Rigtig mange af os investerer i en række af produkterne, der anvendes i din frisure ved frisørsalonen, så vi kan sætte håret selv og netop derfor kan du med god grund tjekke, hvilke produkter netop den salon du overvejer at tage kontakt til har på hylderne.

Der findes et stort udvalg af forskellige hårprodukter og mærker og i de fleste tilfælde bliver det præcis disse plejeprodukter, der kan være medvirkende til at sætte den frisure du får lavet, når din manke er færdig. Er du ikke kun glad for det færdige resultat, men herudover, hvordan man opnår det, så kan man desuden finde en stor del organiske frisører, der anvender produkter, som er ikke bare bedre for dig og for miljøet. Som findes der også en række frisører, der laver veganske behandlinger og produkter, som må vælges af dig, som ikke vil nøjes.

Det koster en klipning

Der er enorm udsving i, hvad du kan komme til at betale for en tur til frisøren og der findes i mange tilfælde en sammenhæng mellem den pris du betaler og servicen du finde hos din frisørforretning

Du kan altså sagtens blive studset og få sat dit hår i en frisørsalon og skulle slippe en hundredkroneseddel, men vil du gerne forkæles bedre og være helt sikker på, at frisørforretningen forstår de nye moder, de klareste farver og de højst roste produkter, så kan du forvente at komme til at en højere pris. I den dyrere ende af skalaen ligger prisen for en klipning på mellem 1000 og 1500 kroner og endvidere må du beregne pleje, farve samt eventuelle produkter oveni.