Alle frisører - Nordsjælland, 3000 Helsingør

På denne side finder man overblikket over alle lokale frisører ved 3000 Helsingør - Nordsjælland. Find deres adresse, priser på behandlinger, deres kontaktoplysninger, URL samt meget mere information. Altsammen samlet ét sted, så man nemt kan få et overblik over de mange muligheder.

Helsingør, 3000 Nordsjælland

Området omkring Helsingør kender man for at være tilhøre Nordsjælland Regionen som har postnummer 3000. Byen Helsingør er som så mange andre byer i Danmark kendetegnet ved det hyggelige danske byliv med mindre & fine veje med flot arkitektur.

I området omkring Helsingør findes der mange turistattraktioner, og tøjbutikker og restauranter, ligesom du også kan gøre i området nær dig.

Det er måske ikke ligefrem alle mennesker der kender alt ved Helsingør og Nordsjælland, men nu er det nok på tide. Ligemeget om du leder efter de mange valgmuligheder for en tatovør, frisør, kosmetolog, grønthandler, slikbutik, kiosk, slagter, optiker, rideklub eller wellness så assisterer vi til at finde dem omkring dig.

Lokalisér frisører nær dig

Her frisøroversigt.dk kan du finde oversigten over alle frisører i dit lokalområde så man langt nemmere kan ringe til lige netop den frisør i 3000 Helsingør. Der er ikke meget værre end at finde frisører i alle danske byer hvis man kun interesserer dig for at se en frisør i Helsingør. Og netop derfor har vi samlet de allermest relevante frisører i dit nærområde - så man ikke skal undersøge yderligere.

Valg af frisør

Når din frisure trænger til at blive rettet til, er tiden til et stop hos barberen, men det er overhovedet ikke vores eneste grund til at nyde at få håret trimmet. En del af os udnytter også tiden i frisørstolen som et break i arbejdsdagen, hvor man kan tanke op og blot slappe af.

Et smut forbi din frisør kan være alt fra en hverdagsoplevelse for de få, til selvomsorg i en hektisk arbejdsdag. Hvad enten du er dame, herre, eller et barn, kan man finde en salon, som efterkommer dine drømme og ønsker om den optimale frisure til alle lejligheder.

Find den rigtige frisør

Når man forsøger at vælge den optimale frisørsalon til at få styr på din manke, er det rigtig vigtigt, at du ikke bare søger efter den første, som dukker frem, hvis man bruger Google. Der er rigtig mange forskellige frisørsaloner at vælge imellem så for at blive totalt forvisset om, at man afslutter med det slutresultat du bliver tilfreds med, kræver det, at du bruger nogen tid på at undersøge mulighederne og fremfinde en frisørsalon, som specialiserer sig i lige præcis den behandling man forestiller sig. Til at starte med kan man overveje, hvilke af de herunder nævnte man er på udkig efter:

  • Damefrisør
  • Herrefrisørsalon
  • Salon, der tilbyder børneklip

kan man begynde at søge noget mere specifikt.

Damefrisør

Det er sjældent, at nogen kalder det en damefrisørsalon, for langt de fleste saloner klipper hår på både kvinder og herrer, samtidig med en del ydermere kan trimme hår på børn. Hos en salon i berørte kategori er der jævnligt utrolig stor mulighed for at blive forkælet. I de fleste tilfælde starter et besøg hos frisørsalonen med en varm kop te eller espresso og en samtale om, hvad man forventer at han, får ud af din manke.

I de fleste saloner er det muligt at komponere din egen klipning med eksempelvis farve og klipning, men også hårkur og hovedbundsmassage, hvis dette er behandlinger du kunne ønske under besøg hos frisøren. I mange tilfælde er frisøren god til at vejlede dig med at vælge de behandlinger, som er optimale til netop dine ønsker og din økonomi.

Herrefrisør

Nu om stunder er det ikke længere kun de helt gængse frisører for herrer, der er at finde her i landet, for rigtig mange mænd vil gerne plejes og få det optimale ud af besøget ligesom kvinder. Derfor er der poppet et antal moderne frisørsaloner for herrer op, som laver mere specificerede behandlinger end den kendte herrefrisør.

Nu taler vi selvsagt om de mere moderne barbersaloner, der har specialiseret sig indenfor professionel trimning af både skæg og hår ud over en række alternative behandlinger til mænd, der holder af at blive forkælet lidt udover det sædvanlige.

Saloner med børneklip

De mindste skal naturligvis også forkæles engang imellem og det er mindstedelen, som kan styre lokkerne på de mindste, som ikke helt formår at sidde i ro. Derfor er der specielle frisører, der især er gode til at klippe præcist og snapt på et barn, som stensikkert ikke ejer den samme tålmodighed som en voksen.

Børnefrisører har i de fleste tilfælde lang erfaring med præcis at klippe tumlingerne og derfor kan det ofte ende ud som en behagelig oplevelse for de mindste, som normalt ikke bryder sig om at blive klippet og skulle sidde på numsen i lang tid ad gangen.

Vælg den rigtige frisør med de rigtige produkter

Når du finder en salon, er det herudover en god ide at tænke over, om der findes nogle originale plejeprodukter, der fungerer specifikt godt på dine lokker end nogle andre. Når du vælger en frisørforretning, finder du oveni en række af produkter, som puttes i dit hår. En stor del af forretningens kunder køber også en del af de produkter, som anvendes til håret hos frisørsalonen, så de kan sætte frisuren selv og netop af den grund kan du med god grund tjekke, hvilken produktserie præcis frisøren du tænker på at bestille tid hos har på hylderne.

Der udbydes et stort udvalg af forskellige hårprodukter samt mærker og i mange tilfælde bliver det præcis hårprodukterne, som er medvirkende til at lave den trimning du vil få udført, når din frisure er lavet. Er du ikke bare interesseret i det endelige resultat, men også, hvordan det kan opnås, så kan man desuden finde en række bæredygtige frisører, som anvender produkter, der er ikke bare bedre for dig og for miljøet. Ligesom er der også en række frisører, som foretager veganske behandlinger og hårprodukter, der må vælges af dem, som ikke vil nøjes.

Priser

Der er kæmpe forskel på, hvad du kan forvente at skulle betale for et besøg hos frisørforretningen og her findes helt sikkert sammenhæng mellem prisen og det resultat du oplever hos frisørforretningen

Du kan med andre ord sagtens blive studset og få stylet håret i en frisørforretning og betale i nærheden af 100kr, men vil du hellere forkæles bedre og være sikker på, at din frisørforretning kan skabe de nye trends, de reneste farver og de mest effektive produkter, så kan du regne med at måtte at måtte slippe mere. I mere dyre ende af skalaen koster en klipning mellem tusind og femtenhundrede kroner og desuden bør du beregne ekstra pleje, farvning og eventuelle plejeprodukter oveni.