Alle frisører - Sjælland, 4622 Havdrup

Her finder du en samling over alle lokale frisører i området omkring 4622, Havdrup. Find adressen, priser på behandlinger, kontaktinformation, domæne & meget mere. Altsammen samlet et enkelt sted, så du nemt får overblik over de mange muligheder.

Havdrup på Sjælland, 4622

Området Havdrup kendes ved at være tilhøre Regionen Sjælland og har postnummeret 4622. Byen Havdrup er som flere andre af danske byer kendetegnet ved idyllisk byliv med de små & pæne gader fyldt flot danske arkitekttegnede huse.

I byen Havdrup findes der mange turistattraktioner og monumenter, og derudover detailbutikker samt madsteder, som du gør i området omkring dig.

Det er måske ikke ligefrem alle mennesker som kender alt fra Havdrup og Sjælland, men så er det nok ved at være på tide. Uanset om du undersøger de mange valgmuligheder for en slagter, optiker, rideklub, wellness, tatovør, frisør, kosmetolog, grønthandler, slikbutik eller kiosk så kan vi hjælpe dig med at finde dem nær dig.

Find frisører nær dig

Her på frisøroversigt.dk kan du få en oversigt over de lokale frisører nær dig, så man langt hurtigere kan komme i kontakt med den bedste frisør i Havdrup. Der er nok ikke noget værre end at se frisører i alverdens danske Regioner hvis man udelukkende har interesse for at se en frisør i 4622 Havdrup. Og netop derfor har vi lokaliseret de allermest relevante frisører i dit lokalområde, så man ikke skal undersøge yderligere.

Valg af frisør

Når din frisure trænger til at blive klippet, er tiden til en tid hos en frisør, men det er langt fra din bedste grund til at få din frisure trimmet. Flere af os bruger ligeledes timerne hos frisøren som et frikvarter i en travl hverdag, hvor der kan tankes op og kun slappe af.

Et smut forbi din frisør bliver alt mellem en hverdagsoplevelse for de få, til selvforkælelse i en hektisk arbejdsdag. Hvad end du er kvinde, herre, eller barn, kan man besøge en salon, der opfylder dine ønsker og drømme om den perfekte klipning til alt.

Vælg den rigtige frisør

Hvis man skal vælge den helt rette frisør til at tage sig af dine lokker, er det yderst væsentligt, at man ikke bare leder efter den første, som dukker frem, hvis man bruger Google. Der findes et utal forskellige saloner at vælge fra så for at blive totalt forvisset om, at du ender med det udfald man kan være glad for, fordrer det, at du tilbringer lidt tid på at undersøge mulighederne og fremfinde en salon, der har specialiseret sig omkring lige den behandling du ønsker dig. Som en begyndelse kan man tænke på, hvilke af de herunder nævnte man er på udkig efter:

  • Damefrisørsalon
  • Herrefrisør
  • Børneklip

kan man bevæge dig videre til at søge noget mere smalt.

Dameklip

Det er sjældent, at folk kalder det en damefrisørsalon, for langt de fleste frisører klipper både damer og mænd, samtidig med nogle herudover tilbyder at klippe børnehår. Hos en frisør i anførte kategori findes der tit utrolig rig chance for at blive forkælet. I flere fald begynder et besøg ved damefrisøren med en varm kop te eller kaffe og en snak om, hvad du ønsker at han, gør ved manken.

I en række tilfælde kan du sammensætte din personlige behandling med for eksempel farve og klipning, eller hårkur og massage af hovedbunden, om disse er nogle behandlinger man måtte ønske under besøg. Ofte er frisøren, der skal klippe dig uddannet til at guide dig med at finde de frisurer, som kan være optimale til netop dit hår og din pengepung.

Herrefrisørsalon

I disse tider er det ikke længere kun de helt gængse frisører for herrer, som er at finde her i landet, for de fleste mænd ønsker at forkæles og få det bedste ud af tiden på samme måde som damerne. Hvorfor der er dukket en række mere moderne mandefrisører op, som kan tilbyde en bredere pallette af klipninger end den almindelige frisørforretning for herrer.

Nu taler man selvskreven om de nyere barberer, som har specialiseret sig indenfor professionel klipning af både skæg og hår samt en række andre behandlinger til herrer, der kan lide at blive forkælet lidt mere.

Saloner, der tilbyder børneklip

De små skal naturligvis også klippes engang imellem og det er ikke alle, der kan trimme en pusling, som ikke formår at sidde roligt. Hvorfor der er helt specielle saloner, som præcis er uddannede til at klippe præcist og snapt med et barn, som helt sikkert ikke ejer den samme tålmodighed som de voksne.

Frisører, der klipper børn har i langt de fleste tilfælde stor erfaring med netop at trimme de små og derfor kan det ende med at blive en mindeværdig oplevelse for et barn, som til hverdag ikke har lyst til at blive studset og skulle sidde i en stol i længere tid ad gangen.

Sådan finder du den rigtige frisør med de rigtige produkter

Når du skal vælge en frisør, er det desuden en fantastisk ide at veje op, om der søges nogle særlige produkter, der virker godt på dit hår i forhold til nogle andre. Når du beslutter dig for en salon, får du også en linje af produkter, som anvendes i håret. En stor del af frisørens kunder investerer i en del af de produkter, der bruges til dit hår hos frisøren, for at kunne sætte og style håret selv og derfor kan du med stor fordel undersøge, hvilken produktserie præcis den salon du tænker på at kontakte anvender.

Der udbydes et stort udvalg af forskellige hårkure og mærker og i de fleste tilfælde er det præcis hårkure, som vil være med til at pleje den style du har fået udført, når manken er stylet. Er du ikke bare glad for det færdige resultat, men endvidere, hvordan det kan skabes, så kan man desuden finde en del økologiske frisørsaloner, som anvender produkter, som er både sundere for dig og for miljøet. På samme måde er der endvidere en række frisørforretning, der tilbyder veganske behandlinger og produkter, der må anvendes af dem, som ikke har lyst til at nøjes.

Det koster en frisør

Der er meget stor forskel på, hvad du kan komme til at måtte slippe for et besøg hos frisørsalonen og her er i de fleste tilfælde sammenfald imellem det du betaler og det resultat du ender med hos din frisør

Du kan med andre ord helt sikkert blive klippet og få sat håret i en salon og skulle slippe hundrede kroner, men vil du hellere passes lidt og være helt sikker på, at salonen kan følge de nye moder, de lækreste farver og de bedste varer, så kan du regne med at ende med at lidt mere. I den dyre ende af skalaen er prisen for en klipning mellem tusind og femtenhundrede kroner og så skal du tillægge ekstra behandlinger, farve og yderlige pleje oveni.